Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 471
  • 314
  •   1
Отговори
# 90
Днес е един голям и прекрасен празник, празнувам и аз, имения си ден... Една солена виртуална почерпка за мое здраве!
Честит имен ден и на всички празнуващи, ако има в темата! ❤️

# 91
  • София
Ами.и.тук да си жива и здрава!!!

# 92
  • Пловдив
Честита са си МисЮ. Много здраве и късмет. 
Пожелавам ти и приятна почивка, отивам да ки сипя едно бяло вино за здравето та всички с името Мария. Днес времето е подходящо. Наздраве от мен. ММ ни пази. 😀

# 93
Привет!

с. Долни Добромир, Румъния
/Сн. декември 2024 г./

Мис Ю Честит празник!
Бъди здрава, щастлива, усмихната ...

Лека 🌃!
Сладки сънища!

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 10:08 от СГГ

# 94
Голямо затишие този уикенд, надявам се си изкарвате добре някъде и нямате времее за интернееет!
Ние сме при мама, няколко дни и после се прибираме да оправим багажа и тръгваме най-после за морето... Тази година отивам с големи резерви, ама догодина ще поправя тези грешки живот и здраве 😂
Днес бяхме на едно много живописно място... Без да искам разбрахме, че на Юндола днес е традиционния им ежегоден събор... Решихме да отидем, казвам ви за първи път в живота си виждам толкова хора и коли на куп.... Беше претъпкано, на много голяма площ беше, паркинги огромни и пълни, много храна, много сергии, много детски атракциони...абе от всичко наистина по много
За първи път присъствам на такова нещо аз, толкова мащабно направено.
А там е така приятно, едни големи борове, едни големи поляни, по-ниски температури, страхотни големи и уредени къщи, с едни хубави цветя по терасите... Много са трудолюбиви хората там по този край...
Ох, отплеснах се! Извинявам се, стана дълго.
Оставям една снимка и изчезвам да полегна малко за отмора ☺️☺️

# 95
  • София
Ехоооо, ето ме.
Изкарах два чудесни дни с няколко готини баби. Ще обобщя с малко думи - слънчево, приятно, тихо, много ядохме, малко пихме, много се смяхме, не пяхме ( 5 "пиячки" изпихме 100 гр. ракийка, как се пее с толкова малко ноти???) .Обещахме си да повторим. Прибрахме се много заредени!
Гушкам ви, бъдете живи и здрави!

# 96
  • Пловдив
МисЮ, аз на събора на Юндола съм била преди 30+ години и тогава беше много интересно. Събираха се жителите на околните помашки села и беше много пъстроцветно. И се прибрахме с малини за сладко.
Не се отчайвай, ако времето е хубаво, а гледам, че това предвиждат, може и да ти хареса на морето през август. Ние и в началото на септември сме ходили и е било чудесно. И тази година сме от 30.08, вече имам всякакви планове и идеи дори и за лошо време. Важно е с какви нагласи тръгваш.
Спектакълът на Ф. Кутев е на 18.09 на античния. Кати не е вече толкова малка, може и да й хареса. Все пак не е опера... пробвай с нея.
Фло, какви са тези баби? Аз около мен имам такива, които си пийват и ракийка, и винце, и биричка. И пеят понякога. Joy
Аз си починах тия дни. Малко разходка, на ресторант с децата, една манджа и днес си помързелувах.
Лека вечер на всички.

# 97
Добро утро!
Успешна седмица!

/Сн. 17 август 2025 г., 🐟 селище - гр. Шабла/

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 08:51 от СГГ

# 98
Добро утроо,
СГГ, отново чудесна снимка. 🩵
Друго си е да е Понеделник и да не мислиш колко е часа сутринта 😂
Тук днес се очертава да е валежно, преди час валеше, сега е облачно.. и със сигурност доста по-хладно в сравнение с Пловдив ☺️
Дунди, имаме планове и ние за различни дни, все пак задължително трябва да идем за среща с капибарите 😂 у нас вече имаме цяло семейство, ама плюшени де 🫣😂
Ще видим как ще е, като се върнем ще споделя. А моята рачешка природа винаги тръгва някъде с лошата нагласа и гледа първо негативите, е после правим 2 крачки напред, ама първо винаги е задната крачка 😀😀😀
Успешна седмица на всички! 🤩

# 99
Привет от Флагман. Осми ден и флага все е червен. Добре, че са басейните. Но и за там си трябва късмет. Към 9,30 вече места само под липата, ама на нас там най-ни харесва. На плажа пускат по малко на плиткото.
Прави ми впечатление, че хората са по-малко. Обикновено ходим по-рано, но такава карта ни се падна. Има чужда група.
Ходихме до подводницата и музея на стъклото в Белослав.
Поздрави с едно хвърчило.

# 100
Привет и от мен от работното място. Започвам седмицата без настроение, дано да си го намеря някъде. Обикновено в такива моменти си купувам нещо, за да се зарадвам. Е, снощи си поръчах една гривна онлайн, като дойде първо ще видя как ще я платя и второ ще видя дали ще ми оправи настроението Relaxed
Успешна седмица на работещите и хубаво време на почиващите!

# 101
Поздрави от Картела.

# 102
  • София
Привет - мривет и от мен!
Аз отпускарствам още ден два. На море сме от 30ти. С годините вече дори не заявявам карта в периода 1-20 август - почти не се случва хубаво море, особено на Чайка.
Прибрахме Малечка от бабин дом, набързо снощи спретнахме една торта, че днес пораствам отново и гоня Дунди по петите, две обиколки още и ще я стигна.
Нямах много идеи как да отбележим деня, но сут.инта се събудих с една. Отидохме в музея на илюзиите и се позабавлявахме наистина много, после хапнахме сладолед. За вечеря ще.направим всякакви морски дарове, да не тъжим че има още 12 дни до морето и ще духна цели 48 свещички (по-трудно се броят на снимка).

# 103
  • Пловдив
Честита да си, Маги, пожелавам ти от всичко хубаво по много. Весел празник, а за обиколките... малко повече са от две Stuck Out Tongue Winking Eye пожелавам ти да ме гониш в добро настроение и прекрасна компания. Наздраве от нас, ще си сипя едно за твое здраве. Т.е. днес ще е с повод. Tropical Drink
И ще си добавя малини от Картела.

# 104
Маги, честита да си! Жива и здрава, много усмивки, прекрасни емоции, незабравими изживявания с любимите хора, много пътувания и безброй прекрасности!
Весела вечер! ❤️
Ние пък до сега все сме в средата на Август на море, никога не сме случвали на лошо време ... Само една година имаше валежи 2 дни, та ще видим сега като сме по в края..
Сети, дано ти хареса гривната и да ти оправи настроението! 🤩
Ниа, изглежда много приятна разходка да сте имали! Приятно изкарване! 🌞🌲🌳
Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт