Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 550
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
Добра вечер!
magi_sveta Честит рожден ден! Birthday
Здраве, късмет, мечти, пътешествия, усмивки ...
Сладки сънища!

# 106
  • Пловдив
magi_sveta, честита да си!
От здраве, щастие и хубави емоции да не се отървеш през следващите 365 дни!
Аз отивам, да ревизирам куфарът на тийнейджъра, че утре заминава на море и си събира багажа изцяло сам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107
Здравейте,може ли повече информация за Картела?

quote author=N-i-a link=topic=1799428.msg50100189#msg50100189 date=1755514711]
Поздрави от Картела.

[/quote]

# 108
На нас ни е любимото ВПД. Тишина и спокойствие. Трябва да имате предвид, че в радиус 10 км няма нищо освен гора. Т.е. няма някакви външни забавления. Дават велисипеди под наем. Има нужда от реновация, но е чистичко. Обаче персоналът е малко и не очаквайте нещо уау. Много вкусна храна (предвид малкото посетители няма някакво голямо разнообразие). Ако нещо друго ви интересува питайте.

# 109
  • Пловдив
И много комари ...

# 110
  • София
Вчера не дум влизала в темата, а е имало чудесен повод!
Мила МАГИ, Честита и благословена да си на многая лета! Бъди щастлива с прекрасното си семейство! Успехи по всички фронтове.
Спокойна вечер.❤️

# 111
dundi73 Колко големи?
Приятна и спокойна 🌃!

17 август 2025 г., Шабленски фар

Любопитно...

# 112
  • Пловдив
СГГ, не знам колко са големи, но бяха много свирепи. Два пъти сме ходили там и двата пъти битката беше жестока, пораженията изцяло по нас. Явно сме вкусни. Stuck Out Tongue Winking Eye
А и нали знаеш, че само женските са кръвопийки. Обаче не знам как да ги различавам. Joy

# 113
Ние ходим за пети път и никога сме нямали проблеми с комари. Но сега ни е най-скорошното посещение. Обикновено сме в началото на септември

# 114
Добро утро!

18 август 2025 г., Часовникова кула - гр. Добрич
След двадесет дни скитане насам-натам снощи се прибрахме. От днес мисля, къде да ходим по 6-ти септември.

Усмихнат ден!

# 115
Добро утро и от мен!
При нас от днес морски вълнения..най-после!
Времето днес е чудесно, флагът зелен... Надявам се и в следващите 10 дни да е така!🌊

# 116
Мис Ю Приятни морски забавления и всеки ден зелен флаг.
Бъдете като морето ...
„Морето никога не остарява.“ – Марк Леви

Аз днес съм Пепеляшка. Wink

# 117
  • София
Привет и от мен!
Благодаря за поздравите и пожеланията!!!
Ние вчера с Малечка бяхме на гости в Банкя. На брятовчед ми жената е там с детето на рехабилитация, та и ние бяхме. Прекарахме.много добре и не ни валя изобщо.
Днес минахме профилактиките с децата и оправям и чистя хартии из къщи предучилищно.
Не ми е спорен ден обаче. 24та годишншна от сватбата била "сатенена". Ама аз скоро купувах доста спално бельо, та мислих какво да е това сатенено нещо за подарък за петък. Открих, че има.вино Сатен... поръчах. Доставиха... ама от производствато сменили етикета - 2017 година... тия обаче не сменили снимките в сайта... и сега никъде не пише сатенрна бутилката... ама много ме доядя... оплаках им се естествено... толкова разочарована не съм се чувствала, мрън...

# 118
Маги, вържи на бутилката една сатенена панделка, ако намериш за толкова бързо кой да ти сгласи един етикет и го разпечатваш на лепяща хартия... Набързо виното става лично ваше!
Едни снимки от Пинтерест, които харесах в този ред на мисли.

# 119
  • София
Аз панделка ще му вържа. Ама що трябваше да се занимавам с фирми, доставки, куриери като тава си е едно розе от Мелник без този етикет... ми живея върху Аванти - долу всяко разе с панделка би станало Сатен... друго си беше да е фабричен етикета... ама карай...

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 17:40 от magi_sveta

Общи условия

Активация на акаунт