Ти си кандидатствай по каналния ред.
Маги много точно е описала Чайка. А за храната - една година отиваме и от вътрешната страна на едното шкафче намерихме списък с меню за 10 дена - закуска, обяд, вечеря с първо, второ и трето. Абе и бисквитена торта имаше предвидена. Направо паднах, аз чак толкова подготвена на Чайка не съм ходила. Ние ходим с тенджера, тиган и скара, която вече може да се замени с чувал дървени въглища. Сега с милтикукърите не ти трябва тенджера, а и няма да ти се наложи да ползваш бавнозагряващите котлони. И ако можеше хладилниците да са по-големи... Хайде стига с претенциите. Като не ти се готви, има кафене/бистро. Ако са същите хора, започват с пържени филийки, за обяд има супа, нещо готвено, а вечер цаца, сафрид и картофки. Принцеси целодневно и сладолед, разбира се. Даже може да си поръчаш по телефона и после да изтичаш да си ги веземеш. И на нас ни е любимо място.
Имаме една съфорумка, димитрова, тя от доста време не пише. И те са там всяка година. Фейсът е голям шпионин.
Маги, наистина ги пуснаха по-късно тези къщички, една позната замени Алпита с къщичка, между другото и те са от утре там. Може да се намерите.
Ние бяхме на Созопол точно след приключването на ремонта ... все едно аз бях го правила т.е. "човекът взе едни пари и след него потоп". Ще видим тази година как ще е.
Аз след малко отлитам до счетоводството, за да си свърша шефската работа, че хората ще чакат заплати другата седмица. Да живее онлайн банкирането, флашките с интернет и лаптопите. Отивам на почивка, но ще поработвам от там. Няма начин. Друго си беше да съм си обикновен служител.
Прегръдки от мен.