Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 397
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро в Неделя!
Пожелавам ви приятен почивен ден, изпълнен с усмивки!

Днес моето момиче пожела за закуска сандвич, който сама да си приготви... Още едно поредно доказателство, че детето ми вече не е съвсем мъничко! 🫣 Сега предстои още домакинстване и после да се подготвям за работната седмица.
❤️

# 61
  • Пловдив
Привет-мривет от мен. Вчера минахме през един колега на ММ и се прибрахме с кофа смокини. Сега пека във фурната първа доза цели смокини, втората ще са млени. Та днес ми е топло и сладко. Ароматът вкъщи е лепкав. 😀

# 62
Добър ден!
Днес едно ☀️ от мен ...
- На къде е изток?
- Изток винаги е там, от където изгрява слънцето.

Кир Буличов

/Сн. 10 август 2025 год./
Почивката продължава...
dundi73 Как съхраняваш печените смокини?
Мис Ю Скоро и вечеря ще ви приготвя/готви, лесна е твоята. Wink
Бяхме на Св. св. Константин и Елена.
Flo 51 Много се радвам на семейства с по три и повече деца, но аз се наложи да остана с едно /и първи братовчеди няма/.
Имам роднина роди близнаци на 50 г., /вчера се видяхме/ те вече са на 5 г. 7 м.
Най-близките ми приятелки са с по две деца, друго е, по-добре е според мен от едно, но ...
Спокоен неделен ден!

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 14:42 от СГГ

# 63
  • Пловдив
СГГ, стават на сладко. В бурканчета ги слагам заедно със сиропа. Така правя и сини сливи. То не че много ги ядем тия сладка, нали всички сме на диета. Grinning обаче ни ги дадоха набрани, то е грехота да не ги направя на нещо.
А смелените влизат в кекс, любимия на ММ.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:21 от dundi73

# 64
Много обичам сладко от смокини. Тази година още не съм правила сладко, почнах да качвам кг от въздуха. Днес чистих сутринта, после направих чушки с извара, сега почивам. Все пак е ден на мързела. Grinning

# 65
  • София
Привет, дружки.
Аз отново съм без телефон. Пак го удавих. След час си тръгваме от село и веднага отивам в сервиза.

# 66
Добър ден!
Хората се делят на три групи — тези, които са живи, тези, които са мъртви и тези, които са на море. - Аристотел

/Сн. 9 август 2025 год./
Flo 51 Еее..., ще участва на следващите Летни олимпийски игри в дисциплината скокове във вода.
Лунно цвете В последните месеци и аз съм качила няколко кг. /трупам в д..то и бедрата/, но от днес съм на разделно хранене, приемам и други предложения.
Приятен ден!

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 11:58 от СГГ

# 67
  • София
Добро утро, прекрасни!
Щом четете тези редове, значи отново съм в цивилизацията. Оправиха ми телефона - инвестирах още 160 лв. в него. Изътрбушили са го и са сменили платки, батерия и сега е чисто нов. От стария е останала корубата и дисплея.
СГГ разсмя ме с това - да участвам с въстезание по скокове във вода с телефон. Защо не измислят водоустойчиви телефони? Как има такива часовници? Опитай с моя режим на хранене - 8 часа ям, 16 - вода, чайчета, кафета без захар и сън. На мен този режим ми помогна. Опитай и ти. Тайната е в стриктното спазване на часовете. Аз се хранех от 12.00 до 20.00. После никакво хранене.
ДУНДИ обичам сладко от смокини. Слагам го върху сладолед. Ето, и ЛУННО ЦВЕТЕ обича, а може и други да си признаят. Ти го свари и после ни го раздай. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, разкажи нещо за вашето юначе. Виждаш ли го често?
МИС Ю, давай възможност на Кати да се изявява. Даже я остави да приготви закуска и за вас. Разбира се, че трябва да получи и похвали!
СЕТИ_БЕТИ, все още не ти е късно да изживееш вълнуващото събитие. Даже така е може би по-лесно. Млада си още. Не се дърпай. Grinning
МАГИ, не стана вчера както си го мислех - да пием кафе с Бейлис, да си поговорим, но друг път дано да ни се получи.
Момичета, пия си кафето и заминаваме с гаджето на село, само за днес. Да сложа последни щрихи преди гостуването на бабите в петък.
РАДИНКА защо мълчи? Някоя от вас знае ли какво се случва с нея? Преди няколко дни видях цялото семейство на снимка - много добре изглеждаха и щастливи. Слушай, момиче - направо в карцера ще те вкараме. Обади се!!!Това вече не е молба, а заповед! Joy

# 68
Фло, внимавай на село, че тоз опитен плувец, да не му се плува още 😂
СГГ, добре, че сподели тази мисъл... Много умен тоз човек Аристотел, значи! 🤭 Как добре се е изказал.
Аз имам още 3 дни и се уволнявам за 2 седмици отпуск... Нямам търпение вече 🥳
Пожелавам ви приятен Вторник с последното ми писмо от моето момиче, учещо се да пише! ❤️

# 69
Здравейте!
Случките на Фло с телефона дадоха повод за много забавни включвания Simple Smile)) опитен плувец 🤣
Да ви покажа каква нова придобивка имам
Скрит текст:

След като цяло лято се каня да си купя някакви цъфтящи цветя, то лятото почти мина. А все исках да сложа нещо на тези прозорци.

# 70
  • Пловдив
Ох, плуващ телефон ... и моят предишен телефон стана гмурец. Обаче падна ... в тоалетната на летището. Laughing
И се получи нещо като да Ти пик.м на телефона, ама наистина. И пътувахме за Крит със сертификати за Ковид на моя телефон. Голям майтап. Бързах да ги изтегля на телефона на ММ, че не бях сигурна дали ще имаме веднага роуминг в Атина. После телефонът поизсъхна, но камерата му умря завинаги. След година мъки го смених, на работата ми се налага да правя снимки от време на време.

Фло, ако идвате насам, ми звънни. Аз съм си сама шеф вече и мога да изляза по всяко време. Или пък да ти кажа къде да дойдеш в обедната почивка на МисЮ и да се видим набързо. Ние двете работим съвсем близо, а сме се видели точно един път по работа. Срам и позор. Като се поразхлади малко, ще ѝ определям по-често среща

И на мъничето съм обещала една размяна на чаши, не съм ги пипнала. И от там чакам включване.
Прегръдки от мен.

# 71
  • Пловдив
Фло, водоустойчиви телефони има Simple Smile Половинът е с такъв (изпробван!) Joy Ще сменям и аз моя, че колкото и да не ми се иска, се налага - все повече се замисля, грее... Абе товари се яко машинката и въпреки че много мразя, да сменям устройства - поръчах си за РД новия модел, сега само за цвета се чудя (и този модел го дават водоустойчив до 1,5 м под вода за 30 мин. Само да кажа, че това не се отнася за морската вода Stuck Out Tongue Winking Eye )

Дунди, до 24.08 съм на линия, след това след 8.10 Joy И моята кутия си стои ей така и чака да си смени собственика Joy

Чета ви редовно, ако и да не съм така редовна е писането Kissing Heart Прегръдки на всички ви!

# 72
Фло тук съм! Но нищо ново,нов антибиотик и отново надежда че ще е последен. Дали заради лекарства качвам мн килограми,и това ме ядосва и сдухва. А иначе битовизми ,мина морето беше чудно но и мъничето може да потвърди! Целувкиии

# 73
Здравейте!Незнам дали е по темата,но някой има ли снимки на Унгарските бунгала във Впд Несебър.Никъде не откривам информация.Дали си заслужава да се резервира или ще съжалявам(знам,че не са реновирани). Благодаря предварително за отговорите.

# 74
  • Пловдив
Снимки нямам, но са доста стари, вътре са малко мрачни и леко мизерни. Чисто е, но ... Та зависи. Бунгалото е от две стаи с отделен вход, като само едната има тераса, другата няма.
Ние не сме се чувствали зле, но вътре не сме се застоявали, "живяхме" на терасата. Предимство е, че не си до басейна, не пречиш на никого, можеш да си пускаш музика и да си приказвате на спокойствие на въздух.

Общи условия

Активация на акаунт