Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 37

• 41 208
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Има ли начин да се свържа по телефон с регистратурата на АГ отделение?

Аз звънях на самата регистратура на болницата и поисках да ме свържат, защото АГ-то не си вдигат телефона с часове.

# 301
Може би е обсъждано по-назад в темата, но някой с актуална информация може ли да ми каже как стоят нещата с посещенията в следродилна, въобще допускат ли се такива посещения? Раждала съм един път в Надежда, сега също първоначално се бях спряла на нея, докато не разбрах, че са въвели посещения от 16:00-20:00, което за мен не е окей и искам да разбера как стоят нещата в Токуда.

# 302
  • Бургас
Посещенията  са от 17 до 18.Ако сте в самостоятелна стая може да дойдат повече хора може и малко повече да останат.Ако сте в двойна вече както се разберете със съквартирантка си.Принципно не е удобно повече от 1 човек в двойната стая.Има удобни дивачета и маси пред отделението и повечето пъти там е по-удобно за среща с близките.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 10:29 от SanyaM_

# 303
Посещенията  са от 17 до 18.Ако сти в самостоятелна стая може да дойдат повече хора може и малко повече да останат.Ако сте в двойна вече както се разберете със съквартирантка си.Принципно не е удобно повече от 1 човек в двойната стая.Има удобни дивачета и маси пред отделението и повечето пъти там е по-удобно за среща с близките.
Благодаря, от 17:00 до 18:00 наистина звучи по-добре отколкото от 16:00 до 20:00.

# 304
  • В твоето съзнание...
Привет,
Включвам се тъй като съм в търсене на ново АГ за проследяване на бременност.
Прочетох темата назад и се ориентирам към д-р Леков. Виждам, че проследява както в Токуда така и в друг медицински център - има ли някакво значение за него къде ще се следя? Също така предполагам, че от някакъв момент нататък все пак трябва да се ходи в Токуда, предполагам че тонове се правят само там?

Отделно до колкото се ориентирам от приложения ценоразпис, цената на раждането + нощувки и неонатология, излиза около 4к, ако не искаш да ползваш единична стая?

Иначе и на мен тези посещения в стаите не ми звучат окей, особено предвид предстоящия сезон. При първото ми раждане (в друга болница) изобщо не доспускаха бащи вътре, евентуално само в коридора за малко и за мен беше абсолютно окей, предвид че има бебенца в отделението.

# 305
Привет,
Включвам се тъй като съм в търсене на ново АГ за проследяване на бременност.
Прочетох темата назад и се ориентирам към д-р Леков. Виждам, че проследява както в Токуда така и в друг медицински център - има ли някакво значение за него къде ще се следя? Също така предполагам, че от някакъв момент нататък все пак трябва да се ходи в Токуда, предполагам че тонове се правят само там?

Отделно до колкото се ориентирам от приложения ценоразпис, цената на раждането + нощувки и неонатология, излиза около 4к, ако не искаш да ползваш единична стая?

Иначе и на мен тези посещения в стаите не ми звучат окей, особено предвид предстоящия сезон. При първото ми раждане (в друга болница) изобщо не доспускаха бащи вътре, евентуално само в коридора за малко и за мен беше абсолютно окей, предвид че има бебенца в отделението.

Раждането не излиза около 4к - а 5000 лв. И нормално и секцио са на (почти) една и съща цена.

# 306
За доктор Леков, може да ходите в Марая Мед и още един център (не съм ходила в него). В Токуда от 34 г.с. се ходи вече за тонове и на прегледи при него. Няма значение за него къде ще ходите.

# 307
Здравейте, включвам се и аз в темата небременна, но в търсене на ново АГ за бъдеща бременност. Ориентирала съм се и аз към д-р Леков. Но за цената искам и аз да коментирам - също го смятах, че излиза към 4к за двойна стая. За единична се връзват 5к ако си секцио и трябва да лежиш 5 дена, но за двойна как става тоя номер? Аз докато забременея и родя сигурно ще е станало 6к, но ми е интересно как го смятате?

# 308
  • В твоето съзнание...
Здравейте, включвам се и аз в темата небременна, но в търсене на ново АГ за бъдеща бременност. Ориентирала съм се и аз към д-р Леков. Но за цената искам и аз да коментирам - също го смятах, че излиза към 4к за двойна стая. За единична се връзват 5к ако си секцио и трябва да лежиш 5 дена, но за двойна как става тоя номер? Аз докато забременея и родя сигурно ще е станало 6к, но ми е интересно как го смятате?

И аз това се зачудих, по мои сметки:
2210+1066+128+4×225 = 4304  - малко над 4к.
Смятам го като за планирано секцио, като прочетох, че нощувката преди планирано секцио е във ВРБ.
Естественото съответно би следвало да излезе малко по-евино предвид, че има 3 нощувки само (по спомен от първата ми бременност от друга болница).

# 309

2210+1066+128+4×225 = 4304  - малко над 4к.
Смятам го като за планирано секцио, като прочетох, че нощувката преди планирано секцио е във ВРБ.
Естественото съответно би следвало да излезе малко по-евино предвид, че има 3 нощувки само (по спомен от първата ми бременност от друга болница).
А може ли да качите списък кое точно колко струва, търсих, но не успях да открия.
2210 е раждането, 1066 е неонатологичния пакет предполагам, 225 е единична стая, а това 128 какво е? И как става настаняването в единична стая, ако е секцио и знаеш датата може да си я заявиш предполагам, но ако е естествено и не се знае кога ще се случат нещата, слагат те в такава, ако има свободна в момента предполагам, така ли?

# 310
В чат за Токуда във фейсбук, някои дами бяха писали, че цената за секцио и нормално е една и съща и не се доплащат допълнителните нощувки при секцио. Доколко е вярно - не знам.
Списък съм качвала с цените тук, малко по-назад в темата.

# 311
  • В твоето съзнание...

2210+1066+128+4×225 = 4304  - малко над 4к.
А може ли да качите списък кое точно колко струва, търсих, но не успях да открия.
2210 е раждането, 1066 е неонатологичния пакет предполагам, 225 е единична стая, а това 128 какво е? И как става настаняването в единична стая, ако е секцио и знаеш датата може да си я заявиш предполагам, но ако е естествено и не се знае кога ще се случат нещата, слагат те в такава, ако има свободна в момента предполагам, така ли?

На първа страница на темата има ценоразпис.
128 е нощувка във ВРБ отделение, 225 е нощувка в двойна стая в родилно отделение.

# 312
Аз лежах една вечер във ВРБ в двойна стая, тъй като трябваше да ме индуцират на следващата сутрин, но раждането тръгна спонтанно през нощта, и после 3 вечери в АГ пак в двойна стая - за естествено раждане без допълнителни упойки /уточнявм,тъй като не знам дали не се заплащт/, избор на израждащ лекар, всичките пакети и една допълнителна ехокардиография и 4те нощувки съпругът ми е платил 4300 лв преди да ни изпишат. Информацията ни е от края на септември.

# 313

2210+1066+128+4×225 = 4304  - малко над 4к.

Мисля ,че нощувките в двойна стая са 3бр ,не 4бр ,понеже след секциото имате една нощувка в реанимация.

Дефакто би трябвало групо да излезе 4100лв.

# 314
В другата болница това за стаята се казваше в деня на приема и ако има свободна стая те слагат, ако ли не ти се извиняват и те слагат в двойна с друго момиче. Имало е случаи пък в които няма свободна единична стая, но те вкарват в двойна и ти казват, че няма да слагат друго момиче при теб. В Токуда не знам, там може би има повече стаи. Предварително не можеш да си заявиш, защото постоянно постъпват пациентки и нещата се случват на момента. Поне така беше в другата болница, затова изхождам че и за Токуда трябва да е така.
А за цените на първата страница още видях актуална ценова листа и цената за двата вида раждане е еднаква.

Общи условия

Активация на акаунт