Проблем с колега

• 5 601
  • 151
  •   1
Отговори
# 150
Наръчници не мисля, че нов човек трябва да прави. И как ще ги направи, когато не му е обяснено какво се иска да се направи и как да го направи.
Относно частта с отпуската. Аз не държа сметка кой кога излиза в отпуска, а разсъждавах върху тезата,  че може би им е трябвал човек за лятото за да покрие тези отсъствия.
В заключение ще кажа: аз също имам много голямо желание и исках да ме хвърлят в дълбокото, но не дават. Ето защо, на нова работа е много важно екипа да има желание да приеме и обучи новият човек. Поне да не крие кое как се прави. Работата в моя случай е отговорна и специфична и сама няма как да открия топлата вода. Тук съм зависима от обучаващия.
И разбира се, че няма да се дам. Невъзпитано поведение не търпя, това , че съм на работа не ме прави роб на някой.
Късмет на всички на нови работни места.

# 151
От седмица се убеждавам, че ако някой е решил да е гадняр, никакви въпроси, консултации и таблици няма да ти помогнат. Вече опира до лична преценка. Ако държиш на мястото, стискаш зъби и налягаш парцалите. Ако не - оглеждаш за ново.

Общи условия

Активация на акаунт