МБАЛ Надежда - тема 26

• 18 056
  • 387
  •   1
Отговори
# 330
В сайта пише 4 нощувки.първатa e преди секциото

# 331
Деца май не се допускат на свиждане, доколкото разбрах.

# 332
Наистина ли? Надявам се че поне в кафето ще може да си видя детето.
Значи много филми/клипчета гледам ,как голямото дете се запознава с малкото в болницата:)

# 333
Аз родих естествено на 22.11, заедно с 3-4 жени, които бяха секцио всички ни изписаха на 25.11

# 334
Наистина ли? Надявам се че поне в кафето ще може да си видя детето.
Значи много филми/клипчета гледам ,как голямото дете се запознава с малкото в болницата:)

Никой няма да те спре да слезеш в кафето, ама без детето.

# 335
  • София
Здравейте
Наскоро се коментираше смяната на тайминга за посещенията.
Може ли някой който е в болницата в момента или изписан тези дни да потвърди как е .
Имам малко дете и искам горе долу да знам и организирам свиждането с него и съпруга ми предвид че ще съм секцио и 5дни в болницата.
Предполагам в деня на секциото не са разрешени свижданя защото сме в реанимация?

Свижданията за Родилно отделение са от 16 до 20 часа.

# 336
С деца може в трапезарията от 17 до 18ч. Голямото дете може да види бебето през прозореца на входа на отделението. Вътре на свиждания се допуска по 1 придружител - от 16 до 20ч.

# 337
 Здравейте! За Владимир Ненов от Надежда, някакви отзиви имате ли?На преглед съм при него във вторник .
[/quote]

Исках да изкажа мнението относно д-р Владимир Ненов в МБАЛ Надежда. Преди седмица имах преглед при него понеже болницата ми допада и ме записаха при него. Бях изключително възмутена от грубото му, незаинтересовано и студено отношение. Това е моя първа бременност имах прокървяване и остри остри болки в 6та и седма седмица и естествено бях притеснена. Прегледа при него беше в 8ма седмица. Докато правеше прегледа диктуваше на сестрата с медицински жаргон за да може тя да води записки, не говореше директно на мен. След като попитах уточнителен въпрос дали бебето има пулс той арогантно ме попита “Ти май изобщо не ме слушаш какво говоря, а?”. След като приключи с ехографа и ми подаде салфетки, аз започнах бавно да се изправям за да сляза от стола (който не беше високо), той ми каза “Къде си тръгнала, аз казал ли съм ти да ставаш?”. Прегледа беше претупан, без особено задълбочени отговори или назначени изследвания за каквото и да било. За цената която платих, този преглед беше пълна подигравка и унижение от страна на този доктор. Също така апаратурата който използваше за самия ехограф не беше със особено добро качество сравнение със всеки друг преглед който съм имала. Аз не бих го препоръчала на никой!

# 338
Може ли мнения за д-р Нели Димова и д-р Белкин за проследяване на бременност?

# 339
Аз раждах секцио ( близнаци)  при Димова 2022г . По рязка е , не е човек , който ще ви успокоява, но е добър професионалист. 6 месеца след секциото ходих на проверка при гинеколог от Шейново. Той ми каза ,че не познава др Димова , но отдавна не е виждал толкова професионално направено секцио. Възстанових се бързо, операцията ми нямаше шевове , само лепена беше и на 5ти ден от секциото , ходих сама да пазарувам в Кауфланд, чувствах се добре. Ще ви дам пример, как се държи и вие ще си прецените , дали за вас е ок такова държание. Жената , която беше с мен в стая , се следеше при Димова , преди да я вкарат за секцио , тя каза на Димова ,,много ме е страх,, , Димова и отговори ,, Ани , я се стягай , че ще те джитна през прозореца,, , засмя се и излезе от стаята. Мъжа ми беше пребледнял от страх преди секциото и тя каза на сестрата ,, дайте му нещо и на тоя изтръпналия,, Joy каза го под формата на шега , но все пак много хора не биха го приели добре. Ако търсите човек , който успокоява, обяснява много и носи наистина спокойствие в старите коментари също писах, че аз съм доволна от Патрикова и Павлова, но  Патрикова  не изражда, а до Павлова е трудно да се добереш.

Може ли мнения за д-р Нели Димова и д-р Белкин за проследяване на бременност?

# 340
Ами нямам подробни впечатления от Димова, но на визитациите даже я харесах. Обърна ми повече внимание от всички останали и ми даде полезни съвети.

# 341
Димова е много добър лекар, обръща внимание, просто изказа ,хумора и , не понасят на някой хора, аз не съм имала проблем с това, но съм срещала шокирани от нейни шеги. Това имах предвид.
Много жени от Бургас пътуват следят се и раждат при нея, тя е от Бургас, когато си ходи уикенда , се среща с тези жени , носи им документи , резултати от изследвания и подобни, за да не се разкарват до София за глупости, което значи че е и отзивчив човек.
Аз бях с пръстен песар , тя не успя да ме успокои , за да се отпусна и да го махне , пищях 40 мин от болки , накрая дойде Надежда Стаменова , успокои ме и за 1 мин го махна, просто не е от хората , които ще седнат и ще те успокояват. След това Димова се опита да ме накара да раждам естествено , при което отказах , защото едното бебе беше спряло развитие и беше много малко. Надежда Стаменова ме подкрепи пред Димова и тя спря да ме натиска за естествено. Това се случва непосредствено преди да ме вкарат за секцио. Влизам за секцио , докато ми слагаха упойка , Димова влезе , другите жени я питаха ,,защо е сърдита , какво е станало? ,, тя им отговори ,,защото не стана мойто ,,  , визираше това ,че не успя да ме накара да родя близнаците си естествено.
Ами нямам подробни впечатления от Димова, но на визитациите даже я харесах. Обърна ми повече внимание от всички останали и ми даде полезни съвети.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 14:44 от Lizi:) :)

# 342
Когато и да махнат Ненов от Надежда ще е късно. Изключително неприятен, груб и противен като отношение. Не бих му се доверила да угаси лампата, камо ли да ми следи бременност.

# 343
А Ненов изражда ли?

# 344
Момичета, има ли смисъл от разширения пакет за проследяване на бременност след 24 г.с. или и основния е достатъчен?

Общи условия

Активация на акаунт