МБАЛ Надежда - тема 26

• 27 914
  • 638
  •   1
Отговори
# 225
Emay, моля те сподели какво не ти е допаднало при жк при д-р Личева. Аз също започнах да се следя при нея и имам малко смесени чувства.

quote author=Emay link=topic=1799264.msg50325280#msg50325280 date=1760364269]
Linasss, аз следях при Личева първата си бременност 2023-та. Доволна съм като цяло, с малки изключения, които за някой друг може да не са важни. Не присъства на раждането, ако е естествено и е извън нейна смяна. Тази година дори не ме позна на една от визитациите, на които влезе в стаята ми, но да речем, че е нормално, като не сме се виждали от година-две. 😄

Аз имам 2 раждания в Надежда - 2023-та и началото на този месец. Хванах и двата вида организация на свиждания, като новият по-либерален режим и мен ме притесняваше, но не е толкова апокалиптично. Първо - със съквартирантката ти в стая спокойно може да се уточните предварително дали сте съгласни да има посещения вътре в стаята ви. Ние не сме коментирали, но негласно ни стана ясно, че мъжете ни няма нужда да се срещат с нас по стаите. Моят мъж си позволи да влезе за 5 минути в моята, колкото да я види, последната вечер, когато бяха изписали другото момиче и бях сама. Посетителите влизат с калцуни, маски и престилки, деца не се допускат. Осигурени са в общите коридори зони с диванчета и столове и основно там се срещаха семействата с бебенцата. Въпросният 4-часов прозорец от време позволява да се разпредели трафикът и реално просто в коридорите има по максимум 2-3 двойки с бебенца, които тихо си говорят. Който и да дойде като посетител - вярвам, че е достатъчно умен да съобрази поведението си спрямо средата, в която попада, и да не връхлети нежелан в стая на кърмеща майка. ☺
[/quote]

# 226
Linasss, Shizy, ще пиша на ЛС в конкретика, понеже както споделих - цялостното ми мнение е добро, в детайла бяха нещата, които ме колебаят да я препоръчам на 100%.

# 227
На мен д-р Личева ми се “падна” на първото раждане и понеже беше приятна и мила, с втората бременност реших да започна съвсем от началото да ходя при нея. В крайна сметка тя завърши с мисед, но на мой коментар за “бебето” след случката, тя ме скастри да не говоря така, че в 8-ма седмица никакво бебе не било това. Звучало гадно.
Повече не я посетих.

# 228
От коя седмица се правят прегледи за разкритие?

Аз си спомням как ме провери един мъж лекар беше на смяна и все едно бъркаше до ребрата ми доста болезнен преглед в мбал Надежда и продължи 4м.Аз затова съм с жена проследяващ но пак не се знае дали ще е този ако ми се падне ще го скастря.След него на другия ден жена беше същия преглед и все едно нищо те усетих.

# 229
От коя седмица се правят прегледи за разкритие?

Аз си спомням как ме провери един мъж лекар беше на смяна и все едно бъркаше до ребрата ми доста болезнен преглед в мбал Надежда и продължи 4м.Аз затова съм с жена проследяващ но пак не се знае дали ще е този ако ми се падне ще го скастря.След него на другия ден жена беше същия преглед и все едно нищо те усетих.

Зависи дали има и някакви оплаквания...при мен започнаха някъде около 36 седмица.

# 230
Аз родих в 38-а седмица и бяха само по време на самото раждане.

# 231
Здравейте момичета, искам да попитам дали някоя от вас има номера на доктор Хедер (ендокринолог) - бях на преглед при нея и трябва да й изпращам резултати от изследвания, а когато се прибрах се оказа, че  е записала телефона си на екземпляра,който  е останал  при нея.

# 232
Изпращам ти го на лично съобщение.

# 233
Момичета, може ли да ми кажете актуални цени за раждане, като раждах 2022 платихме 2700, като тогава и естествено и секцио си бяха на една и съща цена, бях в двойна стая. Цените още ли са еднакви и за естествено и за секцио, колко се доплаща за единична стая?

# 234
Момичета, може ли да ми кажете актуални цени за раждане, като раждах 2022 платихме 2700, като тогава и естествено и секцио си бяха на една и съща цена, бях в двойна стая. Цените още ли са еднакви и за естествено и за секцио, колко се доплаща за единична стая?

За ест.раждане с упойка актуална цена ми казаха е вече 3225лв

# 235
Еденична стая 1800 за престоя

# 236
Еденична стая 1800 за престоя
1800 лева за 3 нощувки? 🤨😱 Та това е по 600 лева на вечер.

# 237

В ценоразписа е 2900.
Секцио 3300 вече

# 238

В ценоразписа е 2900.
Секцио 3300 вече
3225 е питала съм лично

# 239

В ценоразписа е 2900.
Секцио 3300 вече
3225 е питала съм лично
Да, толкова е, вчера гледах в ценоразписа, може би 2900 е без епидурална.

Общи условия

Активация на акаунт