КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 406
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • оттам, откъдето започва България
Виж дали ги има в приложението на телефона ти. Много продукти има там, които не са в брошурата. Мисля обаче, че трябва да са вързани мокрите кърпички.

# 466
Мокрите кърпи са облепени с жълто тиксо - две опаковки са заедно и на тиксото пише 1+1.
Маркира се баркода от тиксото.

# 467
  • София
Deva, това с различния брой страници на онлайн брошурата и хартиената е много отдавна. Затова гледам само онлайн и то тази, която е показана в профила ми. Предполагам, че е била специална двойна опаковка, а не просто да вземеш 2 пакетчета и да извади едното.

# 468
Двойни, с тиксо, изобщо нямаше.  
В приложението не съм видяла. В на Лена брошурата гледам. Хартиените само за майка ги вземам, аз не ги гледам и не знаех, че има такова различие в страниците.

# 469
Това е с етикет “Ново”.
Интересно е. Не бих го определила като кисело мляко, нито като йогурт.
Много е гъсто, като крем. Дори и на сметана.

# 470
О, тази двойна опаковка я има много отдавна при нас. Стои отпред при промоционалните неща.
Аз винаги гледам онлайн брошурите, в хартиените освен основни продукти, трудно да намериш от другите промоции. Отделно, че почти всяка садмица има бонус брошура.

# 471
В седмицата около 15-ти септември пак бяха на промоция антибактериалните кърпи 1+1. Даже се зачудих дали сте сегашната промоция не изчистват количествата. Не че не бих взела пак, ако има в нашия филиал.🙂
При нас обичайно стоят на рафтовете с промоции или пък директно в средата на коридора в кашони (понякога не се виждат много заради кашоните).

# 472
Дева, има ги и в нашата брошура тези кърпи.
Потърси пак, но 1+1 опаковани.

# 473
Няма ги, нали и служителката на селфчек касите търси. Има ги за други градове. За Пловдив не.

# 474
В моето приложение за Пловдив има влажни кърпички 1+1 за 3,25 лв. Не съм ходила в магазин обаче, за да видя дали на практика ги има.

# 475
И аз проверих в пловдивската брошура онлайн, има ги, но е възможно в магазина да са изчерпани.
На служителки пък най-малко се доверявам. Днес си затвърдих мението. Имах купон за вафли Ная, с грамаж 653гр и пише Класик, но на снимката са сложени и тези с мляко, които са 600гр. На касите попитах дали е възможно ако не ги хване купона да ги сторнира на мига, тя започна да ме убеждава, че няма смисъл да пробваме със сигурност не важи за този вид и такава вече ми се кара. С 300 зора я накарах да пробваме и в крайна сметка купона ги хвана и намали на 5,99.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 19:05 от dani-ela-80

# 476
Ето брошурата за Пловдив, на 12та страница са

https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_1200_BG40-LFT/view/flyer/page/1

Възможно е да ги няма в магазина, преди седмици имаше в брошурата XXL опаковка кухненски ролки селпак.
Няколко пъти ходих, появиха се следваща седмица.

# 477
Аз в хартиената казвам, че ги няма. И наличност в магазина няма.
В приложението ги има. То е същото като онлайн брошурата.

# 478
Тези кърпички и да не са в брошурата, пак са на тази цена 3,25. Аз си купих миналата седмица. Или по-миналата, не помня. Бяха на бял етикет.

# 479
Тези кърпички и да не са в брошурата, пак са на тази цена 3,25. Аз си купих миналата седмица. Или по-миналата, не помня. Бяха на бял етикет.
Подвеждате се по еднаквата цена. Твърди се два пакета на цената на един. Наистина има два залепени с допълнителна лепенка и се сканира лепенката за да излезе 2 за едно. Не може да вземеш две отделни и да се получи трика.
Скрит текст:
На снимката съм оградил в брошурата какво пише. Лошото е снимката където не се виждат двата пакета слепени с лепенка Вижда се само един.

Общи условия

Активация на акаунт