Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 306
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Как прекарваме ли? Ами последни подготовки за ученика, вчера купихме последното, от което имаше нужда и за което съм се сетила- маратонки за физическо. После със сигурност ще изскочи нещо, за което не съм се сетила. Днес може да отидем до зоопарка, още не сме решили. Сега на дневен ред е закуската - палачинки с шоколад и банан.
Фло, много хубаво, че сте си видяли с Мис Ю Simple Smile
Хубав ден! Бъдете здрави!

# 211
  • София
Добър ден и от нас.
Освободихме бунгалото и на път за Бургас.
Нещо се сдухвам пред командировката. В Турция (ако изобщо имам) интернетът ми ще е ограничен. Но ще оцелея.
За учениците - май няма да се приготвям много. Минахме профилактичните прегледи в средата на август.  Купих ученически карти. От Озон поръчвам всичко онлайн - още като пуснаха ученическата промоция допълнихме кашона. Уверение купих за БДЖ и за университета на кака ни трябват. Остават снимките.  Но и 15.09 е ден.
На 13 се прибирам от странство, на 14 съм на концерт Рок Симфони в НДК, на 15 ясно, на 16 - второ издание ще навърши пълнолетие... ех, че програма.

# 212
Добър дееен,
Всички си имате вълнения около 15.09.
Нашето предстои догодина.... Първолаче, ще видим каква ученичка ще е!
Маги, много голяма програма имаш пак, между другото и колежка ме насочи към озон, че подготвила от там нейните деца.. надявам се от по-рано да знаем какво ще трябва, за да имам време да поръчвам
Сети, бяхме наистина за много кратко... С удоволствие бих ви видяла всичкии, ноо ще трябва друг ден със специална уговорка да го направим.
Ние днес сме по женски у дома, домакинстване е на дневен ред, сега отивам да видя какво да сглася набързо за обяд и продължаваме.
След като вчера се прибрахме от София, установих колко Пловдив е зле... Какъв занемарен град е всъщност май... А градския транспорт дори не искам да го коментирам... На светлинни години сме от София и Бургас... Но Пловдив всъщност няма и пътища за отделни автобусни ленти... Тук единия ни квартал, който е с огромно население, има 2 булеварда и то двулентови... Автобусите влизат в целия трафик с колите. Наистина сигурно има начин поне малко да се подобри и да идват редовно на спирките, да не пропускат спирки, да не пушат в автобусите, да имаме система за билети....НО явно частния сектор не държи на гражданите да им е ок.
Е, измрънках 😂 прекарахме си чудесно в София, надявам се да имам възможност пак да дойдем.
Приятен почивен ден! 🫰

# 213
Аз поработвам стабилно. Почивката е почивка, ама работата се натрупва...
Днес минахме през един аулет на Уайкики - много ги уважавам за детски дрехи дето се носят 3-4  месеца. А явно вече и за мен - след ражданията съм +35 кг и в никакви стари дрехи не се побирам :'(. Напълнихме две големи чанти за няма 70 лв. за трима ни.

# 214
  • София
Днес поспах повече, след вчерашния купон в Перник. Изкарахме много добре - ядохме, пихме, но не се бихме. GrinningДомакините се бяха подготвили, като да посрещат един взвод гладни войници.
След кафето, поседях на терасата и си четох книга. Изобщо, днес го обявих за ден на мързела. Поговорих с приятелки и роднини. След обяд предремах. Никак не е лошо да си подаряваме такива дни отвреме навреме.

# 215
Лека 🌃!
Сладки сънища!

# 216
Добро утро,
То не е хич лошо седмицата да започне от Вторник. 🌞
Едни пловдивски облаци от мен днес и пожелание за успешна седмица!

# 217
Привет!
Мис Ю Не е лошо седмицата да започва от вторник, но още по-добре ще е от четвъртък. Wink

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 21:12 от СГГ

# 218
  • София
Привет, прекрасни!
Днес ми остана време да надникна при вас. От вчера съм на село. Взех и вуйна ми, с която сме много близки, а и сме почти връстнички. Прекарваме си чудесно. Очаквам всенародни тържества по ритуалното откъсване на първия и единствен домат за сега в градината на Ромео. Другите може би ще узреят за Коледа. Очаквам да дойде духовата музика от Перник, снимачен екип от телевизията. Новината може да я отразят и по CNN. Ще се прочуе Ромео с този златен домат!

# 219
  • София
А бев един??? Повече ли е???
И моят Ромео има "златна стена". Като мазахме къщата в Графа в едни други времена, имаше една много крива и лоша стена. Хората предлагаха да я изравнят с гипскартон. Половинката като се тръшна - ще се маже... та на материал глътна колкото останалата баня и майсторите я кръстиха "златната стена"...

Поздрави от Истанбул. Аз само така го виждам, но бъдещата докторка се забавлява.

# 220
  • Пловдив
Маги, важното е да се забавлява.
Да се включа и аз в темата с растенията. На работата колежката засади лилав босилек и люти чушки. Босилек берем в изобилие, утре пак ще го орежем. Чушките са нацъфтели, тук таме са вързали. Сигурно ще берем до Коледа. И понеже аз не съм имала село, тази реколта е голямо постижение. Моето участие е основно гледане отстрани и сушене. Котката уважи босилека, като изяде първата партида. Еми тревопасна е. Grinning
Приятна вечер на всички.

# 221
Добро утро, момичета! Обичам да пия кафето си с вас. Отдавна не съм писала, но няма ден да не си мисля за вас. Отсъствията ми са по уважителни причини. Пътувах доста, кръстихме внучето, сега имам повече работа в училище.
През август почина свекърва ми. Бог да я прости! Никога не сме живели заедно, но се разбирахме чудесно. Ние сме 3 снахи и можете да си представите колко търпелива трябва да е свекървата.
Обещавам да пиша повече, хубав ден от мен!

# 222
Привет и от мен,

Лунно цвете, съболезнования! Да почива в мир! Познавах я, познавам и другите й двама сина, а за твоя мъж само знам, че им е батко 🤭 Братът на свекър ти, пък е кумец на моята леля, общо взето леля ми бяха доста близки с вашите семейства. От там ги знам и аз ☺️
Фло, за доматите добре, с покрива какво стана, свърши ли работа майстора, доволни ли сте?
Дунди, Мъниче, Дафиново листенце, правя организация, да се видим, ще погледна графика на ММ и ще пиша аз кога ще мога, споделяйте и вие с каква възможност сте.
Маги, завидях ти, много искам да посетя този град, много се надявам и да успея в този живот 😂
При мен нищо ново, освен, че колата ми е в бокса и съм като с отрязани ръце. Но вече се надявам утре да си я взема. Дребосъчка е огън, от Понеделник вече в 4-та група... Устата не й се затварят... Ама с моите камъни по моята глава, исках момиче, ей на, отгоре на всичко повече приличаща на мен (не само визуално) 😂, Рак е като мен... Абе... Пожелайте ми успех 😂😂😂😂
Тук днес нещо се опитва да е облачно и с валеж, ама е само задушно и топло.... Отивам да си довърша задачите до обяд, на вас пожелавам приятен ден! 💜

# 223
  • София
Привет, прекрасни!
Много се радвам, че ЛУННО ЦВЕТЕ се появи. В другата колибка, при бабите, също много й се радват. Заслужила си го е!
И понеже ЛУННО ЦВЕТЕ освен, че е фина, мила, блага е и скромна, ( за това, че е красавица сега няма да говоря) спести нещо много важно, но аз ще я издам. Знам, че ще се радвате на това. От тази учебна година тя вече е зам. директор. Неоспоримо признание за знанията, за личните й качества, за отношението й към колегите и работата! Поздравления, миличка и много успехи! Знам, че ще се справиш, Ти можеш!!! Гордея се с теб!
А животът е като виенското колело - качваме се, тръгваме нагоре, извисяваме се, стигаме до апогея и полека започваме да се спускаме надолу. Идва и този момент, в който ние ще слезем, а ще се качат други. За свекърва ти - съболезнования. Изживяла е живота си смислено, пълноценно, заобиколена от уважение и обич. Радвала се е на внуците си, гушкала е и две правнучета. Дай Боже всекиму! Светла й памет!  Flowers RoseFlowers Rose
Честито ви християнче! Да порасне добър човек, наследник и продължител на здрав и силен род!
МИС Ю, до кога ще те мъчат тези майстори? Ужасно е да си без кола. Съчувствам ти! Подарявам ти тази Car
ДУНДИ, свърши ли ви почивката? На мен ми се видя много кратка. Сигурно съе изпразнили портфейла и затова се прибрахте. GrinningНали се разбрахме - кеф цена нЕма!
МАГИ, хем работа да свършиш, хем да се позабавляваш. Кога се връщате?
СГГ, дай предложение  работната седмица да започва в четвъртък наобед  и да завършва в петък сутрин. Веднага влизам в твоята партия!
НИА, ти какво работиш, каква ти е професията? Доколкото разбирам, имате дребни дечица и сега ги гледаш тях. Има ли кой да ти помага или сами се справяте?
СЕТИ_БЕТИ, голяма работа си отметнала с приготвянето на ученика за училище. Кой клас ще бъдете тази година?
МЪНИЧЕ, от кога започва твоята учебна година? Няма ли да имате родителска среща? Stuck Out Tongue Winking Eye
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, много ми се иска, когато планираш идване до столицата да кажеш по-рано, та да се организираме за една бърза среща. Ако успее и НИА да дойде, още по-добре! Приемаме и майки с деца. Grinning
РАДИНКА, ти пак се потопи като подводница. Надявам се при теб здравословните проблеми да са вече минало. Как си, момиче?
Сега няколко реда и за мен. Все още сме на село - мрачно, но не е студено. Днес най-после така мечтания майстор дойде. Съвсем жив и истински, не мираж. Водеше си и помощник - младо, слабичко, мургаво момче. пъргаво като котка. Качи се на покрива и без да се завърже нареди разместените керемиди за няколко минути. А аз умрях от страх. В семейното гнездо настъпи мир и тишина, а то преди все ни избиваше на кавги и бой. Stuck Out Tongue Winking Eye Е, кротнахме се. Разводът се отлага за неопределено време. Stuck Out Tongue Winking Eye Духовата музика от Перник все още не е дошла, няма ги репортерите от телевизията, а ония от CNN навярно не мислят да се разкарват само за един домат, ще чакат да узреят и другите.
За днес толкова. Тия дето са на работа, да си пуснат един ден отпуска, та да изчетат написаното, а тия дето са си у дома, да изключат котлоните и да свалят тенджерите, че да не сервират после загоряла супа и овъглена манджа и да ме обвинят мен. Grinning
Гушкам ви!!!   Hug

# 224
Приееет,
После ще изчета, че нямам време днес хич, но се включвам набързо...в тон на Фло с писането за Перник

-Какво е пернишка анемия?
- Липса на кръв по желязото.
😆😬😉

Хайде хубав ден за сега, а аз днес отивам да си взема количката ми, миличката, така ми липсваше, но е готова и си я прибирам днес.🥳

Общи условия

Активация на акаунт