Съпруги на военнослужещи - 34

• 8 679
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Тук съм, добре съм, но нещо ми е доста напрегнати...
Утре да ми стискате палци сутринта, че ме чака последния изпит и после ще се отчета подробно.
В сряда си се прибирам и нямам търпение вече

# 316
  • София
МЪНИЧЕ, нормално е преди изпит да ти е неспокойно и напрегнато.
Стискам много яко палците и вярвам, че ще се справиш както до сега. Доказала си се толкова пъти. Споко Hug
Сещам се, как преди половин век се явявам на държавни изпити. Бях много спокойна и уверена на първия изпит - по хурургична стоматология. Семестриалния изпит ми беше  отличен, шеф на комисията една много готина професорка, която ни водеше упражненията само на нашата група и й бях любимка. Подготовката ни беше на много високо ниво. Паднаха ми се страхотно добри въпроси. И когато вече се виждах с отличен и на държавния изпит, извикаха от канцеларията за нещо си професорката. Изпита ми продължи доцента - дребно човече и изключително заядливо. Особено с момичетата. Смяташе, че жените не ги бива за хирурзи. И само минутка преди да се върне професорката той ми нанесе петица в протокола и в книжката, без никакво обяснение, Така и не разбрах защо. Върна се жената, развика му се, но вече беше късно. Излязох от изпита и веднага се обадих на гаджето. Коментарът му беше - ако на следващите три изпита не изкараш шестици, разпознавам се с теб. Ти да видиш...
Е, като се засилих, наистина на следващите три изпита изкарах отлични оценки. Завърших с 5.75. Така и не дадох възможност на гаджето да се разпознае с мен. МЪНИЧЕ, предполагам не си изправена пред подобна ситуация. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много писах, хайде стига. Днес обръщам цените в ценоразписа от левове в евро, оставям място, ако се наложи и в рубли, а може да се наложи и в китайски юани. Знае ли човек??? Подготвям се за разни ситуации. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
Добро утро!
„Така живеем, отдавайки сърцата си ту на пролетните цветя, ту на есенните листа.“
 Мурасаки Шигибу

2024 г.
sweet_maniche Успех! Една отлична оценка те очаква. Simple Smile
Студентка съм за шести път /за последно/ и пак ще ми е притеснено преди всеки изпит. Това си е до човека, аз съм си емоционална, притеснителна ...
Вали, вали и пак Nature Sweat Drops ...
Времето е за чаша билков чай и филм/книга, но отлитам към училище.

Приятен и усмихнат ден!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 07:51 от СГГ

# 318
  • София
Добро утро, дружки. Все още съм в леглото. Не ми се става. Мрачно, студено, мокро. Мразя преходните сезони. Домоуправителят каза - парно чак през ноември. Така е, когато друг решава. Добре сте вие с печките, камините и климатиците. Ние ще обличаме по два кожуха един върху друг. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес няма да готвя, няма да чистя. След обяд съм на тръстиката. Малката внучка снощи ме сюрпризира с дупка в един постоянен зъб. Цяла нощ сънувах зъби, дупки, машинки. С една дума кошмари. Не ми е обичайно да мрънкам, но днес изневерих на себе си.
Хайде на кафе. Поне нещо хубаво да се случи. Grinning
На МЪНИЧЕТО стискам палци. Да си вземе изпита, няма да я питаме с колко. СГГ й пожела отлична оценка, така да бъде.
На всички пожелавам спокойствие. Ако може да не си използвате чадърите.

# 319
  • Пловдив
Мъниче, стиснати палци и от мен.
То навсякъде е мрачно и дъждовно. Направо се чувствам смазана от сивото и схлупено небе. А как мразя да шофирам в такова време. Да не говорим, че част от града е под вода. Ако можеше да не излизам, щеше да е най-добре. У нас още не съм пуснала топлото, но в офиса сме на климатик.
Аз се боря с един хостинг за уебсайт. То много трудна работа да имаш сайт ___.bg, то са писма, документи, пълномощни, абе защо да е лесно, като може да е трудно. Иначе да, електронни системи, електронни не знам си какво, нищо подобно...
Скривайте се на топло и на сухо. И усмихнат ден на всички.

# 320
Привет и от мен,
Доплували сме до работа, поне тук е сухо и топло вътре.
Вече и у нас пускаме топлото, че имам двама по-зимормичави хора, на мен до Декември трудно ми е чак толкова студено.
Няма нищо ново при мен.
Минавам да стисна палци и аз за Мъничето, но нямам никакви съмнения, че ще се справи отлично.
СГГ, липсваше, къде се загуби?!
Фло, завидях ти на полежаването, така ми иска работния ден да започва в 10ч и да приключва в 16ч 😂
Радинка, ти ме уби, браво бе, момиче! Как така се нави на такива интервенции?
Лунно цвете, Сети, прегръдки за вас!
Дафиново листенце, има ли напредък с майстора?!
Ниа, бързо да се оправяте, дано по-малко разболяване да имате през зимния сезон.
Много са гадни тези боледувания... Дано намалеят като поотраснат малко децата.

Отивам да поработя малко и да стискам палци да спира да вали, че наистина ми е много досадно това време! 🫰🫣

# 321
  • София
Еееех, момичета. Чета ви, виждам как не ви се иска да излизате в това гадно време. Даже леко ми завиждате за излежаването. Като дойдете на моите години и вие ще си полежавате повечко. Сега работете за пенсия. GrinningИ от мен един съвет - не бързайте, миликчки. Няма да усетите колко бързо ще се изнижат годините.
А пенсионерът е най-заетия човек. Кой от каквото има нужда, го препраща към пенсионера.
И за да не ми завиждате. Станах, изпих почти на екс кафето, като с тази напитка си пия и илачите за кръвното. Grinning Да не чуе Дявол, кръвното ми е космонавтско. От година и половина пия от едно дребно хапче половинка и от едно още по-дребно - четвъртинка. И това е само сутрин. Улучиха ми и лекарствата, и дозата. Доволна съм от моя кардиолог. Не харесвам лекарите, които изписват 12 илача с надеждата все някой да помогне. На приятелка бяха изписали лекарство за простата, което имало ефект и върху кръвното. Смяхме се, че може би й е пораснала и на нея простата. Спряха й го. След леко отклонение да продължа. Ходихме с внучката на контролен при УНГ - то. Записахме и час при д-р Камел, след вашите препоръки. Утре сме при него. Сега второ кафе. Ще го пия на спокойствие. После с малката внучка на училище и после на тръстиката, та до 19.00. После си прибирам малкото чаве и най- после - у дома. Та такива ми ти работи.
Болничките да оздравяват, здравите да се пазят. Не забравяйте усмивките! Гушкам ви.

# 322
Здравейте, момичета.
Извънредно включване - не ми се работи, спи ми се. Снощи се видяхме с наш състудент, историята е много забавна, намерихме се след почти 30 години. Беше много приятна среща. Не сме окъснявали, спи ми се заради времето - както сте казали, вали, вали и само вали.
Майстора е тежък човек /и буквално и преносно Laughing/, не знам кога ще дойде да си види майсторлъка и дали ще се направи нещо сега.
Аз искам да питам пловдивските момичета - моля, дайте ми препоръка за добър фризьор в този град Hands Pray. Вече при 4-ри ходих и все нещо куца. Не ми се дават и космически суми естествено, а ако може и да не е далеч ще е съвсем супер. Знам, че имам много изисквания, но не може някъде да няма скрит диамант.
Това е от мен. Ще дотръстича и довечера съм на невролог, че вече не се търпят тези болки. Дано съм уцелила /избрах го на принципа да работи до късно и да е по-млад, че ми писна от прехвалени доктори/.
Това е от мен, хубав, макар и дъждовен ден!

# 323
  • Пловдив
dafinov list, невролог имаш съвсем наблизо, аз ходих при нея. Но с часовете е трудно, а и при нея те са ориентировъчни, чакането е много. Когато е след обяд, работи до късно. д-р Бързинска /Мариана/, че и щерката това специализира.
МисЮ ходеше на фризьор някъде около гиганта.
Аз пък съм супер непретенциозна към фризьори, само ако може да ме вземат на момента, че това със запазване на час ми крайно неприятно. Да не говоря, че ми се е случвало да ме забравят.

Да допълня. Следя сайта на клубовете за свободна продажба на зимните карти, че не ми дадоха да си направя резервация за един уикенд в началото на ноември, та днес е излязло съобщение за ски ваканция в Румъния.
Ако има скиори, могат да се позаинтересуват.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 11:35 от dundi73

Общи условия

Активация на акаунт