КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 395
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
По принцип трябва да са залепени. И в Лидл така ги пускат, когато са 1+1.
Обаче с кърпичките Wifkies си сканираш два отделни пакета и ти отчита само един, когато са на такава промоция. Затова се подведох и с тези.
Очевидно не бяха доставени.

# 481
  • Gorni Bogrov
Дали в Кауфланд Хаджи Димитър все още има машина за стотинки?

# 482
  • Троян
Здравейте
Извинявам се, че нахлувам в темата, но имам един въпрос. Някой дали се е възползвал от отстъпката, която може да се получи с Кауфланд кард  в "Диана" за гуми и услуги? Ако има възползвал се, въпросът ми е тези 8 и 25% отстъпка

# 483
  • Sofia
Здравейте
Извинявам се, че нахлувам в темата, но имам един въпрос. Някой дали се е възползвал от отстъпката, която може да се получи с Кауфланд кард  в "Диана" за гуми и услуги? Ако има възползвал се, въпросът ми е тези 8 и 25% отстъпка
Просто казваш че имаш кауфланд кард като отидеш в Диана
Аз съм пазарувала с отстъпка така от Хиполенд

# 484
Аз в хартиената казвам, че ги няма. И наличност в магазина няма.
В приложението ги има. То е същото като онлайн брошурата.

Хартиения вариант винаги е по-съкратен вариант, така е и в лидл, но това не означава, че онлайн брошурата не е валидна. Няма вариант за онлайн магазин, че да са различни подразделения хартиена и онлайн брошура. Стоката е на едно и също место - физическия магазин. В случая най-вероятно са изчерпани.

# 485
  • София
Здравейте
Извинявам се, че нахлувам в темата, но имам един въпрос. Някой дали се е възползвал от отстъпката, която може да се получи с Кауфланд кард  в "Диана" за гуми и услуги? Ако има възползвал се, въпросът ми е тези 8 и 25% отстъпка
Не съм, но на ваучера е написано, че не може да се комбинира с отстъпки от лоялни програми като Кауфланд карта. Иначе и с А1 клуб има отстъпки. За намалени гуми май също не става. Ще ги таксуват на редовна цена.

# 486
Не са получили изобщо такива промо пакети с мокри кърпи. Днес минах пак и питах.

# 487
  • София

Питах в друг филиал на Кауфланд заради съседка - навсякъде са махнали машините. Обясниха, че е заради еврото. После пак щели да ги сложат.

# 488
за Благоевград през приложението бонбони Рошен 145-154 гр за 3,99 лв тази седмица по случай освобождението на града от османско робство

# 489

Няма!

Благодаря за отделеното време, netman, но за мен няма нищо неясно Simple Smile

# 490
Не са получили изобщо такива промо пакети с мокри кърпи. Днес минах пак и питах.

Имаш право да се оплачеш, на имейл да им пишеш или по националния да им звъннеш.

# 491
Вчера купих от филиала на бул.Македония в Пловдив. Бяха от синьо-белите, а не розово-бели пакети.

# 492
Благодаря, далече ми е.
Цветът е без значение. Simple Smile

# 493
Дева, така са при нас, в кашони и също само със синьо (но те са си еднакви с розовите като съдържание):

Предполагам, че при вас ще заредят в четвъртък, щом досега не са.

# 494
И при нас бяха така в кашони. Ако не бяхте коментирали тук нямаше да ги забележа. Не ми трябват, но погледнах специално заради вас дали са заредили.

Общи условия

Активация на акаунт