Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 13 167
  • 231
  •   2
Отговори
# 225
Здравейте! Имам малко страничен въпрос, касаещ болница Токуда и се надявам на помощ. Искам да получа копие на "Заявление за избор на лекар", което съм подписала, когато правих изследване в болницата. Трябва да се представи Заявление за упражняване на право на достъп до информация. Някой подавал ли е такова заявление, трябва ли на място да се подава? И знаете ли ориентировъчно каква е цената на заявените копия на документи?

# 226
  • Sofia
Здравейте! Имам малко страничен въпрос, касаещ болница Токуда и се надявам на помощ. Искам да получа копие на "Заявление за избор на лекар", което съм подписала, когато правих изследване в болницата. Трябва да се представи Заявление за упражняване на право на достъп до информация. Някой подавал ли е такова заявление, трябва ли на място да се подава? И знаете ли ориентировъчно каква е цената на заявените копия на документи?

Намясто подавате заявление, но документа ще получите след 30 работни дни.

# 227
Благодаря Vaflichka! А знаеш ли колко би струвало получаването на документа, 20,30лв? Или повече?

# 228
Привет!
Подадох заявлението долу на информация, както са ти написали по-горе. При мен също казаха 30 дни, въпреки че стана по-бързо. Не съм заплащала нищо. Получих го по имейл.

Благодаря Vaflichka! А знаеш ли колко би струвало получаването на документа, 20,30лв? Или повече?

# 229
Много ти благодаря, Ralinna!

# 230
Да, както са казали момичетата по-горе, подава се заявление на място в болницата. Получаването на документите е напълно безплатно, изпращат ги по мейл. Срокът е до 30 дни, но при мен също бяха готови след около седмица.

# 231
  • Sofia
Вече са Ви отговорили, че не се заплаща нещо, по мейл го изпратиха и жена от Токуда ми се обади, за да потвърдя, че съм го получила. Точно си чакаха последния момент за издаване - 30 работни дни въпреки, че обясних, че ми трябва за фонд а те имат срокове… накрая беше проблем понеже фонда не покри разходя та по-добрия вариант е ако сте още в болницата или предстои операция/манипулация да посетите административен офис и те да подадат директно каквото е нужно към фонда, тогава всичко става в рамките на един час и документа не е нужен. Ако се заяви после е по-сложно и дълго издаването.

Общи условия

Активация на акаунт