Радинка Килограми се свалят, те са малък проблем.
Flo 51 Комбинация от твоя режим и разделно хранене пробвах днес.
Мис Ю Мило и безценно писмо си получила.
Едно цвете от и мен ...
Беше ни направила програма какво да ни покаже. Много вървяхме, много видяхме, а и още колко много остана за гледане.Видяхме Епископската базилика или още Голямата базилика - най-големия ранно християнски храм от 4 век след Христа. Е това разкритие много ме впечатли - невероятни мозайки, съхранени от векове, та да можем днес ние да им се наслаждаваме. И всичките тези старини съжителстват великолепно със съвременната архитектура - с бетон, стъкло и метал. Уникално е! Видяхме и черквата Св. Петка Стара, високо горе в скалите - опряла връх в небето. Впечатляващо! И римския стадион, и Етнографския музей, и Регионалния природонаучен музей. Разходката из Стария град беше също много зареждаща. Качихме се на Небет тепе. Пред нас Пловдив като на тепсия, Тепето с Альоша на Бунарджика. Не е случайна любовта ми към Пловдив! 

Здраве и всичко останало да имаш в изобилие! Мечтай за още и нека мечтите ти се сбъдват! И нека в живота ти се случват чудеса! Прегръдки от мен! Цял чувал. 

Ако оцелее след работния ден, че там са на тема "няма хора". С отстаналите ще се почерпим в събота т.е. три дена яли, пили и се веселили.
Опитай!
Радвам се, че си доволна от златаря. Приемам и предложението за среща на кафе. Ще опитам да събера и ЛУННО ЦВЕТЕ, И СЕТИ_БЕТИ.
А дворът ви е като късче от рая.