Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 483
  • 314
  •   2
Отговори
# 165
  • Пловдив
Не мога да повярвам на ушите/очите си ... да дадеш пари за сухопътни. Чак ми се струва нереално. Това за редник ли?
Ти си кандидатствай по каналния ред.
Маги много точно е описала Чайка. А за храната - една година отиваме и от вътрешната страна на едното шкафче намерихме списък с меню за 10 дена - закуска, обяд, вечеря с първо, второ и трето. Абе и бисквитена торта имаше предвидена. Направо паднах, аз чак толкова подготвена на Чайка не съм ходила. Ние ходим с тенджера, тиган и скара, която вече може да се замени с чувал дървени въглища. Сега с милтикукърите не ти трябва тенджера, а и няма да ти се наложи да ползваш бавнозагряващите котлони. И ако можеше хладилниците да са по-големи... Хайде стига с претенциите. Като не ти се готви, има кафене/бистро. Ако са същите хора, започват с пържени филийки, за обяд има супа, нещо готвено, а вечер цаца, сафрид и картофки. Принцеси целодневно и сладолед, разбира се. Даже може да си поръчаш по телефона и после да изтичаш да си ги веземеш. И на нас ни е любимо място.
Имаме една съфорумка, димитрова, тя от доста време не пише. И те са там всяка година. Фейсът е голям шпионин. 
Маги, наистина ги пуснаха по-късно тези къщички, една позната замени Алпита с къщичка, между другото и те са от утре там. Може да се намерите.
Ние бяхме на Созопол точно след приключването на ремонта ... все едно аз бях го правила т.е. "човекът взе едни пари и след него потоп". Ще видим тази година как ще е.
Аз след малко отлитам до счетоводството, за да си свърша шефската работа, че хората ще чакат заплати другата седмица. Да живее онлайн банкирането, флашките с интернет и лаптопите. Отивам на почивка, но ще поработвам от там. Няма начин. Друго си беше да съм си обикновен служител.
Прегръдки от мен.

# 166
Да за съжаление е и за редник ,но искам поне да вляза иначе имам 2 висши образования надявам се поне с издигането ,да не е като влизането ...в днешно време без връзки не става за сьжаление

# 167
  • Пловдив
С двете висши, ако не са по точно определени специалности, трудно ще се издигнеш. Мое мнение.
И при ММ на едно момче му ги бяха наговорили едни такива, след година и тещо като редник напусна.

# 168
  • София
Да, Димитрова дето не пише вече, ми е приятелка и понякога се падаме заедно на море, но миналата и тази се разминахме.
За Созопол имам кофти приключение с храната. Синът беше малък, злояд. Ядем на смени, една бира не може да си купиш за стола (седеше един върлинест управител вътре постоянно), но и картофите до отвън на барчето, на което имаше само ядки  пак не можеш да си вземеш. За половин pvc чашка с мюсли топчета ми направи скандал - не се изнасяла храна... ама аз ако чакам дете на няма две години да ги яде топче по топче тъкмо за вечеря ще си тръгнем.
Това е единственато място, от което по собствено желание си тръгнахме два дни по-рано и не сме ходили повече. (Детето си яде мляко с бисквити в стаята цяла почивка)
Иначе аз на Чайка нося стара електрична тенджера - и за баница, и за кекс и за печено пиле става.

# 169
Лека 🌃!

1 ноември 2024 г., Музей "Старото школо"/"Славейковото школо", гр. Трявна

# 170
Мечтите са, за да се сбъдват, а кафето, за да ни събужда за тях.
Добро утро в събота!

Много сте писали, браво!
Кой се връща от морето, кой заминава - важното е да има движение.
Аз нямам какво да пиша толкова - ходих на работа, два дни в болничен, търси се причината за болките в краката. Не знам дали ще се установи скоро какво ми е, но се надявам да стане.
Пловдив ври и кипи от събития, надявам се да стигна до някое от тях. Мис Ю - включете ме и мен в това скоро - то станаха 4-ри години, откакто се уговаряме Laughing.
Това е от мен момичета. Днес ще домакинствам - стандартните неща за събота.
Хубав ден!

# 171
  • Пловдив
Морски поздрави от нас. Ваканцията започва, със сигурност първите два дни ще е спокойна, после ще видим.

# 172
  • София
Ох, и ние го видяхме моретоооо. Засега от колата... последни километри от Слънчев бряг до Чайка... утре ще почивам активно. После ще трябва и да поработвам, но на море и това не ми пречи!!!

# 173
Нали знаете, по-добре на 50 метра от морето отколкото на 50 метра от метрото 😂😂😂
Ние вече сме пловдивчани... Великото пране и домакинстване започва 😂
Приятнаа почивка на всички почиващи, приятна вечер на останалите.
💙

# 174
"Нито ранното, нито късното утро може да се мери с щастливото утро." ♥
Sanvali

Дано ви е щастливо утрото, нищо, че е дъждовно. Събуди ме силна гръмотевица. Тази вечер мислех да ходим до Младежкия хълм - там има фестивал, но ще видим - ако вали, едва ли.
Днес ще ми е ден за разкрасяване и готвене. Утре пак на работа.
Нещо много бързо дойде есента. Не ми допада, но това ще е.
Хубав ден на всички!

# 175
  • Пловдив
При нас е слънчево

Дано дъждът се размине, че довечера сме на концерт.
Приятен почивен ден.

# 176
  • София
Привет, прекрасни!
От вчера съм селянче и ми е много хубаво.
Онзи ден се върнах до София, защото бяхме на вечеря със семейството на нашето германче. Изкарахме много хубаво! Имаме покана да им гостуваме. Аз каквато съм тегава на пътуване, едва ли.
Нощес един градински музикант реши да ми посвири - няма лошо, но ми пречеше да спя. Поне определих от къде идва "музиката". Щом запаля лампата и щурчо млъква, щом я загася - започва отново. Не можах да го видя и посред нощите грабнах диванчето от където се чуваше и го изнесох на терасата. И после съм заспала.
Днес ще пера чаршафите на внуците - разбягаха се. За малко бяхме заедно. Хубаво беше.
Нощес у наше село преваля, сутринта беше окъпано, свежо и много слънчево. Сега отново притъмня. Май няма да мога да изсуша прането. Е, няма пране неизсъхнало, казваше баба. А аз добавях - и няма зъб неизваден. Grinning -
Ще правя документите за Касата - малко са, бързо ще се справя.
А следобяд ако вали - с книжка в леглото.
На "Морските" пожелавам хубаво време и добро настроение. Swimmer

# 177
  • София
И тук е хубаво. Като за тук - необичайно хубаво море.
Ние хващахме риби и ги пускахме.
От нашия плаж не мога да кача снимка. Много е "силен" интернетът.

# 178
При нас поваля малко, за десетина минути и сега изгря слънце. Много свежо стана, харесва ми! Днес имам да готвя и други планове за деня нямам. Ще чета книга сигурно. Хубав ден на всички!

# 179
Привет и от мен.
Днес поспах до късно, макар че гръмотевиците се опитаха да ме разбудят, не успяха, мен съня ми трудно някой/нещо може да го бутне 😂
Извънредна покана за рд получихме от дете в групата на Дребчето, та бяхме за подарък, отделно и на нея разни есенни покупки.
Похарчихме едни пари и се прибрахме 😂
Този дъжд при нас не разхлажда, а спарва .. сега е слънчево и горещо, е не чак като в Юли, ама пак си е топло.
Следобяд смятам и аз да почета, купих си всички книги (8 на брой) на така нашумялата Фрида Макфадън и сега чета поредицата й за Прислужницата. Допадат ми, имам си книги за цяла есен 🫣😂
Пожелавам ви приятен слеобед, на морските плажуващи многооо слънце и хубави емоции! 🌊

Общи условия

Активация на акаунт