Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 138
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Не си взимай нощници и превръзки, там ти дават всичко. Аз си бях взела бельо за след раждане, че там ти дават едни секси мрежести гащи за еднократна, но са ужасно неудобни и аз се изринах от тях. Друго, което можеш да си вземеш са халатче или нещо връхно, джапанки, чехли, твоя си козметика, кърпа за баня. За бебето абсолютно нищо не ти трябва, те дават всичко. Само дрешки за изписване вземи и аз лично бях взела едни малки памучни кърпи за да го забърсвам като го храня. Ако мислиш да кърмиш е добре да приготвиш стерилизатор, за да ти донесат, ако се наложи да се цедиш. Аз трябваше да се цедя и да нося в техни шишенца (и шишенца не ти трябват).

# 571
Здравейте отново мили дами

Трябва да започна с подготвянето на багажа за токуда. Какво бихте препоръчали да си взема? Впредвид че там май всичко ти дават?
Например нощници други трябват ли ми? Халат? Превръзки?

Ще съм благодарна за съветите ви

Здравейте, аз започнах да го подготвям също, на мен лекарката ми каза че нищо не ми трябва - те осигурявали всичко (освен кърпа и чехли) Аз за всеки случай съм приготвила две нощници и превръзки. Ще си взема и халат.

# 572
Аз бях взела доста неща сред които: чехли, кърпи за баня, сешоар, халат, биберон, ръкавички за малкия, помпа за кърма, мокри кърпи, дезинфектант, възглавница за кърмене, колан за стягане на корема.

# 573
  • Sofia
Хавлия за баня и чехли, лична козметика - шампоан , балсам, душ гел, интимен гел, мокри кърпи и каквото още ползвате. Сешоар също. Зарядно за телефон. Дрехи каквито прецените понеже в някой стаи е по-студено, в други много топло и температурата се регулира само автоматично. Карта амбулаторна за болничния и лични документи. Вода си носете също.

# 574
Момичета, в понеделник имам час за доктор Колева за установяване на бременност. Имам положителен кръвен тест за бременност, утре ще го повторя да видя как се движи ЧХГ-то.
Предполагам, че ще каже, че е рано за преглед и може и нищо да не се вижда - тогава ще съм 4+2гс, но съм с тромбофилия и 2 аборта и предпочитам ранна консултация.
Четох много за Колева, със смесени чувства съм, но пък останалите, за които имаше час, не ми говореха нищо - бяха от инвитро центъра.
По принцип съм се насочила към доктор Леков, за него записах час за 21/01 в Марая мед, защото чак за тогава имаше свободен.
Кой от двамата ще ми препоръчате?

# 575
Не съм била при Леков, но за Колева съм чувала смесени и лоши отзиви, докато за Леков - единствено суперлативи.

# 576
Аз скоро родих при доктор Леков и мога да кажа само хубави неща - прекрасен лекар, много внимателен, адекватен, отговаряше винаги, когато имах притеснения. За второ дете пак бих отишла при него. За д-р Колева нямам мнение.

# 577
Не съм била при Леков, но за Колева съм чувала смесени и лоши отзиви, докато за Леков - единствено суперлативи.

И аз така, но се надявам, че поне за първи преглед и някакви насоки Колева ще е ОК.

# 578
Колева ми идва на визитация в родилното, беше много обрана. Не ми хареса.
Раждах при д-р Леков. Най-добрият за мен! Обожавам го.

# 579
Леков ще ви прати при хематолог за тромбофилията. По-добре се насочете директно към такъв специалист по конкретния въпрос. От инвитрото са запознати с такива проблеми, та дори те са по-добър вариант, но най-добре хематолог. Има теми във форума за бременност с теомбофилия, където могат да ви насочат. Успех!

# 580
Леков ще ви прати при хематолог за тромбофилията. По-добре се насочете директно към такъв специалист по конкретния въпрос. От инвитрото са запознати с такива проблеми, та дори те са по-добър вариант, но най-добре хематолог. Има теми във форума за бременност с теомбофилия, където могат да ви насочат. Успех!

Аз вече съм се консултирала с хематолог - доктор Иванова, дори си писахме вчера. Започнала съм терапия, но искам и преглед при АГ. Канселирах при Колева и записах за Хафузов от Инвитро центъра.

# 581
Здравейте и честита нова година. Знаете ли дали др Ива Кирилова преглежда другаде освен Токуда? Дали може жени следящи се при нея или вече раждали да споделят мнение. Имах досег с нея през 2022 и останах много очарована, до ден днешен като се видим в болницата се спира да ме поздрави, но нямам много наблюдения като професионалист как е.

# 582
За тромбофилия, Леков насочва към д-р Минкова в Токуда. Има й пълно доверие.
Аз бях при нея, чудесна е.

# 583
И аз съм била при др Минкова, моята др Апостолова ме прати при нея 20 дни преди термин, тъй като ми бяха подути краката, но единият беше по-подут от другия и искаше да се провери. С много добри впечатления съм от др Минкова, даде ми номер, на който да й пратя резултати от изследвания,които ми назначи, както и ми даде насоки и упражнения, с които да облекчавам подутината в крайниците.

# 584
Момичета, в понеделник имам час за доктор Колева за установяване на бременност. Имам положителен кръвен тест за бременност, утре ще го повторя да видя как се движи ЧХГ-то.
Предполагам, че ще каже, че е рано за преглед и може и нищо да не се вижда - тогава ще съм 4+2гс, но съм с тромбофилия и 2 аборта и предпочитам ранна консултация.
Четох много за Колева, със смесени чувства съм, но пък останалите, за които имаше час, не ми говореха нищо - бяха от инвитро центъра.
По принцип съм се насочила към доктор Леков, за него записах час за 21/01 в Марая мед, защото чак за тогава имаше свободен.
Кой от двамата ще ми препоръчате?
Д-р Колева беше дежурна в нощта, когато започна моето раждане. Взе решение да не ми прави клизма, от което екипът, който ме израждаше, не остана никак доволен. Иначе изглеждаше приятна, но доста обрана.
При д-р Леков съм била на преглед 2-3 пъти по заместване и съм с чудесни впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт