Съпруги на военнослужещи - 34

• 13 763
  • 484
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!
Работя на пълна пара, в края на годината ни е много натоварено. Моля се да сме здрави, ще работим колкото трябва. Трябва да започвам да стягам коледни подаръци и да пращам колет по-навреме. Нямам никакви идеи все още. Нямаме планове и за Бъдни вечер и Нова година, но не ми стои да сме сами вкъщи. Ще умувам.
Хубав ден на вас, днес в София още от 7 ч. сутринта е 17 градуса Rolling Eyes

# 436
  • Пловдив
Добро утро,
Сети, а при нас е едва 9, мрачно и непрятно. Но днес поне няма мъгла.
И при мен е натоварено. Работя по няколко направления, свързани с фирмата, но ми се струва, че работя хаотично. Трябва да се организирам по-добре. Да си направя план със задачи, приоритети и срокове.
Онзи ден бяхме с ММ в едно заведение да запазя места за коледното парти на фирмата. И се зачудихме дали да не отидем там на Нова година. Никога не сме били на ресторант за празника. За Коледа ще сме си у дома.
Сега ще пращам един файлове на девойката, за да ми оформи ценови листи и визитни картички.
Прекрасен ден на всички.

# 437
Оо, радвам се, че се включвате!
Аз нямам какво ново да кажа, едно и също си е.
Дунди, къде ще ви е банкетът?
Да не би и график да има за Декември 😂 че Дядо Коледа не чакам толкова, колкото график за Декември... 😂
Аз иначе съм готова с подаръците за повечето деца, остана на моето 😂 ама тя не е измислила. И на ММ измислих вече, семейна покупка също направихме, сега ако си купя и кола преди Коледа ще е супер. Бабите ги уважаваме с календари, снимки и сладкиши... Скромни са ни те 🥰 на колежките съм подготвила по няколко дребни неща за старт на Декември, от миналата година така си измислих традиция да им подарявам нещо малко и символично на 1-ви Декември, да започнем празнично месеца. Тази година съм им подготвила интересен тематичен химикал, малко джобно огледалце и малка картичка с мило послание.
Имам още на приятелките да измисля нещо символично и съм готова.
Обичам да се занимавам с подготвянето на подаръците.
И коледен адвент календар със задачи ще имам за дребчето, само "наградите" за изпълнена задача не съм измислила, ама все ще ми дойде нещо на ум.
Първо да мине имения й ден, че сега за него се вълнува.

Емоции да има! Приятна вечер! ❤️

# 438
  • Пловдив
Няма график, МисЮ. Изготвянето му този  месец е като решаване на судоку от най-сложните.

# 439
Няма график, МисЮ. Изготвянето му този  месец е като решаване на судоку от най-сложните.

Така си и знам... Ама не се сдържах да питам 😂

# 440
  • София
Добро утро, прекрасни!
Радвам се, че сте добре.
МИС Ю,  настроена си на вълнА подаръци. Това създава празнична атмосфера и настроение.
ДУНДИ, наистина добрата организация и планирането са ключ към справянето със задачите. Знам го от опит.
СЕТИ_БЕТИ, като бяхме млади, рядко за Нова година сме си били у дома. С близките - на Бъднивечер и Коледа. С приятелите на ресторант, на хижа в планината. После започнахме да се събираме по домовете - на ротационен принцип. Grinning Когато вече децата се задомиха и внучетата бяха малки - идваха всички при нас. Родителите ни вече ги нямаше. Cry После децата ни тръгнаха с приятели да празнуват, а понякога оставяха внучетата при нас. По време на Ковида една година бяхме само двамата с гаджето у дома и пак ни беше хубаво. Да сме здрави, това е най-важното. Настроението ще си го създадем ние.
МЪНИЧЕ, справи ли се с майсторите на село? Миналата година бях много горда със себе си, като изгоних един "майстор бояджия" наглец. Правило № 1 не давай пари предварително!
МАГИ, измислихте ли къде ще бъдете по празниците? Събра ми очите - за 15 семейства подаръци!!! Леле мале!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, как са внучетата? Все се ослушвам и оглеждам, кога ли ще се престрашиш и ще скокнеш при мен, в другата тема. Stuck Out Tongue Winking Eye
ЛУННО ЦВЕТЕ, се отдаде на работата. Няма я ни тук, ни там. Липсва ми.
НИА и тя се покри. Не е лесно да се справя с две дребосъчета.
СГГ, къде си? Как си?
РАДИНКА се е отдала на разкрасителни процедури и за нас няма време. Stuck Out Tongue Winking Eye
Заприказвах се с вас, а още не съм направила кафето. Изчезвам. Grinning

# 441
Аххх, каква тишинаааа! 🫣
Честит празник на Християнското семейство! Бъдете сплотени! ❤️
Пожелавам приятен уикенд, дано не вали, с хиляда задачи съм... Ще ида и на фризьор, че е време за боядисване, после преди банкета пак 🫣 Неделя съм го определила за няколко магазина, готвене и подготвяне на малки подаръчета "почерпка" за Понеделник в градината, че си имам именичка, а хранителни неща не ни позволяват.
Лека нощ! ❤️

# 442
Дишай, усмихвай се и не бързай!
Добро утро!

Днес поспах до 8.00 ч. - невероятно, но факт, но не си мислете, че съм спала цяла нощ като бебе. Не, бих се с един комар до към 2 часа. Не знам какво става, но над 10 комара съм убила или намерила умрели по земята /една вечер се прибирам и два на земята - един до входната врата, другия пред кухненските шкафове/. Виждам някои сутрин по шкафовете, по завесите и т.н. Аз имам комарници - държа да го кажа. Няма откъде да влязат през прозорците. През лятото нямах комари, сега не мога да се отърва. Когато се нанесох тук имах същия проблем - тогава обяснимо, нямаше комарници и работниците отваряха прозорците. До края на ноември излизаха от някакви дупки. Миналата година същата работа - съседите отварят входната врата на блока и я държат така, за да си вкарат мебелите и т.н. и те влизат - цялото стълбище беше в комари, които се шмугваха в апартаментите. Тази година уж няма толкова хора, които да се нанасят или да правят ремонт, но ситуацията е същата. Може през деня да държат отворено, не знам, на работа съм и няма как да видя. Та с две думи - трепя комари Disappointed Relieved Smirk Явно влизат през моята входна врата. Скоро една съседка ми звънна и говорихме, държах я доста време отворена. Тогава ли се намърдаха вътре, не знам. Та това е моята сага с комарите.
Днес уж съм си казала, че няма да бързам /ще спазвам мотото на поста/, но да видим. Нещо съм преуморена от постоянните пътувания, физиотерапии, работа и т.н. Иска ми се да пообиколя някои магазини, но може и да го пропусна това "удоволствие". Предполагам, че вече е лудница навсякъде. И аз като Маги съм малко Гринч, говорили сме по тази тема и като Дунди не обичам да пазарувам по празниците.
Мъниче - и аз се сдобих с нов телефон покрай тези намаления. От април месец нямам личен апарат /моят 5-годишен герой се скапа/ и карам със служебния с две карти. Та сега успях да си взема модел, който ми казаха, че е ок /аз държа да работи, друго май не ми е важно/ и то на доста добра цена /също съм Скрудж по отношение на това - много пари за такива работи не давам - и с телефон от 100 и с телефон от 1000 - важното е да мога да говоря, другото не ме вълнува/. Нооо - друго искам да те питам - какво означава, че профилът ти в Озон е анален /сериозно задавам този въпрос/? За мен тази дума има друго значение.
Мис Ю се опитва геройски да поддържа огъня в темата - нали щяхме да я запълваме до НГ? Какъв празник е в понеделник? Честита да ти е малката госпожица. Нищо, че съм Гринч - все пак се радвам на хора, които се вълнуват толкова много от тези празници. Важното е на човек да му харесва, другото са подробности.
Дунди - планирането си е важно, без него не може. Аз съм доста подреден човек и без планировка за мен все едно нищо не е свършено или няма да се свърши. Ще ходиш ли на Дефилето на младото вино тази година? Минаха 4-ри години откакто ходихме с теб и това беше. Повече не се видяхме Laughing Дано все пак успеем да се организираме за едно кафе /Мис Ю е обещала, но тя в момента е доста заета/.
Фло - много мило, но наистина не знам имам ли толкова акъл за две теми Laughing, т.е. - нищо друго няма да мога да напиша, освен това, което пиша и тук.
На всички неспоменати прегръдки и се появявайте по-често тук. Имаме мисия - да приключим бързо темата.
Нещо много се разписах и приключвам за днес. Хубав и усмихнат ден!

# 443
  • Пловдив
Божееее, с този аутокорект... Уж гледам, преди да публикувам и сега като видях що глупости са излезнали Flushed
Намален имах предвид НАМАЛЕН!
Половинът е дежурен днес, а снощи дойдохме при нашите, да не са сами за празника. Естествено, Дреб си остана в общежитието - все по-рядко взе да си идва. Да, криво ми е, но пък щом не се прибира, значи се чувства добре там.
Днес ще ми е ден за мързел Heart Евентуално, може да обиколим магазините из Пазарджик Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако остане време, ще отида да видя "бебока" на братовчед ми (в кавички, че вече си е тодлър и прави бели на поразия Heart)

# 444
  • Пловдив
Еми тъкмо се прибирам от дефилето. Пообиколихме с една приятелка. Пробвах бяло, оранжево, розе, червено, че и мезета имаше. Купих подарък на ММ, пушени свински бузи. В Стария град и по главната е лудница. Яйце няма къде да падне. Народ да видиш. Едни са облечени със зимни якета, други са по потници. 20 градуса, а украсата коледна. Да се чуди човек какъв сезон сме. Наздраве от мен.

# 445
Добър дееен,
Днес не съм се прибрала, чак малко в повече ми дойде цялото обикаляне, навсякъде многоооо народ...
Дунди, бяхме и по вашия квартал, минах по Южен, то едни стърчащи шахти, едни неравности... Ще кажеш, че не е пипан от 200 години, а кога го ремонтираха?! Иначе "подаръка" бузи за ТМ е идеален, аз също много ги обичам.
Дафиново листенце, в Понеделник 24.11. е св.Екатерина. Нещо тази лудница навсякъде днес малко ме настрои не празнично, май предпочитам онлайн покупките и ходенето само до куриерските офиси ме устройва.
Купих и подарък за дете от кампанията "Операция:Плюшено мече", та и него трябва да придвижа. Другата седмица започвам да опаковам, да подготвям на дребчето адвент календара и така.
Отивам да си направя едно късно кафе и да седна малко да погледам в една точка 😂 да релаксирам.
Радинка, честити ти рожденици, да са ти здрави малките Скорпиончета ❤️

Приятна вечерр! 🫰

# 446
  • София
Привет, момичета!
Изчетох ви и ми е много приятно. Изгубих надежда да изпишем темата до края на годината. Възхищавам се на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ, радвам се на МИС Ю, приятни ми е да видя и останалите момичета тук, във военното блокче. Дано пък догодина по това време да сме на финалната права. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз два дни размитах за скъпи гости. Днес събрах бабите от КГБ на предколедно и предновогодишно тържество. Бяхме повече от дузина баби. А какви вкусища донесоха...Хайде няма да споменавам, да не пометне някоя булка.
От всичко имаше в изобилие - смях, приказки, песни, солени и сладки вкусища. И бутилки имаше. Изпиха всичката вода, алкохола остана неразпечатън. Извод: бабите са гОла вОда. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изпратих гостенките, попях си солово, а сега отивам да въведа ред и да заредя миялната.

# 447
Фло, аз съм оптимист, месец за 20 страници😂
Мисля, че ще успеем!
Ние до сега правихме подаръчни пликчета за децата,сега искам да почета малко, та се отдавам на книжка 🫰
Лека вечер! 🍀

# 448
И аз да се разпиша. Чета ви,но нямах капка време да пиша. Две седмици мъка си беше. Сър беше командировка и направо ми се разкара фамилията. Стоянчо тъкмо влезе в добър ритъм в яслата и гледах да не изпуска... Трудно се събужда, после с градски транспорт, Тошенцето почва да се опитва да пълзи Grinning Абе веселба... Една книжка А Франклин вече я знам на изуст...

# 449
  • Пловдив
МисЮ, той булевардът не е довършен. Временно е пуснат в движение.
Аз днес съм изпила дозите на всички баби от КГБ. 🍷

Общи условия

Активация на акаунт