Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 469
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
Лека нощ!
Радинка Килограми се свалят, те са малък проблем.
Flo 51 Комбинация от твоя режим и разделно хранене пробвах днес.
Мис Ю Мило и безценно писмо си получила.
Едно цвете от и мен ...

# 76
Добро утроо,
Ако трети ден не ви се работи... Значи е Сряда, нали знаете! 😂

# 77
Добро утро!

/Сн. Рилски езера, 23 юли 2025 г./
Усмихнат ден!

# 78
  • София
Привет, прекрасни!
Снимки не мога да ви покажа, но ще ви разкажа как изкарахме днес с внучката, в прекрасния град Пловдив.
Пътувахме с автобус и беше много добре. Пристигнахме на минутата. Чакаше ни ДУНДИ. Зарязала си работата и се посвети на нас. Е друго си е да седиш на шефското кресло! Stuck Out Tongue Winking EyeБеше ни направила програма какво да ни покаже. Много вървяхме, много видяхме, а и още колко много остана за гледане.Видяхме Епископската базилика или още Голямата базилика - най-големия ранно християнски храм от 4 век след Христа. Е това разкритие много ме впечатли - невероятни мозайки, съхранени от векове, та да можем днес ние да им се наслаждаваме. И всичките тези старини съжителстват великолепно със съвременната архитектура - с бетон, стъкло и метал. Уникално е! Видяхме и черквата  Св. Петка Стара, високо горе в скалите - опряла връх в небето. Впечатляващо! И римския стадион, и Етнографския музей, и Регионалния природонаучен музей. Разходката из Стария град беше също много зареждаща. Качихме се на Небет тепе. Пред нас Пловдив като на тепсия, Тепето с Альоша на Бунарджика.  Не е случайна любовта ми към Пловдив!
Обядвахме заедно и се разделихме! Имам покана за ноемврийските празненства на младото вино. Ако са ви горели ушичките, да знаете, че от моите въпроси ще да е било. За всички ви от гарнизона попитах, а ДУНДИ търпеличо и изчерпателно ми разказваше.
 ДУНДИ.миличка, безкрайно ти благодарим с Кати. Ако не беше ти, нищо нямаше да видим. Имаш прегръдки от внучката и от мен! Hug
Момичета, да ви кажа на ушенце - стопи ми лагерите тази нашата дружка ДУНДИ. Крачи бодро, до нея внучката ми, а аз клефкам след тях. Навъртях над 9000 крачки. Кога се е случвало това??? Никога!!! Аз да не съм МЪНИЧЕТО! Joy
Обядвахме заедно в Хепи на главната и се разделихме. Все пак и шефовете трябва да се появят макар и в края на работния ден. Grinning
Сега уморена, но много впечатлена и заредена с положителни емоции, ви казвам Лека нощ и светли сънища!
И още веднаж. много ти благодарим ДУНДИ!

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 21:44 от Flo 51

# 79
Фло, радвам се, че сте си изкарали добре и сте доволни. Хубав е Пловдив, наистина!
Добре, че не успях да ви видя, че нещо съм с течащ нос, кихане, а тази вечер и с лека температура.
Набързо хванах да пийна каквото намерих из нас. Надявам се бързо да пресека каквото е тръгнало. Та хубаво, че да не ви предавам нешо и на вас.
Дунди, на Катета ти върви 😂
Трябва и моето да ти доведа някой ден 🤩
Сега ви оставям, днес съм с план да си лягам рано, така че отивам ☺️ Лека нощ!

# 80
  • София
Добро утро, прекрасни!
Приготвяйте пожеланията и започвайте да ги редите.
Днес имаме празник в нашето военно блокче. Рожденичка е ДУНДИ! Порасна с още една годинка.
Мило момиче, честита и благословена да си! Heart Здраве и всичко останало да  имаш в изобилие! Мечтай за още и нека мечтите ти се сбъдват! И нека в живота ти се случват чудеса! Прегръдки от мен! Цял чувал. Hug
Още ме държи вчерашното хубаво настроение. Помислих си да дойдем с КГБ-то за два -три дни поне, но теренът никак не е лесен за баби с развинтени стави  - особено по калдаръмените сокаци на Стария град.
МИС Ю, дано не е вирусче. Ако работиш на климатик, може да те е надухало. Каквото и да е, бързо да ти минава. Hug
ДУНДИ, след вчерашната разходка с нас, днес въвеждай ред и дисциплина на работното място. Твоите работници да не ме поканят тези дни пак да дойда? Grinning
Очаквам интересните снимки на СГГ.
МЪНИЧЕТО къде се покри?
ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ събира впечатления и заработва спомени. Ще разказва, като се прибере.
РАДИНКА за сега я оставям на мира, няма да я викам пред строя. Да се яви, като изпие поредния АБ - и този път дано да са го улучили. И за в бъдеще никакви илачи, а само бяло, червено, розе...
МАГИ, прибра ли си пръстенчето?
СЕТИ_БЕТИ, как си?
ЛУННО ЦВЕТЕ, твоята ваканция до кога е?
Време ми е за кафе. После - битовизми. На вас хубав ден!

# 81
  • Пловдив
Добро утро в този слънчев летен ден, на който преди 50+ години на бял свят съм се появила аз.
Днес вместо кафе, сервирам торта.

Фло, прекрасен ми беше денят вчера с теб и Кати из центъра на Пловдив. То добре че дойдохте, да вляза и аз в Голямата базилика. Срам и позор, не бях ходила там, само в малката съм влизала. И ме върнахте 20 години назад, когато работата ми малко или много беше свързана с разходки из Стария град и разкази за Пловдив, за къщите, за тепетата. Доста неща съм позабравила, ще трябва да си ги припомня. Заредихте ме с енергия сигурно за месеци наред. Пак да дойдете, има още много неща за гледане и още момичета, с които да се срещнете. Другия път ще вземете и Елиа. А и моята предвидената вчера програма не бе изпълнена на 100 %, то нямаше време. Много приятно ми беше.
И цял ден си разхождах с мен кутия бонбони, Фло помни безотказно кой кога има рожден ден. Днес ще ги отворя и ще се подсладим за здравето на Фло и всички останали. Може и с лъжичка да ги гребем, че в тази жега всичко се топи. Честно казано вчера беше топло, но поносимо топло. Надявам се и днес да е така, ще водя ММ на кръчма. Joy Ако оцелее след работния ден, че там са на тема "няма хора". С отстаналите ще се почерпим в събота т.е. три дена яли, пили и се веселили.
За подарък съм си поръчмала преживявание. Вече имаме билети за БТР и Ахат на Аполония, и за спектакъла на анс. Филип Кутев на Античния театър в Пловдив. Остава да си взема и билети за ансамбъл Тракия на Аполония. За съжаление няма билети за мюзикъла "Коса" на Античния в Пловдив ... изкупили са се, както се казва в една реклама на сладолед.
Прекрасен ден на всички- Моят започна с много усмивки и шоколадови бонбони.

# 82
  • София
Добро утро и от мен!!!
Дунди, честит рожден ден!!! Един колега на 50то каза, че от днес запва да цени истинското време и да не се хаби в излишъци!!! И аз ти пожелавам достатъчно, че да не се хабиш в излишъци!!! Весел празник и щастливи преживявания и топли спомени!
Фло, не знам как сте изкарали този маршрут... аз бях шест дни - е на половина се справихме (исторически, етнографски и природонаучен музей, небет тепе, римски стадион, градска градина и до толкова). Тез базилики нещо нищо не ми говорят, и като жител на Пловдив не съм ги виждала.
Хиляди благодарности за пръстена и възможността да открия едно прекрасно място. Вчера късин следобед успях да го взема - по нищо не личи кой камък съм губила. Използвах възможността да си разширя и халката (че сега особено в жегите я носих на кутрето или на синджир на врата). Хайде да се донаскитаме лятото и ще се разберем да пием кафе - то грехота - твоята плантация на 15 минути от моята.

# 83
  • Пловдив
Дунди, честита да си!
Фло, тук съм си, но няма кой знае какво за споделяне. Сега пия кафе и пак залягам над учебниците и тетрадките Sad
Каня ви на виртуално кафе в моя двор

# 84
Здравейте и от мен!
Дунди, весел празник, нека всичко, за което мечтеаеш, постигнеш с лекота! И най-важното - здраве за теб и близките ти!
На работа съм, климатика (за щастие) работи и денят минава лека-полека. Не искам да започва учебната година - с раннотот ставане, уроците, мързеливия ми ученик... Но колелото се върти и няма как.
Хубав ден на всички, но най-вече на рожденичката!

# 85
  • София
Сети, не ми вгорчавай деня. Аз чистя вкъщи след ремонтчето, а ти за.мързеливи ученици ми говориш... В събота ще ходим да си я вземаме от бабин дом... като знам колко няма да е чела не ми ходи изобщо...

# 86
  • София
Ето ме пак. От сутринта ходих на пазар, накупих глезотийки за партито с бабите. Очаквах по-голяма компания, но за жалост, нали все даваме предимство на децата си и внуците, та нашите планове понякога отиват на кино. Жалко, че няколко баби отпаднаха, но  колкото толкова.  Знам, че ще ни бъде весело.
Разказвайки им за Пловдив и бабите си припомниха за този красив и интересен град. Кога са ходили, какво са видели, а една преди време си спомни, как на Бакаджика се е целувала с момче за пръв път.
СЕТИ, разсмя ме с твоя мързеланко. Кажи речи всички са такива. У нас малката внучка я помързява, все се пазарим да чете. С 300 кандърми прочете задължителната литература, а за препоръчителната не ще и да чуе. Голямата е изтребител - яко чете. Ето 50 : 50. Аз защо те агитирам да си родиш още едно детенце? Ами може пък то да е по-ученолюбиво. Stuck Out Tongue Winking Eye Опитай!
МАГИ, аз съм много чепата баба. Не съм от отстъпчивите. Прати ми я Малечка да подхващаме четенето или поне й кажи за моята оферта. Може да реши да се чете у вас. Grinning Радвам се, че си доволна от златаря. Приемам и предложението за среща на кафе. Ще опитам да събера и ЛУННО ЦВЕТЕ, И СЕТИ_БЕТИ.
МЪНИЧЕ, знам, че все си с книжка под мишка и затова не те потърсих. Имаш извинителна причина и я уважавам. Grinning А дворът ви е като късче от рая.
МИС Ю, как си?
ДУНДИ, чудесна торта! Много добра идея - подаръците в билети за културни мероприятия. Чудесно!!! Довечера знам, че добре ще си изкарате с гаджето. И наздраве! И няколко пъти - горчивоооо! ( то на сватба така се вика, но какво пречи и на това тържество да има)
Гушкам ви. Hug

# 87
Здравейте,
Дунди, честит рожден ден! Пожелавам ти усмивки, здраве, безброй хубави моменти с любимите хора, много пътешествия и прекрасни емоции! 🥳🥳🥂🥂🥳🥳
Весела вечер и подаръци в малки опаковки! 🤭
Дунди, кога е ансамбъла в Пловдив, иска ми се да видя дали ще успея да го посетя, ноо лошото е, че без графици за следващ месец дори не мога да си помисля за резервации на някакви мероприятия, освен ако те не включват и водене на 6 годишно 😂😂 та защо ли питам, ама поне да се пробвам..

Аз днес съм с течащ нос само, но доста... Нищо друго ми няма днес. Тъкмо ви пиша от фризьорския салон, дойдох да се боядисам, че корена много бързо ми израства и придобива лош вид 🤭😂
Фло, много ми харесват организациите с бабите, които си правите. Чудесно е това!
Оставям ви, че е време за миене на косатаа! 💜

# 88
Честит рожден ден от мен, Дунди! Много здраве, слънце и усмивки ти пожелавам! Да се обичате с твоето момче и да те радва прекрасното ти момиче! Хубава разходка сте си направили с Фло и Кати. И аз много обичам Пловдив. И осъзнавам колко много места не съм посетила все още.
Аз съм отпуск до края на месеца, бях малко при майка ми,.сега съм на другото село, покивам, че цветята плачат за вода.
До скоро!

# 89
Привет!
dundi73 Честит рожден ден!
Здраве, късмет, мечти ...
Весел празник!
Лунно цвете Ваканцията "бяга", остават броени дни и аз съм на работа от първи септември.
Мис Ю Утре и без течащ нос. Wink
Flo 51 Страхотна разходка, браво на екскурзовода.
Все още чете с желание и книги извън задължителните /бъдещ шестокласник/.

Златото на Добруджа - Кеазим Исинов
Художествена галерия - гр. Добрич
/Сн. 14 август 2025 г./

Следва продължение от туристическата обиколка на гр. Добрич ...
Споделяйте снимки ... 🙃

Лека и спокойна 🌃!

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 22:25 от СГГ

Общи условия

Активация на акаунт