Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 768
  • 326
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден!
Отсъствате с дни, но дали всички имате извинителни бележки? Wink
Лятната тема ще бъде и коледна. Sad

14 август 2025 г., Къща музей "Адриана Будевска" - гр. Добрич

Усмихнат и слънчев ден!

# 121
  • Пловдив
СГГ, при мен е лудница в офиса, а вечер мряза да кълва по телефона.
Чакам с нетърпения края на другата седмица за глътка въздух край морето. Не че няма да съм с лаптопа и с телефона. Но новата ми колежка още не е влязла в час на 100 % и трябва постоянно да контролирам дали всичко е направено, както трябва.
Започна да ми натежава ставането сутрин. Биологичният ми часовник усеща, че есента идва.
Усмихнат ден на всички.

# 122
  • София
Хайде и аз да попълня малко от липсите.
Тази седмица ми е работна на тръстиката. Вчера бяхме на рожден ден на мой приятел от детството - дружбата ни е на 74 години!
Днес започвам да оправям авгиеви обори. Мислехме да заминем на село, но по-добре да се съсредоточа у дома. В началото на другата седмица идват внуците от Варна. Трябва да приготвя терена за нови купони. Ще се радвам, ако успея да ги мотивирам и да заминем всички на вилата. Този път не мисля да си хвърлям телефона в реката. Stuck Out Tongue Winking Eye
МАГИ, не си вгорчавай празника. Гледай по-широкомащабно.
МИС Ю, добре да изкарате заслужената почивка.
ДУНДИ, стискай още малко зъби - забежката към морето е съвсем близо.
СГГ, много ти се радвам, как успяваш да ни побутнеш, да пишем. Ще изненадаме ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, като се върне.
ЛУННО ЦВЕТЕ, къде си? Ти подхвана инициативата петилетката за три години, а сега те няма. Хайде, появи се.
"Поканата" се отнася и за останалите момичета - СЕТИ_БЕТИ, МЪНИЧЕТО, РАДИНКА.
Почивката ми свърши, продължавам със слугинажа - пералната чака ( ей, не се научи сама да простира), миялната чака да я разтоваря. Ромео ме кани на кафе. Е как да откажа? Stuck Out Tongue Winking EyeИзбирам кафето, а после ще се правя на Пепеляшка. Гаджето обеща да сложи рамо - поема пералната и миялната.
Гушкам ви! Hug

# 123
Flo 51 И аз днес продължавам в ролята на Пепеляшка, но сега пия чай, чета новини - Работата не е заек да избяга.
Още поне 26 години дружба ви пожелавам с този приятел.
dundi73 Още няколко дни само, морето те очаква вече. В началото е трудно с нов колега, но е неизбежно.
Мис Ю Очаквам морско включване, а защо не и планинско от N-i-a. Wink

# 124
Чух, че ме викате, ей ме веднага идвам! 🤭
Днес времето е чудесно, морето тепсия, никакви вълни, супер е.
Дунди, щъркелите днес минаха на огромно ято, тъй че наистина есента идвааа!
С нов колега е трудно, но пък и на нея не й лесно вярвам, първо да се впише в екипа, после да научи всичко и да не греши, абе трудно си е... Дано да имате разбирателство и да се чувствате добре заедно в екип.
Сгг, ние сме си свикнали на темите, някои и по 2 лета хващаха, ама каквото е, който има време и желание  се включва 🩵
Фло, неуморна си ти, неуморнааа!
Маги, наистина не е приятна случката с виното, обикновено доста пъти сайтовете не ъпдейтват информацията и така се получават заблуди... Не е приятно със сигурност, но силно се надявам това да не ти разваля денят, нека си бъде празнииичен! 🥳❤️
Днес ви представям новата приятелка на дребчето, вчера ни посрещна пред вилата ни в базата.
Хубав ден на всички!

# 125
Здравейте! Нещо тези дни следобед ме започва едно главоболие и нищо не ми се прави, в понеделник се прибрах от работа и легнах, във вторник се опитвах да не му обръщам внимание, вчера пих хапче, че имах да готвя, днес пак се мъчи да ме заболи. Иначе стягам ученика - дрехи, маратонки, в събота мисля да прегледам какви тетрадки имаме останали от миналата година и да купим каквото още трябва. А, поръчах му и две есенни якета, ще видя дали ще изберем едно от двете или ще оставим и двете (харесвам в онлайн пазаруването това, че имаш време спокойно да пробваш, да помислиш, да върнеш), че вчера сутринта като тръгвах за работа в 7ч, навън беше 10 градуса и колата беше със запотени стъкла, чак пусках топлото да духа и си викам - айде идва есента и затова се сетих за яке за детето Simple Smile Иначе като сезон обичам есента повече от лятото Satisfied
Оставям ви, че имам работа. До скоро

# 126
Сети, същото беше вчера и времето в Пловдив, е, не чак 10, ама 16 градуса бяха.. ние за морето тръгвахме, до Стара Загора мъглата беше до земята, шофираше се много напрегнато.
Викам то есен идва, ние на море отивамеее 😃😃😃
Днес минаха ятата щъркели, беше мноого зрелищно прелитане, не бях виждала толкова щъркели на едно място, успях да снимам, не че виждаше отлично де, но все пак
П.С. споменах горе, ама сега добавям снимкааа..

# 127

Поради сушата не са много сочни и трябва да си построят със захарта, но ще станат 3-4 малки бурканчета сладко за палачинки Grinning

# 128
  • София
Добро утро, прекрасни!!!
Петък е!!! Обичам петък. Работя до 14.00 от 2015 насам. Много е хубаво.
Сега имам бизнес-план в главата си как да си разваля петъците с един онлайн курс за осем седмици... (азпда го водя), но е много в начален етап и не ми е избистрено кое и как ще осъществя в действителност. Ще ми трябва помощ и за онлайн пространство, но всичко с времето си.
Днес ще работя бързо, после на плажче с Малечка (дано времето не се развалш както обещават) и после happy 24!!! Anniversary... Точно половин живот съм омъжена за господин Половинков...
Пожелавам приятен петък на всички, на работещите - бързо да си изработят деня.

# 129
  • София
Добро утро, прекрасни!
МАГИ, Честита ви годишнина! Да вървите заедно още мноооого години по пътя, чието начало сте поставили преди 24 години. Бъдете си опора, подкрепяйте се, бъдете си вдъхновение - живейте го на макс този живот. Хубаво е било до сега, но още колко хубави неща ви очакват занапред. И да не забравите - гор - чи - воооо!!!
НИА хубаво е сладкото от горски плодове. От мен палачинките, от теб сладкото. Има ли сделка? Ти миличка, от къде се появи? Ние тук се радваме на новодошлите. Разкажи нещо за себе си. От кой гарнизон си?
МИС Ю, топни се в моренцето и заради мен. Тази година ще го пропуснем.
СЕТИ_БЕТИ, провери си очите. Да не би да си вдигнала диоптрите и от това да те боли главата. Добре правиш, че отдалече стягаш ученика.
СГГ, не си сама. И аз днес съм обявила Пепеляшкин ден.
ДУНДИ, още ли не е влязла в ритъм новата ти колега? Тя май до пенсия няма да се научи. Дано не съм права. Търпение, миличка!
Спорен ден на работещите. Останалите - забавлявайте се, почивайте си.

# 130
  • Пловдив
Минавам набързо, преди да ми е започнал курса Joy
Маги, честита годишнина! Още поне 3 пъти по толкова да отбележите и да сте си винаги подкрепа един на друг!
Наскоро някъде четох, че не е задължително винаги, да гледате в една посока с половинката си, но е от изключителна важност именно в моментите, в които гледате в различни, да се държите за ръце и да вървите напред! Heart Много ми хареса!
Ниа и аз тези дни варих боровинки и малини, но на сок, че сладкото не се тачи особено вкъщи. Казаха ми рецепта за "бързо сладко" от горски плодове - измитите и подсушени плодове се заливат с чист мед и така се затваря и държи на студено. Направих едно бурканче с малини за проба - изглежда добре, а утре ще го и пробваме.

Фло, прочетох ПепеляНкин ден и тъкмо да кажа, че моите по принцип са си такива и прочетох, че не било Н, ами Ш JoyJoyJoy
Мис Ю, да се топнете в "нашата" си локвичка заради мен.

# 131
Фло, ами търсех нещо за ДГ "Слава" и попаднах на тази приятна тема. Иначе в София се подвизаваме.

# 132
Лека 🌃!

15 ноември 2024 г., гр. Велико Търново

Мис Ю Свобода! Надежда! Красота! /за снимката/
magi_sveta Честита годишнина! Мечтайте и сбъдвайте мечтите си заедно! Горчиво!
Flo 51 Днес бях People Princess. Утре ще бъда цветарка. Flowers Hibiscus
sweet_maniche "Бързо сладко" - колко дни се държи на студено?
Понякога съм и ПепеляНка, за вас не знам. Wink
Seti Beti Днес купих тетрадки, следва трудното - дрехи /всичко му стои като на закачалка, много е слаб/ и маратонки.

# 133
И ако усетите, че нещо му липсва на кафето -
добавете няколко усмивки,
една мечта
и разговор с някой,
който се радва да ви чуе. 💙🌸💜
Добро утро!

Ами ето ме и мен Simple Smile. На кафето ми две седмици липсваха разговорите с вас. Надявам се, че ще се радвате да ме "чуете" Simple Smile. Много сте изписали, не смогвам да ви изчета. Браво, темата много се е раздвижила.
Да почна първо с рождениците и именичката, които съм пропуснала - Дунди, Маги и Мис Ю - честити да сте, момичета. Бъдете здрави и все така възхитително прекрасни и остроумни! Маги - честита ви и годишнина - още дълги години да сте заедно и да съумявате да запазите обичта и доверието един към друг.
Смяла съм се с приключенията на Фло - е бива ли светкавицата да удря два пъти да едно място /не си е за смях, но Фло, извинявай - като прочетох пак удавих телефона и прихнах/? Явно се случва. Фло, има такива телефони, които са водоустойчиви, следващия явно трябва да е такъв.
Мъничето отново е неуморна, Мис Ю - приятна почивка.
СГГ - радвам се на снимките ти и постовете, добре, че отново си активна. Всички сме пепеляНШки понякога дори и две в едно Laughing.
Nia - добре си дошла при нас!
Радинка, надявам се това да е последния антибиотик!
Лунно цвете - и ти не скучаеш, браво!
Сети, как си, мина ли главоболието?
Ако съм изпуснала някого, моля за извинение. Ми то не съм свикнала толкова много да се пише в темата, не смогвам да изчета всичко Laughing. Прегръдки за неспоменатите!
Аз стартирах ударно седмицата - прибрах се в неделя късно и в понеделник росна-прясна на работа и то болна. Нямаше как да не отида, едната колежка е в отпуск. Миналата събота се събудих с болки в гърлото и до вечерта беше възпалено жестоко, затворено, тресеше ме и вдигнах температура. Добре, че се познавам и имах антибиотик в багажа /моля, не се възмущавайте, изписван ми е от лекар за такива случаи Wink/ веднага пих първото хапче и в неделя сутринта беше по-добре. Успях да измина пътя от Варна до Пловдив. В понеделник се чувствах добре и за това отидох на работа. Шефа ми вика - като си се разболяла, защо дойде, а аз се пошегувах с него - викам нали знаеш, само българина може да излезе в болничен и да се върне с тен. Та така приключи моята отпуска и стартирах работната седмица. Отново се занимавам и с болките в краката - другата седмица съм на ортопед. Нещо не мога да ги излекувам тази година и трябва по-сериозно да се заема с това.
Иначе беше супер зареждаща отпуска - първо бяхме в Бургас на Спайс мюзик фестивал - две години не бяхме ходили и сега емоцията ни завладя, изкарахме си много добре, танцувахме, пяхме. След това бяхме във Варна и там си обикаляхме северните плажове, забавлявахме се и така. Времето обаче много се промени и може би така настинах, не ставаше за къпане в това бурно море и на моменти си беше хладно на плажа.
Ами това е от мен за днес, доизпивам си кафето и после малко домакинстване. Утре вечер съм в Античния театър на "Коса" - очаквам го с нетърпение, дано е добра постановката.
Хубав и усмихнат ден!

# 134
Добро утроо,
Дафиново листенце, добре дошла, наистина се радвам да те "чуя"! Липсват сутрешните дози кафе и думи от теб! Включвай се по-често, приятно е!
Магиии, честита годишнинааа с малко закъснение! Още много по толкова ви пожелавам, да сте в обич и разбирателство!
Сети, как си, какво стана с гривната, с якетата, оказаха ли се успешни покупки? И най-важното, оправиха ли настроението ти?
Радинка, стискам палци вече последно да ти е този антибиотик, дано се стабилизират нещата!
Мъниче, топвам се, водата е чай, никакви вълни... Чудно, чудно!
Пожелавам ви приятен ден! 🌞🌊🏖️

Общи условия

Активация на акаунт