КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 364
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
На стоките на промоция пише до изчерпване на количествата.
Да не би само в К да е така? Навсякъде може нещо да свърши. Голяма драма.

# 181
Вече знам практиката им и за пилешко филе и някои други промо стоки се старая да ходя в началото на седмицата...Не ми харесва, но е така и мисля, че е излишно да се ядосвам (пък и не ми се вярва нещо да се промени).

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 20:06 от dolce miele

# 182
Така съм бясна нямам думи отивам около 12:00 да купя хек филе на промоция отивам при витрините и изненада нито едно хек филе опаковка!!!! Ебахти измамниците долни тия хора пишат фалшиви промоции и не зареждат артикули ,не е възможно да са заредили а всичко да е изкупено нямаше нито една опаковка!!!!
Нормално е да сте бясна, но ако това филе е намалено още от понеделник, нищо чудно да е свършило вече. По едно време щяха да ги глобяват за подвеждането на потребителите именно защото би трябвало да осигуряват количества, които да стигнат за целия период на промоцията, но това си остана така без резултат. Трябва да се каже, че хората взимат големи количества от намалени стоки и те свършват бързо. Служителите в магазините също имат право да взимат от тези промоционални стоки, независимо, че те ползват и съвсем други отстъпки. Ако обаче филето е трябвало да е намалено от днес или вчера, то тогава може да питате управител на магазина. На информация ще ви помогнат. Ефектът обаче е много спорен. Ако имате възможност, отидете в друг магазин от веригата, може да го откриете там това филе.
Да промоцията е от днес

# 183
Скрит текст:
Така съм бясна нямам думи отивам около 12:00 да купя хек филе на промоция отивам при витрините и изненада нито едно хек филе опаковка!!!! Ебахти измамниците долни тия хора пишат фалшиви промоции и не зареждат артикули ,не е възможно да са заредили а всичко да е изкупено нямаше нито една опаковка!!!!
Нормално е да сте бясна, но ако това филе е намалено още от понеделник, нищо чудно да е свършило вече. По едно време щяха да ги глобяват за подвеждането на потребителите именно защото би трябвало да осигуряват количества, които да стигнат за целия период на промоцията, но това си остана така без резултат. Трябва да се каже, че хората взимат големи количества от намалени стоки и те свършват бързо. Служителите в магазините също имат право да взимат от тези промоционални стоки, независимо, че те ползват и съвсем други отстъпки. Ако обаче филето е трябвало да е намалено от днес или вчера, то тогава може да питате управител на магазина. На информация ще ви помогнат. Ефектът обаче е много спорен. Ако имате възможност, отидете в друг магазин от веригата, може да го откриете там това филе.
Да промоцията е от днес
Скрит текст:
Страница 22 от електронната брошура. Валидна от понеделник 18 Август.
Офертите валидни от сряда  20 Август до събота 23 Август са на страница 78/79 от електронната брошура. Там риба не видях.
Къде е грешката не знам, но със сигурност от няколко месеца офертите са от сряда, а не от четвъртък.
Брошура менте или брошура от минали месеци/години.

# 184
  • Пловдив
Какви отстъпки ползват служителите?
И напълно естествено е да си пазаруват от промоцииналната стока те да не би да не са клиенти в извън работно време...

# 185
Нямат отстъпки за магазина.

# 186
Служител ми е казвал, че ползват специални отстъпки, които не са като на простолюдиетоКолко процента, за какво, как, бонус ли са за свършена работа, не е казал, няма и да каже. Сега дали лъже...възможно е, но едва ли. За храната, която остава или е с изтичащ срок...също мълчи. Сигурно имат някакви лоялни програми. Ако лъже...да му заседнат всички въображаеми и сегашнобъдещи такива намаления
Grinning Grinning Grinning

# 187
Служителите не ползват специални отстъпки. Дори е забранено на служители да купуват стоки от вътрешни намаления т.е. стоки с залепен червен етикет с намаление.Това е с цел да няма манипулации.

# 188
desniki: права сте. работещите там не ползват специални намаления, даже съм купувал на позната там неща: на тях наистина не им дават докато са на работа да пазаруват намалени неща

# 189
И аз така знам от колежка, която е работила в Кауфланд. Нямат специални отстъпки. А храната, която трябва да се бракува, дори годна, пак е недостъпна за тях, хвърля се

# 190
  • София
А какъв е смисълът да лъже за служ. отстъпки?
Освен да иска да те агитира да започнеш работа в К. и да си пазаруваш евтино. Друго не се сещам.
Преди време съседка работеше в пекарната и спомена, че заплатата и е със 100 лв. повече от на касиерките. И на свежа витрина били с 80 лв. повече.

# 191
Не, никакво агитиране не може да е това...То поне за мен отстъпките изобщо няма да са фактор да ида на работа в тази компания. Намаления, хубаво. То са едни стоки и храни, че да ти падне шапката. Е сигурно за много е важно, но ако изобщо са реални някъде, кой знае с колко условия са. Взимайте само марката на Кауфланд...хвалете ни и пред Папата, а после не през носа ще ти излезе, ами кой знае откъде.
За различните заплати съм съгласен, но сигурно има недоволни и в тая част. Не е лесна работата там, затова текучеството е сериозно и не само за К.

# 192
  • shumen
Аз вчера ходих,но пилешки хапки XXL пакет нямаше.

# 193
# 194
Тази пица в Лидл струва 4.99.
Та тук не виждам кое му е безплатното на този сладолед Joy

Общи условия

Активация на акаунт