КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 524
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
В предстоящата брошура има нов за мен прах за пране - Peros. Някой ползвал ли го е и има ли отзив?

Мисля, че е турски, но не съм ползвала.

# 316
Не е нов, но не съм го ползвала.

# 317
Досега не съм го виждала в К.
Патешки фенери сме купували, отдавна. Не са имали перушина. Иначе бяха супер, много месо и мазнина.

# 318
Много отдавна съм купува и аз патешки фенери още преди да изчезнат от Кауфланд, може и да има повече от 8 години, целите бяха в перушина та затова питам сега. На тази фирма има патешки крилца, бутчета, набор за супа, маншони, шийки и още неща май имаше. Не ми се занимава да ги поща от пера.

# 319
Купувала съм патешките фенери през последните години, със сигурност след 2020 г, не преди 8 години. Нямаха перушина.
Пилетата на грил, които продават в магазина как са?

# 320
Аз попаднах на сурово пиле вътре, а отвън си беше със златиста коричка. Повече не съм взимала.

# 321
Пилетата на грил, които продават в магазина как са?
Много са вкусни, но предполагам че им слагат моно натриев глутамат, вкъщи така не успявам да ги докарам.Sweat Smile
Взимаме понякога, но гледам да не прекалявам. Сурово не ни се е падало, но и аз винаги по-изпечено избирам. Само допълнителната такса "скафандър" продължава да ме дразни.Expressionless

# 322
В Кауфланд продават и замразено агнешко. Ако не се лъжа на половин цена от прясното... Едни араби видях да взимат,та разбрах...

# 323
Подарени.
Подарявам талон за 60% отстъпка РД за шоколадови бонбони марка на К./валиден до 18.09/
Също и талон за 0.01лв за земел./валиден до 30.09/.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 20:06 от Пролетно цвете

# 324
Подарявам талон за 60% отстъпка РД за шоколадови бонбони марка на К.
Също и талон за 0.01лв за земел.

Наличен ли е купона и до кога е валиден?

# 325
Не знам дали ви се е случвало, но използвах доста купони “само за теб”. Може би 5-6 купона на една бележка. Изчезнаха нали, защото са еднократни, това ок.
Сега влизам и са заредени нова порция от 6 купона “само за теб” на други артикули.
 Докато в Лидл не е така. Там като ги използвам тези седмичните, не ми дозареждат нови купони за други артикули.

# 326
  • оттам, откъдето започва България

Едната цена си е нормалната, другата от "нашата" реклама. Heart Eyes
Аз разделих етикетите, актуалният, който се вижда, е този в червен цвят. Wink Жълтият етикет е скрит под него.

Самоцитирам се, за да отразя промяната, която констатирах днес - малко увеличение. За съжаление с всички продукти май правят така.

# 327
Доскоро беше 1.49. И аз го купувам.

# 328
  • Mostly in my mind
Не знам дали ви се е случвало, но използвах доста купони “само за теб”. Може би 5-6 купона на една бележка. Изчезнаха нали, защото са еднократни, това ок.
Сега влизам и са заредени нова порция от 6 купона “само за теб” на други артикули.
 Докато в Лидл не е така. Там като ги използвам тези седмичните, не ми дозареждат нови купони за други артикули.
Браво за купоните!
Лидл са жив зян откъм такива. 90% от намаленията им на купоните са с 10%, 15%. Еми не могат да ме накарат да отида до магазина. С К изобщо не  е така наистина.

# 329
Това веро ми е любимо. Използваме го и като течен сапун. Хванах промоцията вчера на старата му цена.😂

Общи условия

Активация на акаунт