МБАЛ Надежда - тема 26

• 27 721
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
  • Melmak
А след секцио се лежи в реанимация, нали? Там какво представлява? Колко жени са в една “стая”?

# 631
Да, наистина всяка жена е различна. Някои са по-тихи и не им се говори. Между другото, ето какво открих че пише според графика за посетители

# 632
Детето може и се насърчава да си стои при майката през цялото време, включително през нощта. Относно компанията по стая, аз и преди и сега предпочитам да съм сама, никога не знаеш на какъв човек ще попаднеш, за жалост е трудно да се доредиш, раждах естествено първия път и нямаше свободни вип стаи, със съседките си по стая не си станахме особено близки. Като цяло предпочитам да съм си сама и да си се гледам с бебока на спокойствие, знам, че и този път най-вероятно трудно ще се доредя до вип стая, но определено бих попитала за такава.

# 633
  • София
Да, лежи се. Там не е стая, ами си е като голяма зала и има 10-12 легла. Мен ме оставиха там към 23:00ч, жената която раздвижва дойде към 08:30-09 като ние бяхме три жени в реанимация, обърна внимание на всяка. Преди самото ставане се правят движения с краката в леглото. Моето секцио беше спешно с пълна упойка , та станах веднага, предполагам със спиналната има по-голямо значение раздвижването на краката.
А след секцио се лежи в реанимация, нали? Там какво представлява? Колко жени са в една “стая”?

# 634
  • Melmak
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт