quote author=Emay link=topic=1799264.msg50325280#msg50325280 date=1760364269]
Linasss, аз следях при Личева първата си бременност 2023-та. Доволна съм като цяло, с малки изключения, които за някой друг може да не са важни. Не присъства на раждането, ако е естествено и е извън нейна смяна. Тази година дори не ме позна на една от визитациите, на които влезе в стаята ми, но да речем, че е нормално, като не сме се виждали от година-две. 😄
Аз имам 2 раждания в Надежда - 2023-та и началото на този месец. Хванах и двата вида организация на свиждания, като новият по-либерален режим и мен ме притесняваше, но не е толкова апокалиптично. Първо - със съквартирантката ти в стая спокойно може да се уточните предварително дали сте съгласни да има посещения вътре в стаята ви. Ние не сме коментирали, но негласно ни стана ясно, че мъжете ни няма нужда да се срещат с нас по стаите. Моят мъж си позволи да влезе за 5 минути в моята, колкото да я види, последната вечер, когато бяха изписали другото момиче и бях сама. Посетителите влизат с калцуни, маски и престилки, деца не се допускат. Осигурени са в общите коридори зони с диванчета и столове и основно там се срещаха семействата с бебенцата. Въпросният 4-часов прозорец от време позволява да се разпредели трафикът и реално просто в коридорите има по максимум 2-3 двойки с бебенца, които тихо си говорят. Който и да дойде като посетител - вярвам, че е достатъчно умен да съобрази поведението си спрямо средата, в която попада, и да не връхлети нежелан в стая на кърмеща майка. ☺
[/quote]