Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 472
  • 314
  •   1
Отговори
# 180
Привет!
Два месеца отпуска "отлетяха". Мирише на есен.
Днес мързелувах, но утре съм на работа. Wink
Лека 🌃!

30 август 2025 г., Стара планина

# 181
  • София

Добро утро от мен!!!
След вечерния дъжд днес морето е невероятно!!! А това да сме сами на плажа в девет часа е просто разкош!!!

# 182
  • София
Привет, прекрасни!
Закъснях за сутрешния строй, но сега ще рапортувам.
От сутринта добавям към ценоразписа цените в €. Мисля да сложа и в долари, в рубли и в китайски юани. Знам ли какво може да ми потрябва??? Stuck Out Tongue Winking Eye
Нощес ме е ухапала някаква гад под окото, та сега е зачервено и леко подуто, но поне не боли. Загрозена съм! Grinning
Днес щях да правя сарми с манголд, но вместо да увивам сарми, нарязах манголда и го обърках с готовата смес - кайма с ориз. Сервирах с кисело мляко и беше много вкусно.
Обещах да направя на немското семейство баница с тази зеленина. Получава се много хубаво.
Време е за следобедна дрямка. Отивам да си я взема.

# 183
Ние правим един малък Картел 2. Уж бяхме тръгнали само до Велинград детенце да се повози на теснолинейката, че е на вълна влакове, ама то си ни тегли насам... Та два дни тук и пак в голямата лудница.

# 184
„Всяко утро носи обещание, че светът може да бъде по-добър – стига ние да внесем в него своята доброта, своята усмивка и своето търпение." ☕️☀️🙂

Ниа, чудесни снимки!
С теснолинейката до Картела ли? Или просто не стигнахте до теснолинейката?
При нас... Раздвижена програма.. вчера първи ден на работа и градина, вечерта на детски рд, днес вече и 3-мата сме по разпределение, нарядите влизат в действие 😂 на концерт сме днес на братя Аргирови на античния театър... Вероятно ще оставя дребчето при приятелка, докато татко й се прибере от наряд, а аз ще отида на концерт с колежките..
Обмислям една София за 6-ти... Че един спечелен билет за Музейко чака да бъде използван... Чудя се с нощувка ли, за ден ли... Някакви идеи за място за нощувка около Музейко да ме насочите... Да обмисля как да развия денят 😂
Морскитееее, затихнахте...
Дунди, как беше на концерта, успяхте ли... Господин началника да смени ментата, че позеленял нещо видях 😂
Лунно цвете нещо отсъства, сигурно е започнала учебната година вече при нея... Надявам се да се включии ❤️
Оставям ви, че стана дълго... Отплеснах се... Приятен ден на всички!

# 185
Изкарахме една нощувка във Велинград, повозихме се на теснолинейката Велинград -Аврамово и обратно. И следобяд дойдохме на Картела (ММ предварително преди да тръгнем за Велинград мина през агенцията да пита за свободни стаи). Та ще изкараме три нощувки и тръгваме...

# 186
  • София

От мен поздрав с делфин. Два дни четири  - пет сладура играят в морето като на парад!!!
Поздрави!!!

# 187
  • София
Вече съм софиянка. Дойдохме си, че утре съм на тръстиката. След обяд ще дойде немското семейство, да си вземат баницата и отлитат за Мюнхен. В четвъртък съм на отчет за Касата. В петък няколко задачки, а в събота сме на гости една дузина баби от КГБ и дядовци в Перник на барбекю. Наситена програма. През следващата седмица очакваме майстор, че имаме малък проблем с покрива на селската ни къща. Две години не можем да намерим човек, който да смени няколко счупени керемиди съвсем накрая на стрехата. При дъжд не тече по стаите, но гредите под стрехата започнаха да почерняват. За толкова малко никой не иска да се захваща. Най-после се намери човек. На 7 да видим ще чуя ли заветното ДА. А дано!
Все повече ми харесва на село. Особено след като си подредих къщата. Към цветната градина даже не поглеждам. От най-хубавата градина в селото, та сега е джунгла. Да съм жива и здрава, догодина съм си обещала да се занимая с нея. Пак ще я направя по, по, най. GrinningFlowers HibiscusFlowers RoseFlowers TulipFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower
Ей, много съм разговорлива. Хайде, лека нощ, че утре все пак е работен ден.

# 188
Привет и от мен по нощите..
Прибрах се ей сега от концерта на братя Аргирови.. имах подарен билет и се възползвах, беше супер ... Не съм очаквала, че някога ще отида на техен концерт 🫣
сега ще чакам Веселин Маринов, на него вече съм му фен 😂 ще ида с удоволствие 🤩
Една снимка от Античния театър с пожелание за лека нощ!

П.С. Е, добре, качвам още една, че ми харесва ☺️

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:11 от Мис Ю

# 189
Лека нощ!!!

м. август, гр. Трявна

# 190
Добро утро момичета! Това наистина бе последния антибиотик,инфекцията е излекувана,ураааа. При нас на работа е много напрегната с това евро,а колежката все и се налага да взема отпуска. Честно казано това ме дразни но пък и аз бях доста време в болнични и си трая. Аз да попитам дали някоя мацка е по на ти с техниката. Сменихме кабелния оператор и какво е натиснал малкия сега на единия телевизор картината е с главата надолу 😂. Та дали някой може да ме ориентира как да я обърна,къде ли не натиснах не успях. Слънчев ден!

# 191
  • София

Добро утро!!!
Прекрасна новина, Радинка!!!

# 192
Добро утроо,

Радинка, чудесна новина! Всичко да е потушено нататък и да не се повтарят тези перипетии!
За телевизора не знам как да помогна, пробвай да се обадиш на кабелния оператор..
Магии, чудесна снимка! Аз така и с изгревите не се разбирам, прекалено поспалива съм за такива събития и морските ги пропусках също 🫣
Успешен ден на всички, аз вече пия кафе на работа и започваме след малко ☺️

# 193
  • Пловдив

Созопол, прекрасно време за плаж.
Радинка, чудесни новини.
Приятен ден на всички.

# 194
  • Пловдив
Радинка, страхотна новина!
Поздрави на децата Heart

Маги, много ги харесвам изгревите, но нещо не са съвместими времево с биологичния ми часовник - в много неудобно време са Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде и от мен един снощен кадър от Шумен

Общи условия

Активация на акаунт