Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 370
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Привет дами,

Признавам си , преди много  време бях редовна в групата и ви следях, но  по ред причини не съм влизала от години.Сега имам нужда от съвет и информация. Ако може някой да сподели дали е бил по соц.програма на круиза в Гърция.Имам няколко уточняващи въпроса за програмата,ще се радвам ,ако някой може да се включи и помогне

Хубав ден на всички и много усмивки

# 196
Добро утроо,
Krasiva, аз не мога да помогна по въпроса ти, съжалявам.
От Агенцията няма ли да могат да ти съдействат?
Между другото, може ли да споделиш повече за това, кои места, колко време, горе долу каква сума? Благодаря ти!

Аз тази сутрин съм от заспалите, снощи излязохме с моите приятелки, уж за бързо... Отвори ни се приказката... Таа откарахме си до доста късно... Тази сутрин телефонът и алармата ми бяха голям враг 😂
Отивам да си направя едно кафе в работата и да я подхващаме.
Хубав ден на вас! ❤️

# 197
  • Пловдив
Добро утро.
МисЮ, всичко има на сайта на клубовете.
Но в чужбина се ходи без деца.
Ние днес ще сме на разходка до Резово.
Прекрасен ден на всички.

# 198
Добро утро.
МисЮ, всичко има на сайта на клубовете.
Но в чужбина се ходи без деца.
Ние днес ще сме на разходка до Резово.
Прекрасен ден на всички.

Викаш да не се напъвам да чета... 😂
Все пак си имаме една ваденка дето още се движи с нас 🫣😂
Като се пенсионираме, ще идем, ей го къде е, още 30 години на работа 😂😂😂😂

Приятна разходка на вас!

# 199
Добро утро,
Dundi ,защо без деца. Е,то верно ,че ние сме без деца ,но по стечение на обстоятелствата.Не съм се интересувал, може ли с деца,честно казано.Като бяха по-малки,тук обиколихме по няколко пъти, всичко що е по военна линия Simple Smile,сега вече им е скучно с нас.Въпреки че голямата,винаги е готова за пътувания.
Мис Ю ,като се върнем ще пиша - но има 4 нощувки в Атина, с обиколка на Атина и всички там забележителности ,естествено всичко включено,даже имаме две изхранвания навън на заведение.После четири нощувки на кораб.Круиза е по гръцките острови- Родос,Патмос,Санторини,Кушадасъ,Корфу и още имаше ,но не ги помня.С полет от и до София -2к лева на човек.Програмите им са хубави на пръв поглед,имат и зимни.В чужбина по военна линия сме за първи път,така че нямам очаквания.Ако има някой с повече опит,ще се радвам да сподели

Хубав ден

# 200
  • София
В.чужбина са за двама. (Колежката ходи с дъщеря си - тогава на 16).

# 201
  • Пловдив
Да, за двама са. То не е почивка, а по-скоро екскурзия. Става с голямо дете, 1 карта е за двама. Ние сме били на Крит и в Анталия. Организацията е много добра, програмите са  чудесни. Колеги на ММ тази година са доволни и от пътуването в Чехия. А при пътуванията попаднахме на хора, които са били навсякъде. И в Португалия, и в Испания /когато имаше групи до Малага и Майорка/, за Виетнам да не говорим. Когато бяхме на Крит, се запознах с една от аниматорките в хотела, управляван от белгийска фирма - организатор на почивки за военни и полицаи. Тази година е придружавала бг групата в Брюксел. То не съм чувала някой да е недоволен, а при въпроси, питай в клубовете. Помагат, с каквото могат и знаят.

# 202
"Трябва да търсим места, където да спрем нашето бързане и да намерим душата си."

Добро утро и честит празник!
На този ден пожелавам да сме единни и да не забравяме миналото!
Днес идват децата на гости и след като си изпия кафето с вас започвам с голямата метла и тенджера Laughing. В Пловдив има на толкова места забавления, че няма да е скучно.
Много сте писали - радва ме това, май наистина бързо ще напълним темата.
Радинка, радвам се, че всичко е наред!
Мъниче, откъде си снимала, нещо не мога да разбера? Най-вероятно горе от платото, но не съм сигурна. Внимавай, вчера писаха, че пак са видели леопарда /то стана като Досиетата Х - Истината е някъде там/. Това животно обиколи цяла България, че и до Румъния стигна. Направо си звучи като виц, но май не е така.
Желая ви хубави почивни дни!

# 203
Добро утроооо,
Честит празник!
Ние от вчера сме столичани в повече. Днес сме на Музейко. Малко ми се щеше и по централната част да се разходим, но няма да имаме време, нооо пак ще дойдем, да си оставим какво да видим пак.
Снощи имахме панорамна разходка с кола, та си се разходихме. В движение и Александър Невски снимахме, е много е красива!
Оставям ви, ще ви разказвам повече тези дни! 🤩 Приятен ден!

# 204
  • Пловдив
Честит празник. Ние традиционно на празника на Пловдив сме някъде другаде. Морето днес не става за къпане.

МисЮ, оказва се, че по телефона може да се резервира и за по-малко дни. Особено за тази смяна в началото на септември.
Довечера, ако сте си в Пловдив, може са заведеш госпожицата на заря. МистърЮ да не е на линия, че търсеха хора за зарята?
Приятни почивни дни.

# 205
Дунди, не, слава богу! Той утре е дежурен... От сутринта... Довечера сме в Пловдив, но надали ще стигнем до зарята.
Днес сме в София, от снощи всъщност! Бяхме на ол инклузив в апартамент за гости "Фло" със специална панорамна разходка с колата на пристигане 🤭❤️
Днес си ни изпрати по живо, по здраво, ние на Музейко, тя отива на купон с бабите..
Тази тема създава приятелства! Радвам се, че ви познавам всички! ♥️

# 206
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИЯ! ДА ПРЕБЪДЕШ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ. ПОЗДРАВЯВАМ ПЛОВДИВ И ПЛОВДИВЧАНИ!
Както вече разбрахте, си имах гости. За малко беше, но беше много приятно. Принцеса Кати ни реазсмиваше. Показахме й Лъвов и Орлов мост, а тя пита - ако на моста има 4 еднорога как ще се казва? Питам я с какви деца ще се срешнат, за да ходят в Музейко, а тя най-сериозно ми отговори - с ноирмални. После уточнихме, че детето е момченце на 5 и половина. МИС Ю си я познавам, но се запознах и с Мистър Ю - симпатяга е.
Готова съм и след час идват 3 готини баби и живи, здрави потегляме към градО на голфО и винкелО.

# 207
  • Пловдив
Честит празник!

Дафиново листче, от бившият курсантски корпус е снимката Simple Smile
До платото още не съм стигнала, че гледам в свободното време да си направя проектите

# 208
  • София
Честит празник и от мен!!!
На нас днес ни е последния морски ден, утре към Бургас и на 8.09 поемам в командировка.
Ние лесно не се даваме не едни вълни (утоворката е, че не подценямаме обсатовката изобщо). И при нас на обичайния плаж не става за къпане, но в дясно след скалите (тази година се менява по пясъчна ивица) е завет и вълната е значително по-ниска, та и днес плажувахме.
Казахме си довиждане с морето, събрахме камъчета, рапанчета, мидички и довечера ще направим последна разходка до Бяла и Обзор и сме готови да закрием черноморския сезон.

# 209
  • София
Добро утро, прекрасни!
Как прекарвате почивните дни?

Общи условия

Активация на акаунт