КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 411
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Аз взимам  сирене на Пастир или Елена, малко са по-скъпи , но си заслужава.

# 451
О да,на Пастир са невероятно вкусни. Като от едно време.

# 452
  • София
Пращат ли Кауфланд купон за рожден ден и кога?Аз все още нямам.
Изпращат. Около седмица преди деня. 30% намаление на бонбони Линдт. Ако някой иска, мога да му подаря.

# 453
  • София
на мен ми пратиха днес този купон
 на 06/10 имам рожден ден
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 23:36 от lite16

# 454
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах и десерта с какао и парченца шоколад. Определено би се харесал на любителите на черния шоколад. Лично на мен шоколадът ми е в повече.
Скрит текст:

# 455

Пращат, да.
Около седмица преди датата ви, би трябвало вече да ви излиза в профила. Но трябва да сте я посочили тая дата все пак. Имам приятели, които не го бяха направили коректно и не получаваха такъв "подарък". Други казват, че не всички са за бонбони Линдт с 30% отстъпка. Сърдеха се. На някои са пращали за техните кауфландски бонбони с 60% или Тoffifee с 25%. Не знам на какъв принцип е това разделение. Но ще имате такъв купон.

# 456
На Кауфландските бонбони няма вече купон, защото ги махнаха от асортимента.
Има само трюфели и бъбречетата с алкохол.

# 457
Всъщност в брошурата май се появиха от другите видове и при нас ги видях заредени. Не помня кои точно бяха, не ми е било цел.

# 458
Да си ги държат бонбоните Линдт. Според мен се чудят как да си разкарат големи количества от тях (вероятно заседяли се по рафтовете). Те и на -40% са си много скъпи по мое мнение, сравнително често виждам по няколко кутии на щанда със стикерите.😉
От кауфландските бонбони видях и трюфели, а сякаш и още няколко вида. По едно време бяха точно два вида в нашия филиал, сега са с няколко повече. Вярно, далеч от асортимента отпреди. Бъбречета не мога да видя да има при нас.

# 459
На Кауфландските бонбони няма вече купон, защото ги махнаха от асортимента.
Има само трюфели и бъбречетата с алкохол.

Така е, сега не пращат. Това е било докато бяха повече видове. А и след това имаше оплаквания, че получавали купон за К бонбоните, и че имало само троюфелите в даден филиал. Казах пращали, тоест по-рано е било, не от днес или вчера.
Но понеже ми изтриха поста преди това...то вече не знам и каква цензура е това...Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
не се разбра...
Не съм искал да подвеждам никой.

# 460
Към националния им телефон ли да се обърна с оплакване, че махнаха закачалките от вратите на тоалетните? Или към Информация? Много тъпо и не знам каква е "идеята", която стои зад това...🤐 Човек няма къде да си закачи връхна дреха или пък чанта.🙄 Не бяха счупени, затова недоумявам защо са ги свалили. Ми, не става по-бързо, когато човек се чуди как да си държи личния багаж...
Бъбречетата вече са с цена 6,49 лв.😂 Някой питаше за кауфландски бонбони морски фигури, днес видях тези и ми изглеждат доста по-добре като съотношение между цена и качество/количество:

Бонбоните на Линдт са с цени 20, 30, 50 лв (към 49 лв за около 400 гр, за да сме по-точни😂). Да си ги ядат.😃

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 02:51 от dolce miele

# 461
Излезе сега известие в приложението, че до 31.12 на касите на самообслужване ще може да се плаща в брой.
 От 1 януари до 31 януари - само с карта.
От 1 февруари - ще работят и в брой

# 462
  • София
Така е, сега не пращат. Това е било докато бяха повече видове. А и след това имаше оплаквания, че получавали купон за К бонбоните, и че имало само троюфелите в даден филиал. Казах пращали, тоест по-рано е било, не от днес или вчера.
Аз бих казала, че ги пращаха до "вчера". Дъщеря ми имаше рожден ден на 14-ти и изпратиха и двата купона. Този за К-фаворит и К-класик важеше до 20-ти септември.

Съвсем скоро след това спряха хубавия купон и остана само за Линдт.

# 463
  • оттам, откъдето започва България
Само от показаните на купона бонбони К-класик има и при нас. Sad

# 464
Връщам се от К. и за пръв път ми се случва такова различие в брошурите по градове.
В онлайн брошурата, която Лена качва, има мокри кърпи Агива 1+1. Вземам аз, маркирам си ги, не ми намалява сметката. Извиках служител, търси в брошурата - няма такива изобщо. Показвам на телефона - същите са. Прати ме на Информация, но там имаше човек с много амбалаж за връщане и не ми се чакаше.
Вкъщи сравнявам - нашата брошура е с 40 страници, онлайн - 84?!
Само да съм чула някой от по-малките градове да се оплаква, че е скъпо при тях. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт