МБАЛ Надежда - тема 26

• 26 938
  • 608
  •   2
Отговори
# 420
  • София
Аз мога да отговоря за кърменето - слагат бележка "без АМ" веднага след като им кажеш и се съобразяват. Разбира се, ако бебето е при майката през нощта.
Аз моите ги оставях само за тоалет и манипулации, през останалото време бяха с мен.

# 421
А коя марка АМ се дава сега декември? Гледам, че всеки месец различно АМ дават…

# 422
Искам да попитам за правилите БХС  - в резултатите има ли риск за прееклампсия? Идната седмица ми предстрои преглед с Чачева и тогава мога да си видя резултатите. Беше ми казала, че ако има нещо притеснително, щем ми звънне. Но не я питах дали изчисляват този риск на база и кръвните изследвания?

# 423
Здравейте, колко дни след раждането ви викат за контролен преглед и какво включва той? Трябва ли кървенето да е преминало или не е задължително?

# 424
Здравейте, колко дни след раждането ви викат за контролен преглед и какво включва той? Трябва ли кървенето да е преминало или не е задължително?
Мен ме извикаха след 2 седмици от раждането секцио, още кървях. По принцип викат след месец.

# 425

Аз родих август - даваха Нан.

# 426

Аз родих август - даваха Нан.
Аз раждах 2022, още тогава даваха Нан.

# 427
Контролният преглед е до 1 месец след раждане. Записваш си час, когато прецениш. Не е нужно да е са преминали лохиите, аз отидох на 30 ден, а бях с леки лохии 60+ дни. Като стандартен преглед + ехограф е.

# 428

Септември и октомври даваха Aptamil cesar biotik.

# 429
  • Благоевград

Аз родих септември и ми казаха, че ги хранят с Aptamil pronutra  и ми показаха кутията, за да взема и за вкъщи.

# 430
Октомври хранеха с Хип комбиотик

# 431
Моят син се роди естествено в края на септември и ни изписаха в началото на октомври, показаха кутия cesar biotik. Явно ги сменят често.

Аз родих септември и ми казаха, че ги хранят с Aptamil pronutra  и ми показаха кутията, за да взема и за вкъщи.

# 432
Колко време ви отне да ви дадат болничния лист за първите 45 дни, след като попълнихте форма? Вероятно ще е по-дълго сега около празниците… също така, казвали ли са ви че е нужен формален преглед за да инициират процеса на създаването му?

# 433
Колко време ви отне да ви дадат болничния лист за първите 45 дни, след като попълнихте форма? Вероятно ще е по-дълго сега около празниците… също така, казвали ли са ви че е нужен формален преглед за да инициират процеса на създаването му?
3 дни. Онзи ден го взех.

# 434
Аз родих на 30.09 и на мен ми показаха Aptamil, за да си взема за вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт