Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 720
  • 325
  •   3
Отговори
# 150
  • София
О,, Сети, винаги ми е било интересно гримирането и така и не свикнах... в другия живот ще е.
Иначе този кот и от у дома (сравнително близо до парк Възраждане за софийските понятия).

# 151
Лека 🌃!

Сезони - Мая Горова
14 август 2025 г., Художествена галерия - Добрич

# 152
И аз като Маги, гримирането сигурно ще е в другия ми живот... Хич ме няма и мен в него..  а сутрин простоооо освен да си извадя някое от очите както едвам гледам, друго няма да стане 😂😂
Днес минавам за лека нощ със снимка на интересен камък (изровен изпод една камара пясък, но видимо децата се забавляваха с копаенето)
До утре! ☺️

# 153
Лека нощ!
Приятни сънища!

1 февруари 2025 г., Стара планина

# 154
От мен добро утро!
Още 3 дни очаквайте спам от мен със снимки и после.. отпуска чак Януари 😂😂😂
Така, че освен мрънкащи постове всеки Понеделник друго може да няма 😂😂

Хубав ден! 🌞

# 155
  • София
Хайде и аз в последните 7 дни лятна отпуска. 
Ние имаме един служебен тиймбилдинг в Гърция - за края на септември- по трите почивни дни и тогава ще закрия.лятото. Дано не се откажат да го правят, че.малко хора са се записали. И сега - ама харчили се пари за 25 процента от състава - ми да, ама всички са поканени. То насила не става. И сега 25 процента от състава трябва да се.чувстваме виновни... дано директора да не го отменя. 
Дунди, вее на кое море сте??? Ние в събота потегляме за любимата Чайка

# 156
Може ли да разкажете повече за Чайка... Подходящо ли е за деца, с какво оборудване ходите, всякакви къмпингарски неща ли са нужни, или? Храната как е, както по всички бази ли? Интересно ми е да разбера малко повече.
Всъщност защо забраниха да се разделят дните за базите... Сега лятото може само по 1 да посещаваме? За 10 дни? Нали правилно съм разбрала.
Ще се радвам да споделите повече като имате време ☺️

# 157
На Чайка няма храна в класическия смисъл/столова. Има барче с картофи, цаца, супа. Единият тип бунгала са ремонтирани. Другите не. В гора са, приятно хладно е. Има доста и различни буболечки. За деца е ок, защото има къде да тичат, играят. За моя вкус плажът е далече - 15тина мин пеш (просто мразя да вися на плаж повече от час). Та затова не ми е сред фаворитите.

# 158
  • София
Привет от наше село. На малка Богородица е събора на селото. По площада са наредени сергии, изнесени са скарите, но няма да има много хора - все пак работен ден е. Обикновено кметът кани певци, музика и купонът е на макс. Програмата е яли, пили и се били - типично по пернишки.Joy

# 159
  • Пловдив
МисЮ, за Чайка щи ти кажа на живо. На нас ни харесва. На плаж ходим на Иракли, на този на базата почти винаги морето е бурно.
Бубите гоним с димящи спирали. Обаче не можем са се доберем до карта. В поделението нямаме шанс, а ММ отказва да спи пред военния клуб, за да е сред първите на опашката на свободната продажба.
Тази година сме в Созопол.
Фло, весело изкарване на събора. И с малко хора може да е весело.
Аз стягам куфара, само утре остана, но имам списък със задачи.
Приятна вечер на всички.

# 160
Дунди, време е вече за това "на живо", че стана не знам колко вече... И ние ще стягаме куфари, че само утре остана... Ама към вкъщи 😂
Искам поне още 10 дни, ама няма...
Благодаря, Ниа, за споделеното.
Фло, съборите са хубаво нещо, аз ги уважавам, като има възможност някъде винаги присъствам 😂 приятно да си изкарате!
Лека вечер!

# 161
  • София
Съборът приключи преди малко с грандиозна заря. Такова чудо и в столицата не съм виждала. 5 мин. яка пукотевица и много красиви фойерверки. Не съм пристрасна, но наистина беше голяма красота!
Този път като по чудо минахме без участието на брезнишката полиция. И всички ще си спят по домовете, а не в участъкО. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека и приятна нощ, момичета! Hug

# 162
  • София
Привет от мен! Последно шетане из къщи преди морето - донесоха.ми килимите- та да постеля. После трябва да ходя да си взема парите за командировката до МО и вече да събирам багаж.
Ние открихме Чайка през 2018. Тогава бяхме на палатка 9 дни с трите деца. Малечка беше на три. Няма такъв кеф. Има и доста по-уредени къмпинги в България и в Гърция, но ние си го харесваме.  От следващата година сме все на бунгала. Обикновено има по една карта във Военна академия и в МО1 по две. Та дружно с половинката се борим за три карти. Веднъж аз, веднъж той... е понякога има само една в МО 1 (като тази година) и тогава се боря с телефона на агенцията. Тази година много си мечтаех да сме в смяната, която утре свършва. Уви, бях в Брюксел като отвориха свободната продажба, а ММ не само не се реди на опашка, ами и по телефона пробва три-четири.пъти и казва "не става". Аз опитах чак на следващия ден буквално в 16.45 - ей така на майтап и то пък даде свободно. Имаше едно бунгало за от утре и викам - нашето е, нищо че заради пуста служба ще останем само 8 дни.
Иначе за условията - тази година са ремонтирали основно бунгало Къща - те са със спалня и още една стая с две легла, много големи тераси. (Пуснали са ги по-късно за продажба - не бяха в разпределението за картите, кога обаче - май никой не разбра, ние в същата сграда работим  и от другаде разбрах за ремонта и допълнителните карти). Вторият вид е просто бунгало, отново с дви стаи -  спалня и стая с две.легла, по-малки тераси, от които не се слиза навън директно, и третото е бунгало Алпи - спалня и едно малко по- голямо от единично легло- като за две малки деца. Като битови условия - два котлона (рядко работят добре), хладилник, малко посуда алпака - военна, за сервиране. За готвене няма Аз си нося допълнително. Има зидани борбекюта между бунгалата, всяко бунгало има телевизор и климатик. Плажът е на 10 минути надолу и на 20 нагоре. Денивелацията е стабилна. Неохраняем. Често с вълни между 25 юли и 20 август - избягвам го като почивка.този период. Не е за подценяване морето, опасно си е. Но ако не е там друго такова затворено и спокойно за деца е Созопол (а там не съм стъпала от 2009 и май още не ми е минал неприятния вкус от станцията- сега ще чакам.отзиви  за новия начин на хранене и ще.помислим дали да я.върнем в играта).
Варненските ги харесвам, но ако съм без деца (на Маяк може).

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 10:24 от magi_sveta

# 163
Благодаря Ви, че споделяте, полезно е винаги.
Ние тази година си тръгваме от тук с нови малки приятели, не сме мръднали от базата почти, всяка вечер искаше да играе с децата, всеки ден по цял ден на плажа с всички тези деца отново. Сърдеше се като кажех, че вечерта ще ходим на разходка, искала с децата... Едвам закусваше сутринта и отново почва да пита дали еди си кой, ще е на плаж днес... Относно емоции и приятели си тръгваме напълно удовлетворени.Особено 6 годишната госпожица...

Приятен ден за сега! 💙

# 164
Здравейте готини момичета аз съм на 25 от плевен миналата година моя съпруг стана военен в град Плевен  С. Радишево тази година има отворен конкурс за сухопътни войски плевен ,но ми казаха за съжаление ,че колкото и да съм добра трябва някой да се обади за мен от софия или стара загора или в най-лошият случай да се плати ,а аз тренирам усилено и нямам намерение да давам пари ,моля ви ако някой има познат в софия или стара загора да ми помогне отдавна тренирям и искам да вляза не влезнах с моя мъж, защото малкия ми беше на 2 годинки сега вече свикна с яслата и така...

Общи условия

Активация на акаунт