КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 395
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
В Пловдив Тракия от днес има още две каси на самообслужване и така броят им става общо 10

# 496
Новата брошура 🥶

Нехранителна брошура

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 10:25 от lenak

# 497
  • Mostly in my mind
Тази изтривалка знаете ли къде стои?

# 498
Купих си силиконови форми за тарталети за 2,99 лв. Почти всичките бяха с дефекти - топченца или малки балончета (в тях въздух), едната имаше кръгло лъскаво петно. А бяха и с една форма по-малко. Върнах ги и си купих нови - в тях само на едната формичка имаше стърчащо малко топченце😂, което изрязах с остър нож и сега е ок.
Направи ми впечатление, че и силиконовите прибори с дървени дръжки от последното зареждане преди няколко седмици имаха подобни дефекти по силикона.
Лолита, би трябвало да е при седмичните промо артикули или евентуално на рафт с други подобни артикули. При нас най-често слагат изтривалки някъде около секцията с инструменти. А е възможно и да не са заредили все още.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:03 от dolce miele

# 499
И аз забелязах дефекти със силиконовите прибори с дървената дръжка. Имаше топчета силикон, но когато го търкам се маха като залепнало тесто ми изглежда.
Някой купи ли от коша за отпадъци от 11.99лв. Купих го и ми харесва, но съм в чуденка, защо не се захваща капака от двата края, а само от единия, съмнява ме да не би да съм улучила дефектен.

# 500
Даниела, белия кош ли купи?
Да, имаше също и такъв силикон като залепнали частици, който се отделяше (и по формичките, и по приборите). Обаче останалото си беше като част от отливката. Много странно. Досега винаги са им били супер качествени силиконовите форми и прибори. По последните силиконови черпаци имаше и големи въздушни балони от вътрешната част, а на единият черпак дръжката му се отдели все едно изобщо не е била залепена (смених го). Досега бях виждала само дефекти по дървените/бамбуковите части- отлепени, счупени, нацепени дръжки, но не и по силиконовите части.🤨
И в Лидъл бяха със същото "качество" силиконовите прибори. Иначе, след внимателен подбор😁, много ми харесват двата вида шпатули, лъжицата, черпакът, "телта" за разбиване (не се сещам за по-подходяща дума🤭). Силиконов прибор за спагети имам от Sinsay и е супер, тези от Лидъл и Кауфланд са с много меки и гъвкави зъбци (със зъбците намачквам белени домати от консерва за сос за спагетите и с прибора от Sinsay става идеално, защото само връхчетата имат гъвкавост).

# 501

Не, от този модел взех сивия.

# 502
Приблизително с каква височина и диаметър е? Много ми е трудно да се ориентирам, когато напишат вместимостта в литри.😅

# 503
32см диаметър и 52см височина. Другата седмица от четвъртък ще го има в лидл.

# 504
Привет! Във Варна на кой кауфланд може да се плаща в брой на каса на самообслужване? Благодаря!

# 505
Трябва ми една точно такава подложка за обувки, размер 38х78, в нашите филиали няма. Някой би ли се съгласил да ми я изпрати по куриер до Плевен, ако я открие някъде? 🙏

# 506
Приблизително с каква височина и диаметър е? Много ми е трудно да се ориентирам, когато напишат вместимостта в литри.😅
И на мен, ама така поне са дали жокер за кои торбички са, че иначе никога не знам и от тях какви да взема, че и те са само в литри.Joy

# 507
  • Карлово
И на мен, ама така поне са дали жокер за кои торбички са, че иначе никога не знам и от тях какви да взема, че и те са само в литри.Joy
35л са 53х60см
60л 55х80 см
80л 70х90см.

# 508
Привет! Във Варна на кой кауфланд може да се плаща в брой на каса на самообслужване? Благодаря!
Пазарувам само от КФ Владиславово И Възраждане. За другите не мога да кажа ,но в тези двата има  каси за плащане в брой. От ляво са касите,на които се плаща само с карта, а от дясно в брой +карта. Предполагам,че и в останалите е така ,но не знам

# 509
Някой ако иска купон за РД -30% на бонбони Lindt, да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт