Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 884
  • 328
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря ви много за пожеланията, мили момичета! Да ви се връщат по много!!!
Аз днес съм две напред - едно назад. Две правя, едно почивам и така - не ми се слугува днес. Почивам си.
Дунди, още малко и ние ще стигнем до морето. На мен в София ми е студено, дано задържи още малко лято...

# 136
Маги, честита годишнина! Бъдете сплотени и се обичайте!
Дафинов лист, добре дошла!
Мис Ю, гривната я чакам с нетърпение в понеделник, якетата не знам кога, получих едни други тениски за детето, много са големи, но е свършила номерацията, за да ги върна и да поръчам по-малки. Поръчах си междувременно и едни обувки… Въобще не ми се отразява добре липсата на настроение на джоба 🤭 Настроението ми се възвръща, ама покупките не му помагат, така че следващия път дано не правя така 🫣😂 Иначе главата ми мина. Днес си изпълних и плана, утре искам да мързелувам и да чета книга, че съм взела две назаем от приятелки. Не обичам да се бавя с връщането. И така, това е покрай мен. Приятна вечер на всички!

# 137
Няколко са нещата, които обичам с категоричност в живота си. Едно от тях е неделя. Трудно я деля, трудно я споделям, давам, отдавам. За мен е свят ден, свещен, мой. Няма значение какво имам, ако я нямам нея.
Тя е празник за душата. Мека, топла, уютна. Ден, в който да се наслаждаваш на простите неща, на онези малките... и да не бързаш. Обичам неделя. Мирише на вкъщи, докосва леко и прегръща силно.
Магичен ден. Вярвайте.
Силвия Крумова

Добро утро!
Днес отново успях да поспя малко повече и сега си пия кафето с вас. Не са се включили много момичета, явно другите почиват пълноценно. Аз нямам много за споделяне след вчерашния ми дълъг пост. Домакинствах, после си направих маратон с филми - вчера следобеда беше за релакс. Днес ще се поразкрася, ще наготвя и довечера на "Коса". Това е от мен, хубав ден и се надявам да се включат и другите.

# 138
  • Пловдив
Добро утро и от мен Heart
Стегнах и натоварих багажа вчера, сега чакам малката да стане и да си измие косата, че да ѝ наплета някоя и друга плитка и изчезвам Rolling Eyes
Вкарах къщата що-годе в пътя, че като се прибирам само за два дни, гледам да си изперв дрехите и да им наготвя тук, за да имат какво да ядат и то време за друго не остава. Като се прибера октомври, тогава ще е основното почистване.
СГГ, за сладкото казаха, че не отворено можеш да го съхраняваш много дълго, каквото и да означава това Simple Smile
Отворихме бурканчето, за да го пробваме - страхотно е - медът е с аромат на малини! По-рядко е от обикновеното сладко и за палачинки май няма да става, но пък плодчетата се запазват идеално като вид и форма и за украса на торта че са чудесни.
Маги и тук нощно време захладня вече, но пък през деня си е адската жега.

# 139
Лека вечер!

24 август 2025 г., гр. Трявна

# 140
  • София
Добро утро, прекрасни! Започна последната седмица на август - изтъркули се и той. Идва есен... Не я очаквах толкова бързо. Ще се надяваме на циганско лято.
Утре живи здрави пристигат варненските ни внучета и за няколко дни отиваме на село.
На всички хубава седмица, където и да сте.

# 141
Привеет,
Нас днес стабилно ни поваля... Понеже приятели се прибираха от Китен към Пловдив и искахме заедно да водим децата на капибарите, като уж валеж даваха чак към 13ч... Но уви, провали ни се плана и не отидохме заваля в 9.30 и валя до 15.30 без да спираааа... Та накрая направихме кратка есенна разходка до Поморие след като спря дъжда и се прибрахме...
Надявам се утре да е добре вече, че имам други планове... Да видим ☺️
Фло, приятно изкарване на село, пази плувеца! 😂
СГГ, винаги страхотни снимки! 🥰
Сетии, ще взема някой ден да те помоля за едно видео как се гримираш, ама направо като видя селфии и.... Мега яки цветове комбинираш, много ти се кефяя! ❤️
И ние днес направихме някои полупки от Поморие, чак не искам да взимам още есенно, искам още лятоооо! 🌞
Аз се възползвам от лошото време!

Приятна вечер!

# 142
Здравейте!
Не знам по морето, но в Розовата долина си е ранна есен.
Днес бях Пациент - зъболекар, личен лекар и утре пак /време за изследвания/. Имам и два записани часа за специалисти и на финала, както съм здрава, ще се разболя от ходене при лекари.
Профилактичен преглед трябвало - чакане пред кабинета - 90 минути, пулс - 122, кръвно налягане - до небесата. 🤬
Извинявайте!
Усмихвайте се!

Лек ден!

м. октомври 2024 г., гр. Казанлък

# 143
  • Пловдив
Да се запиша и аз. Правя си списък с багажа, но имам още неща да свърша преди почивката. И аз утре съм на изследване, после на профилактичен преглед при кардиолог. СГГ, и моето кръвно е винаги в небесата, когато съм на преглед. Синдром на бялата престилка... май така се казва.
Търся си и читава зъболекар на удобно място.
Листенце, за "Коса" леко завидях. С това изчакване на графика на ММ изпускам интересни неща. Една позната написа във фейса, че е било много добре.
МисЮ, за утре обещават пак да се стопли и да не вали. Капибарите ви чакат.
Мъничето е в Северна България, да й пожелаем успешна година.
Фло, приятно изкарване с децата на село.
И приятна вечер на всички.

# 144
Като казахте лекари, забравих да се похваля, че Зоната е повлияла добре на моите резултати, доста от тях са в норма вече, в сравнение с миналия Октомври, когато бяха много високи всякакви ми резултати, но тогава го отдавам и на големия стрес след като татко почина. Сега съм в нормите, макар че и аз минах през личната за едни рецепти, премери ми кръвното и беше високо, та Септември съм на кардиолог и аз.. но и на мен при тях като ида все високо ми е... Ама ще видим.
Без да искам се уредих с 2 билета за братя Аргирови на 2.09. на Античния театър и сега и аз като Дунди... Чакам график... Който едно време на 20то число беше ясен, сега до последния ден на месеца понякога не знаят от 1-ви какъв наряд ще дават... Нещата толкова се промениха, според мен като външен наблюдател само ... Много на по-зле.. но това си е мое мнение де, да не задълбавам.
Ще видим дали втория билет ще го ползвам аз или ще ида само с дребчето и втория ще го подаря.
Мъниче, успехчета, ама знам, че си машина, ще се справиш с всичко!
Една облачна морска снимка от 18ч днес, след целия дъждовалеж.

# 145
  • Пловдив
МисЮ, графикът се пече, не е особено приятен с тези промени.
Морето е прекрасно.

# 146
  • София
„Денят ти е като бяло платно – ти избираш цветовете. Можеш да го оставиш празен, да го изпълниш със сивота или да го нарисуваш с ярки, смели и вдъхновяващи тонове. И най-хубавото е, че четката е в твоите ръце.“
Добро утро, прекрасни!
Днес съм поспалана. Снощи рано заспах и съм спала непробудно 10 часа. Сега си чакам кафето и събирам багажа за село.
На всички желая хубав ден и бъдете художнички - нарисувайте своята свежа, многоцветна картина!

# 147
Добро утроо, тази сутрин и ние бяхме от поспаливите.. вече сме на плаж, но днес е хладно.. все пак сме на плажа и е слънчево и морето е страхотно!
Дунди, честно казано даже не искам да го виждам, ама се налага 😂 графика де!
Фло, приятна почивка! Взимайте дебелите якета и пускайте топлото .. май наистина се заесени 🌾
Приятен ден на всички! 🌊🏖️🩵

# 148
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Heart
Днес се събудих с тази гледка:

Есента направо си е обула бързоходките Cry Дано Стара планина я поспре, че ми е рано психически и по нашите ширини да се събуждате с мъгла и студ!
Прегръщам ви всичките и отивам, да почивам знания!

# 149
Сетии, ще взема някой ден да те помоля за едно видео как се гримираш, ама направо като видя селфии и.... Мега яки цветове комбинираш, много ти се кефяя! ❤

Приятна вечер!
Гримирането ми е като хоби, много ме успокоява и ми доставя удоволствие. Само като започне учебната година трудно свиквам с ранното ставане и тогава го правя по набързо. Много обичам да следя какви нови колекции излизат - гримове, парфюми. Наскоро ходих на едно събитие, организирано от една гримьорка (Алина Манова)- Make up and wine. Беше много приятно, 10-ина човека, за всеки торбичка с подаръци - гримове - и гримьорката показва кой продукт как да го нанесеш върху себе си и така бяха подбрани продуктите, че да паснат на всеки цвят кожа. И дегустация на вина и разкази от сомелиер. Тръгваш си с подаръци, вино, имаше кетъринг. Много хубаво. Подарих си го за рождения ден, че то е с такса за участие, която обаче е поне двойно по-ниска от цената на подаръците, ако си ги купиш от магазина на редовна цена.
Гривничката ми от миналата ми тъжна седмица дойде и е много хубава. Насторението ми и то е тук вече Simple Smile))
Много хубави снимки качвате! Харесват ми така постовете, ще започна и аз.

Сутринта като водих детето на занималня и минахме през един парк (Възраждане за Софиянки) и този красавец се припичаше на слънце.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 14:46 от Seti Beti

Общи условия

Активация на акаунт