Съпруги на военнослужещи - 34

• 14 741
  • 534
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Фло, Маги, да да ви живи и здрави имениците!
Да се чувстват поздравени и всички останали, празнуващи днес!
Ние сме пълна къща Heart и минавам телеграфната

# 526
Честит празник на всички празнуващи!
Днес ми е ден за подреждане, уреждане на рождения ден на детето, правихме и изпращахме покани, правих заявка за торта и само премислям нещо да не пропускам. ММ “сготви” много вкусна риба от магазина и напазарува. Сега малко ще си почина, ще почета книга.
Хубава вечер на всички!

# 527
Фло, да са ти живи и здрави дядо и внук. Твоето момче да бъде винаги така обичащ и подкрепящ. А младият наследник да реализира всички свои мечти! Маги, честит празник и във вашето семейство!
Аз днес бях дежурна на олимпиадата по математика. Имаше много деца. Аз също обичам математиката и съм ходила на всички олимпиади. Хубаво си е да си ученик.
В София цял ден е мрачно. Аз направих сьомга на тиган, а снощи купих пържен шаран. Само аз обичам риба у дома.
Хубав празник на всички!

# 528
Фло,здрави и благословени да са именниците. Аз днес с помощта на децата украсихме елхата,утре продължаваме че мн дъжд. Момичета едно страхотно младо момиче изработва картички ръчно с мн любов и старание. Цената им е 7 лв . Пускам моделите ако някой си хареса ще го свържа за поръчка.

# 529
Хората винаги бързат. Струва им се, че са закъснели, че трябва спешно да станат някой, да постигнат нещо, да успеят във всичко. А животът не е да бързаш. Той е за моментите. За това как пиете чай, докато топлите дланите с чашата. За това как светлината пада върху възглавница. За това как диша някой близо до теб. И това е всичко - и има вечност. Просто маскирана като "обикновен ден".  - Макс Фрай

Е, браво, пописали сте.
Аз вчера си останах на диванчето, на топло и си гледах сериал. Вечерта се измъкнах от топлото одеялце и ходих на рожден ден на клуба в който танцувам. Видяхме се, потанцувахме /аз по-малко заради краката, но все пак се включих/ и отбелязахме рождения ден. И въпреки късното прибиране, ей ме на, пак не спах до късно. Днес ще готвя, ще се разкрасявам и имаме среща с почистваща фирма за стълбището. Ей такива неща.
Фло, как изкарахте празника вчера? Аз риба не ям и съответно не съм го празнувала.
Радинка - хубави са.
Сети - и ти като мен на диванчето Wink
Мъниче - ти си машина Simple Smile
Мис Ю - ще трябва да ми обясниш по-подробно какво работиш някой път Simple Smile
Маги - хубава елха.
Лунно цвете - математиката не е моето Laughing
Хубав, "обикновен" ден на всички!

# 530
Добро утро. Спите ли още?
Аз изпих кафето, изчистих банята и сега трябва да проверявам тестове.
После ще готвя. През седмицата с дъщеря ми бяхме на спектакъла Поетите и Жената в НДК. Билетите ги бях купила още през февруари. Хареса ми. Сега ми се ходи на театър.
До скоро от мен!

# 531
  • Пловдив
Добро неделно утро!
Пия кафе в тишина, докато всички още спят и после ще закараме тийна до Правец.
Ще се видим там с родители на приятели на Дреб и довечера живи и здрави - пак в ежедневието.

Каня ви на кафе с мен на балкона:

# 532
Добро утро, днес поспах, имам си и гостенка, чакам дребосъчка да стане и да им направя едни принцеси за закуска. Аз рядко закусвам, но пък може и да хапна днес с тях. 🫣
Мъниче, супер е станала украсата на терасата!
Лунно цвете, както винаги ранобудна, малеее, чак и банята е изчистена вече, а виж ни нас спящите, сега ставаме 🤭😂🫣🫣🫣🫣🫣
Дафиново листенце, много хубаво послание днес! Ще ти разкажа като се видим ☺️

Отивам да пекна маалко принцески, днес ще имам нужда от стиснати палчета за деня, ако стане работата ще ви споделя! Благодаря! ❤️

# 533
Мис Ю, и аз като бях млада си поспивах. Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже вече съм навън по задачи. Но е по-добре да ти спи. Аз съм луда работа.

# 534
  • София
Ето ме и мен, момичета!
Преди обяд ви изчетох, но нямах време да пиша, защото тръгвах към тръстиката. Днес добре поработих - все хора, които не могат да се лекуват през седмицата.
Нито съм преяла, нито съм препила на вчерашния празник. Всичко ми се получи много вкусно, но добре го дозирах.
Компанията беше много весела. Забавляваше ни основно онзи малчуган, на племеника ми, дето до преди година и половина не говореше, а сега не млъква. И отново ни демонстрира умението си да смята на ум. И то не 2 + 2, а напр. 17 на трета степен, 19 на втора. Как го прави, не знам. Нямам обяснение. Проверявах отговорите с телефона. Не сбърка нито веднъж.
Накрая напълних кутии и буркани и разпратихм гостите. После въведохме ред - всичко е измито и настанено по места. После разглеждахме албуми с Ромео. Не исках да прекъсвам романтичната вечер, изпълнена с толкова много спомени.
Време е за сън. Гася ламБите, а вие се завийте и лека нощ. Коя ли утре ще е първа? Аз няма да съм. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт