Съпруги на военнослужещи - 34

• 9 553
  • 348
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Привет, прекрасни!
Моята седмица започна добре. Имах първа лекция в Университет 60+. Групата е много пъстра по отношение професии и възраст. Имам студентки на 65 и студентка на 92. Приказливи са, ще става дискусия по въпросите, които ще разглеждаме.
Днес - битовизми. От село купих продукти за две дози лютеница, та пак отварям консервната фабрика. Ще правя за износ. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 346
  • София
Привет прекрасни, минавам като вятър, че знам че ме мислите. При нас ситуацията е "липсата на новини са добри новини" за съжаление. Броя часовете тук, че поне да си отида вкъщи...

# 347
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СЛАВНИТЕ В МИНАЛОТО ВВС НА БЪЛГАРИЯ! БИЛИ СА СЛАВНИ, ДАНО ОТНОВО ДА БЪДАТ!
ПОЗДРАВЯВАМ ХОРАТА, КОИТО СА ПОСВЕТИЛИ ЗНАНИЯ, СИЛИ, ВРЕМЕ И ЖИВОТА СИ ДОРИ НА АВИАЦИЯТА.
ПОЗДРАВЯВАМ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ!

Зачетох се в Нета, за историята на нашите ВВС. Изпитах и гордост, и мъка, и гняв. Няма да влизам в подробности. Познаваме се вече от доста време, та ме разбирате защо е така. От 460 самолета и хеликоптери преди промените, да го докараме до две тенекии, които кой знае дали някога ще полетят и още няколко машини. Ех, бедни ми народе...Такива ли управници заслужаваш?
Момичета, къде изчезнахте? Забравихте ли идеята тази тема да я приключим по Коледа? Май ще се наложи да преместим Коледата по-към лятото. Stuck Out Tongue Winking Eye
Спокоен ден. Мисля ви - най-вече МАГИ. Hug
Да добавя, синът ми участва дейно  във възстановяването на самолета на капитан Димитър Списаревски. Тези дни вече е готов и ще бъде изложен В Националния Исторически Музей.

# 348
  • Пловдив
Честит празник и от мен. Да са живи и здрави момичетата и момчетата, чиято мисия е да опазят родното небе.
През целия си съзнателен живот съм свързана с ВВС - баща ми, брат ми, ММ.
Още малко няма да остане нито един действащ обаче. Смело вървим към цивилния живот.
Фло, не са 460 самолета и хеликоптера, но не са и две тенекии. Аз искрено се надявам никога да не им се налага да ги изпробват в реални условия. Достатъчно ми е да ги чувам как бръмчат над града в тренировъчен полет.
Маги, как сте?
Тази сутрин една ми вдигна рязко адреналина на едно кръстовище. Бързала за работа и ме думна отзад. То и аз съм тръгнала на работа, но съм излязла навреме, не бързам. Няма видими поражения, все пак и тя беше спряла, ама бива ли така? На светофар, на ляв завой, внимавай малко повече... Патица. ММ ще огледа колата после, че на мен ми спря дъхът. Ей, много ме ядоса тази мома.
После си получих едни ботички, поръчани вчера. Рядко пазарувам обувки онлайн, нося голям номер и стъпалото ми е широко, но тези ми лепнаха. И се замислих, че имам обувки и два чифта ботуши, които не съм носила, защото първо трябва да ги разтъпквам. А много мразя нещо да ми стяга краката.
Смятам да разпределя работата днес и после да се разходя из града, нали съм шеф. Blush   
Прекрасен ден на всички. Тук е слънчево и приятно.

Общи условия

Активация на акаунт