Съпруги на военнослужещи - 34

• 14 745
  • 534
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз по диагонал чета, Фло, ама мисля някъде писа бяло,  та дори и шега да е било - в моята глава от онзи ден возилото е бяло. А иначе с предлагам да сложиш една установка за калцуни!!!

# 511
Цял ден се каня да вляза да попиша, ама нещо в края на годината всички са се активизирали да носят проби и работа си има доста, след пробите и доста документация, ама нека има работа, така и денят минава бързо.
Фло, честита да ти е отново новата придобивка, съвсем новичка и съвсем кипричка! Безаварийно и много хубави места да посетите с нея, освен центъра на София, налЕ! Един пакет калцуни и никакви мръсни обувки, Фло!
Ние тази вечер (тайно ви казвам, че с Мъничето бяхме😂, ама само защото случайно се видяхме) бяхме на запалването на светлините на елхата в квартала. Понеже дребчето са 4-та група и участват на доста мероприятия, тази вечер пяха песен на сцената. Създава се вече празнично настроение навсякъде.
Следващата ни спирка ще е Коледа в Пловдив на централния площад, да видим и голямата централна елха... Ама ще видим коя вечер ще се случи това.
Айй, Маги ме изпревари, тъкмо и аз вкарах калцуните като идея 😂

Пускам снимка от зарята и отивам да вечеряме, че стана никое време с тези дейности всяка вечер 🤭

# 512
Добро утро и хубав ден!

Фло, честита придобивка! Със здраве да си я ползвате дълги години!
Лунно цвете, много успехи на вашето момче! Да е здрав и щастлив!
И аз имам рожденик към края на месеца, тази седмица трябва да подам заявка за кетъринг, торта, лудниЦата е пълна на фона и на страшното много служебни ангажименти.
Вече съм с настроение, днес даже ще ходя на концерта на Софи Маринова, отивам повече заради Куку бенд, отколкото заради нея, но гледах видеа от снощния концерт и не попаднах на див кючек за щастие, защото не съм по тази част 🤭🫣

# 513
  • София
Добро утро, прекрасни!
Кафето и илачите са изпити. Пия една четвъртинка от една много малка таблетка и една половинка от едно също така малко хапче. И ги пия с кафето. Хапчетата за кръвното - с кафето. Ти да видиш...Grinning
Чакам да получа големия талон по вайбър и да задвижа застраховката.
СЕТИ_БЕТИ, усмихна ме с това, че настроението ти се е завърнало.
Спорна работа, момичета!

# 514
Добро утроо,
Влязох в ранни зори да сложа кафе, ама никой не беше писал след мен и затова не писах... сега влизам и се зарадвах на настроението на Сети днес, че и такова хубаво кафенце ни е сложила.
Завидях за Софи Маринова 🫣😂 аз си слушам такава музика и тази година доста пъти бях на дискотека с участия... Сега колежките искат да ме водят на опера, не знам дали ще издържа на такова нещо, ама може да се опитам 😂

П.С. Докато стигна да си довърша писането, стана обяд... Отивам да почивам, приятен ден и до скоро! 🫰

# 515
  • Пловдив
ха, опера ... МисЮ, много зависи какво ще гледате. Като за първи път трябва да е нещо приятно за слушане. Аз водих ММ на "Кармен".
Гледах "Сватбата на Фигаро" с девойката, а през януари ще сме на "Вълшебната флейта" /без ММ де/.

Фло, честито возило. И безаварийно. Определено твоето возило е по-малко от червената красавица, която продавам.
А за кафето и хапчетата - по препоръка на лекар първо се пият хапчетата, после се пие кафето. Blush Но пък татко, лека му пръст, казваше, че е пил хапчета с всичко, само с ракия не. Та що пък не с кафе.
Идеално се чувствам, откато нямам ангажимент с рождения ден на девойката. Организира си всичко сама. И тя е рожденичка в края на месеца. Мога да изкулинарствам нещо само по поръчка.
Някъде между нарядите на ММ трябва да отидем и ние до някой коледен базар, да пием по едно греяно вино. Да ми дойде коледното настроение.
Прекрасен ден на всички.

# 516
# 517
Добро утрооо,
Слагам петъчно кафе и се надявам да е спокоен ден, мрачен беше и още е в
 Пловдив, облачно и влажно.

Хубав ден на всички!

# 518
  • София
Привет, прекрасни!
Чудех се, ще има ли кафе и ако има, дали ще остане. Е, за мен има. Grinning
Тенк ю, МИС Ю! Heart
И при нас е мръчкаво. От сутринта съм пред печката. Направих супа "копчета" и пълнени чушки, по желание на милите съседи. Супата е готова, чушките са на финалната права. Остава заливката.
На обяд съм на среща със съучениците от гимназията. Търсим се, подкрепяме се, весело си изкарваме. Срещаме се два пъти в годината - в началото на лятото и в началото на зимата.
Давайте, огън не остана. Петък превАля. После - дни за почивка! Кои са тия дни??? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
  • Пловдив
И аз готвих по заявка - Дреб се прибра тази седмица и си поръча супа "Топчета" и яхния-леща.
И питка подсигурих, та буквално го посрещнахме с "хляб и сол" Joy
Утре, понеже сме в пълен състав, ще вадя елхата Heart Много закъсняхме тази година, но си е традиция, да я украсяват децата, та чаках и баткото да се прибере.

# 520
Отивам на среща със Сънчо и то преди 2 часа през нощта. Sleeping
Утре вечер ще ви чета. Hug
sweet_maniche Пропускам вечерята, не обичам супа "Топчета" и леща. Wink

# 521
Добро утро!
С годините осъзнаваш, че фразите:
"Колкото по-малко знаеш - толкова по-добре спиш."
"Хубаво е да си далеч, но  по-хубаво е  у дома."
"Всички болести са от нерви."
"Всичко има своето време"
"Щастието обича тишината"
Са си самата истина...

Ей ме на, и мен Laughing. Естествено станала рано в събота - ми то защо да спя, нали не съм на работа днес? Това е необяснимото - през седмицата едва ставам, в събота и неделя се куквам рано. И ето ме тук, пия си кафето с вас. Толкова много сте писали, че не успявам да запомня всичко. През седмицата нямах време дори да чета. Освен работата и другите ежедневни нещо ходих на рентгенолог /все още продължава борбата с болките в краката/, после ходих на протест /беше опияняващо, дано има някакъв ефект цялата тази работа/, на зъболекар и т.н. Другата седмица продължавам със зъболекаря и разни изследвания. Стига за мен.

От все сърце поздравявам всички, които днес празнуват своя имен ден! Нека Св. Николай да закриля пътя ви /им/.  Да имате /т/ светли дни, изпълнени с любов и топлина! Със сигурност знам, че гаджето на Фло има имен ден днес, за други именици - нямам представа, но всички са поздравени!
Поздравявам със задна дата и всички, които са имали повод за празник през изминалите дни - здрави да са, усмивки и късмет!
Фло, твоят пост подтикна момичетата да пишат - казах ти, че си нашата будителка. Моите призиви не успяха да свършат тази работа. Ми то си е страшно Фло да спре да пише в темата Simple Smile
Честита да ти е новата придобивка, безаварийно и със здраве да си я ползваш!
Дунди - ще се справи съпружието, навън не е толкова страшно!
Мис Ю - чак сега разбирам, че работиш в лаборатория. Аз тази сутрин трябваше да ходя да ми вземат кръв за изследвания, но този дъжд ме отказа. Другата събота евентуално.
Маги, стискам палци. Моят син постоянно ми се кара, че мисля прекалено негативно понякога /особено за болести/. Та, хората са казали - дано не ти се случва това за което майка ти се притеснява.
Мъниче - борбена си ти, щом дори и една хрема не може да те събори Laughing /друго си е мъж с 37 градуса температура Stuck Out Tongue/
На неспоменатите момичета - силни прегръдки!
Сега оставам с чуденката - да излизам ли по магазините в това време? Преди това ще изчистя и решението ще дойде само - по магазините или на топло с книжка или филм.
Хубав, макар и мрачен и дъждовен ден!

# 522
  • София
Добро утро, прекрасни на хубав ден, Никулден!
Имам двама именици - гаджето и бабин Убавец. Също и гаджето на внучката. Stuck Out Tongue Winking Eye Днес празнуват още банкерите, моряците, рибарите и трудовите хора на Бургас! Всички да са здрави и благословени!
Нека Св. Никола да ги закриля, да им проправя път към успехи и късмет! Да бъде!!!
Днес ще съм по кратка. Ще се съберем на обяд - съседите, сина, племеника с домочадието и ние с Ромео. Готвя по заявка - за едни сьомга на тиган, за други пъстърва на фурна, ще има още предястие от топло пушена скумрия с майонеза, хайвер с препечени филийки, картофена салата. И за кой ли път - пак по желание на личния състав - кокосов сладкиш. Няма спасение...Joy
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, всички сме важни за настроението в блокчето ни. А аз нали обичам действие събиране, та като квачка само кудкудякам и събирам пиленцата.
Пожелавам ви хубав ден, аз продължавам подготовката.
Гушкам ви! Hug

# 523
  • София
Честити ти именици, Фло!!!
Честито на моя свекър!!! Честито на другите именяци, банкери, моряци, бургазлии и на нас - ние, както знаете, очакваме подаръците днес.
Малечка беше на олимпиада по математика и половинков е грипав (та отложихме кръвната картина, защото не само тя, ами и ние трябвало да сме здрави - тя обаче е добре вече и се надявам всичко да е тежък ковид както каза хематоложката).
Украсих и на етажа, видях се с новата ни съседка, която много се зарадва (от няколко месеца са новодомци и имат 4 дечица - от няколко месечно до 5-6 годишно), а и аз много им се радвам.
Сложихме снощи елхата!!!
И освен да кажа - наздраве за наше здраве!

# 524
Честит празник на всички именици!
Фло, да са ти живи и здрави твоите момчета! Много щастливи моменти да имате заедно!
Маги, на вас весел празник днес, много хубаво да си изкарате и прекрасни подаръци да получите. Елхата е чудесна!
Винаги съм искала голяма елха, ама нямаме място, задоволявам се с по-малката 🎄
Дафиново листенце, на теб също хич не ти е скучно, имаш си доста занимания. Дано скоро минават болежките. Да ти намалеят тези грижи с лекарите. Работя в лаборатория да, нали наскоро (преди година и 4 месеца) ви споделих, че сменям работата... Нооо слава богу не изпитваме кръв... А вода... 🤭 Аз съм в техническата част, колежките химици и микробиолози се грижат за изпитването и резултатите. Далече съм от химията.. но доста понаучих за тази година и кусур. Доволна съм като цяло.Чувствам се добре, това ми беше много важно.
Днес в Пловдив се скъсва от дъждовалене. Не е спирало. Бяхме да вземем мама до гарата, ще ми гостува 2 дни, после ще дойде за празниците пак при нас и така. Дойде ни и  новия диван (не помня дали за тази покупка ви споделях 🫣), утре ще е ден за чистене и разместване, дано всичко пасне както сме го предвидили 🫣
Дребосъчка има да учи коледна песен за следващото си участие с групата си. По цял ден звучи една и съща песен, но не е лошо, приятно е.
Ние днес ще сме на шаранче, даже подскачаше в торбичката като го донесе ММ сутринта и детето много се впечатли. 😂
За закуска имаше палачинки, a тези дни като имам време ще взема да пробвам тези прословути напукани сладки, все им се каня и все не стигам до тях...
Пожелавам ви приятен празничен ден, до скоро и много усмивкиии! 🫰

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 14:25 от Мис Ю

Общи условия

Активация на акаунт