МБАЛ Надежда - тема 26

• 6 776
  • 142
  •   4
Отговори
# 75
А доволна ли сте от Димова и как си свърши работата във вашия случай?

2020 г. бях на преглед преди раждане и се паднах на прегледа при д-р Димова. Доста адекватна, но рязка. Накрая се паднах да раждам при нея секцио.
2022-2023 г. се следих и раждах с д-р Кръстев. Платих си пакетите и почти всички изследвания, ехографии си ги използвах. Следях се по-често заради ИР и пускахме изследвания. Накря родих по спешност преди плановата дата и пак той дойде + пак се падна и Димова на смяна.

При плановото секцио доктора си прегледа графика и съгласувахме кога каква смяна е и се разбрахме за дата.

# 76
И на мен ми се падна секциото при Димова. Много добре го направи, не съм имала проблем , възстанових се бързо , на 5ти ден ходих да пазарувам в Кауфланд, добре се чувствах. 6 месеца след секциото ходих при друг лекар от Шейново за проверка , каза че не познава докторката , но отдавна не е виждал толкова професионално направено секцио.  Та като професионалист е добра , но е джаста праста в говора, което според мен не го прави с лошо , просто така си говори. Не може да очакваш от нея да те успокоява , не е такъв човек, ще ти каже да се стягаш , примерно.

# 77
  • София
А доволна ли сте от Димова и как си свърши работата във вашия случай?

2020 г. бях на преглед преди раждане и се паднах на прегледа при д-р Димова. Доста адекватна, но рязка. Накрая се паднах да раждам при нея секцио.
2022-2023 г. се следих и раждах с д-р Кръстев. Платих си пакетите и почти всички изследвания, ехографии си ги използвах. Следях се по-често заради ИР и пускахме изследвания. Накря родих по спешност преди плановата дата и пак той дойде + пак се падна и Димова на смяна.

При плановото секцио доктора си прегледа графика и съгласувахме кога каква смяна е и се разбрахме за дата.

Доволна съм. Свърши и работата качествено.

# 78
Момичета, имате ли представа по пакетите ЖК каква е разликата между услугите: “Проследяване по пакет ЖК”, “Вторичен гинекологичен преглед” и “УЗИ” като услуги в самия кабинет?

Бременна съм в 34 г.с., респективно от доста време съм по втората част на пакета, като имам различен брой неползвани от трите вида и се чудя дали няма да се налага да доплащам за някой бъдещ преглед до финала.

# 79
Здравей! Да, аз казах още при плащането и ми дадоха листче с номер на счетоводителката. Тя прави разбивката и после можеш да си я вземеш от болницата или да ти я изпратят. Simple Smile
Здравейте, някой опитвал ли е да си възстанови средства за преглед от здравноосигурителен фонд? Издадоха ми фактура, обаче имам съмнения че няма да ми възстановят сумата, защото на фактурата е написано Преглед + колпоскопия + УЗД с обща цена 190 лв. Доколкото си спомням фондовете искат разбивка, всичко да е на отделен ред с отделна цена. Коригирали ли са ви вече издадена фактура? Касовата бележка явно, че няма да може да се коригира. Тя също е за обща сума 190 лв. Само цитонамазката отделно ми я фактурираха. Въобще не се усетих там на място да го уточня това.

# 80
Здравейте,
Има ли пациентки на д-р Михайлович ?той изражда ли секцио?
Бих се радвала да споделите опит.

# 81
За д-р Михайлович каквото и да кажа ще е малко. Следи ме последните месеци от бременността и ме изроди със секцио още когато беше в Щерев и благодарение на него имам детето си. Пациент съм му вече 4 години, спасявал ме е и в други случаи (например при извънматочна).
На мен лично винаги ми действат много успокояващо прегледите при него и съм се убедила, че си разбира от работата.

# 82
Здравей! Да, аз казах още при плащането и ми дадоха листче с номер на счетоводителката. Тя прави разбивката и после можеш да си я вземеш от болницата или да ти я изпратят. Simple Smile

Много благодаря. Ще питам на информация за номера на счетоводителката. 😊
А касовата бележка така ли си остана? С общата сума? Защото тя също е така и не е разбита. А едва ли могат да я коригират

# 83
Благодарение на др Михайлович имам матка след един усложнен аборт по медицински причини в 20та седмица. Към момента съм рутинна пациентка, надявам се в някакъв момент да бъде човекът следил и изродил бъдещото ни дете. Няма да сгрешите с него.

# 84
Аз ходя при д-р Михайлович на профилактичен преглед 1 път годишно. Много е внимателен и мил. Днес му изпратих резултата от цитонамазката по вайбър (така се бяхме разбрали) и ми отговори много бързо.

# 85
Доктор Михова позволява ли на бащата да присъства на ФМ ?

И има ли някои, които се следи при д-р Тофик,  ако може да сподели мнение 🙂

# 86
Когато раждах преди години д-р Тофик беше специализант и се падна на смяна тогава. Имах много тежко раждане, с голяма кръвозагуба, упойка и един куп усложнения. Накрая, когато ме шиеха вече нямаше как да ми сложат упойка и беше 'на живо' той беше неотлъчно до мен и ме държеше за ръка и ми казваше колко остава и да го стискам него като боли. Изключително човешко и професионално отношение съм получавала от него и в годините след това. Бих му се доверила напълно, ако някой ден планирам нова бременност.

Д-р Михова позволява да присъства бащата, да. Мисля, че и всички други ФМ специалисти също.

# 87
Доктор Михова позволява ли на бащата да присъства на ФМ ?

И има ли някои, които се следи при д-р Тофик,  ако може да сподели мнение 🙂

Позволяват таткото да присъства на ФМ.

Потвърждавам положителните отзиви за д-р Тофик! Подхожда внимателно и с разбиране и дава кураж!

# 88
Здравейте,
Има ли пациентки на д-р Михайлович ?той изражда ли секцио?
Бих се радвала да споделите опит.

За мен Д-р Михайлович не само е най-добрият лекар, той е човек с главно Ч, бил ми е рамо и до мен във всяка една ситуация.
Родих при него секцио и двете си деца, първото в Щерев, а след като се премести, аз го последвах.
По време на двете бременности, а и не само, държах постоянна връзка с него по телефон, Вайбър.
Няма да сгрешите, ако го изберете.

# 89
А отзиви за раждане при доктор Павлова-Михайлова?

Общи условия

Активация на акаунт