Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 12 723
  • 224
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми вдигнаха току що и вариантите са Герганова и Такова. Сега ще проучвам за тях, пък ако някой има мнение, нека каже Simple Smile

# 151
Само Герганова и Такова от отделението работи с НЗОК. Като Такова излиза в майчинство. Така че остава само Герганова.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 13:03 от marinadp

# 152
Такова вече не е опция - по майчинство е.

# 153
По телефона казаха, че е, но може нещо да не са знаели.

# 154
Ако не се лъжа, Колева също беше по здравна каса преди, но може и вече да не е.

# 155
Колева също следи по каса, аз се следих при нея.

# 156
Казаха, че някой излиза в болничен, може да е тя. Ще проверя и за нея. Благодаря!

# 157

Доколкото знам договора е прекратен на Колева.

# 158
Хм, възможно е, да. На мен последния преглед при нея по каса ми беше на 13.08, така че не знам реално дали и колко още й важи договора с НЗОК. При всички положения, полезно е че го казвате, за да са наясно другите момичета, които се интересуват от темата.

# 159
Здравейте, правилно ли се ориентирам, че в Токуда е възможно проследяване на бременност по здравна каса? В 9та седмица съм и за момента ходя при Чучумишев, но искам да се следя и по каса и оттам да се пуснат някои от класическите неща като микробиология, някои кръвни изследвания, урина и да се възползвам и от безплатните 2 УЗ. А и да се запозная с лекар там, който евентуално да избера за раждане.
Вече ако се харесаме, мога и някои неща извън касата да правя при него/нея, а ако не толкова, да си ги правя при Чучумишев.
Наистина ли може по каса и с всичките доктори ли?
Бях при Богданова по спешност миналата седмица, сякаш ми направи добро впечатление, въпреки че аз бях доста притеснена и тя ми се чудеше на акъла.

Богданова и на мен винаги ми се чуди на акъла, че съм притеснена.. ама 🤷🏻♀ иначе за нея знам със сигурност че не преглежда по ЗК. Най-добре се обадете и попитайте. Някои излизаха дълъг болничен, на други договора им беше прекратен.

# 160

Доколкото знам договора е прекратен на Колева.

Снощи се наложи да мина през спешното на Токуда. Колева беше на смяна и ме прегледа.

# 161
Прегледа в спешното няма общо с договора й по каса.

# 162
Знаете ли кои са лекарите, за да проуча? Аз не държа на някой конкретен, защото за важните неща ще си се доверя на Чучумишев. На мен не ми вдигната като звънях, затова разпитвам тук, но ще пробвам пак.
Д-р Герганова и д-р Живкова преглеждат по каса. Но отзив не мога да дам за тях.

# 163
Живкова не работи в отделението, а долу в дерматологията в някакъв профилактичен кабинет. Не бих се доверила за проследяване на бременност в сектор за профилактични прегледи.

# 164
Здравейте, някой беше качил новия ценоразпис, та по него въпроса ми е неонаталния пакет е задължителен за плащане нали?

Общи условия

Активация на акаунт