КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Да, аз го имам, беше на разпродажба преди няколко месеца на 10,50лв. Пека си в него колачета, доволна съм, ребрата са ниски, не силно изразени.

# 556
Все се каня да погледна и всеки път забравям, дали в Кауфланд се продават само стъклени капаци за тенджери. Някой виждал ли е?

# 557
А личат ли си върху приготвените неща?
Търся си лесно почистващ грил тиган. Този ми хареса, че си има и капак.

# 558
Препоръчвам грил тиган Bergner. Точно от Кауфланд го купих,но преди четири-пет години. Със синя дръжка.

# 559
Все се каня да погледна и всеки път забравям, дали в Кауфланд се продават само стъклени капаци за тенджери. Някой виждал ли е?
Има, да. При нас стоят ниско долу в коридора, където има чаши и чинии и вещите са срещу тях. Но в различните филиали е различно

# 560
Само колачета съм пекла, не съм забелязала някакви изразени линии.

# 561
Какво се има предвид под "само стъклени капаци"?  Търсят се такива, които да са изцяло от стъкло ли, включително и дръжката?
Какво са "колачетата"?🙂
Видях кошовете в Лидъл (сивите), ок са, но имаше и дефектни/счупени капаци. Капаците май се закрепват в близост до мястото, където се натиска, за да се отворят. Т.е. май фиксирането е само от едната страна.
Морковелка, не съм ползвала грил тигана, но имам малък уок и джезве от тази серия на Брио.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:38 от dolce miele

# 562
Следващата седмица ще има универсален капак. Имам същият, но от Lidl. Доволна съм.

# 563
Аз също препоръчвам този тип капаци със силикон покрая.

# 564
Следващата седмица ще има универсален капак. Имам същият, но от Lidl. Доволна съм.

Този капак стъклен ли е /освен силикона/ и какъв е смисълът на силикона? Под "само стъклен капак" имам предвид само капак без тенджера, защото наскоро нашият падна и се счупи, а е удобен. Имаме други стъклени капаци, но размери, различни от тенджерата.

# 565
Благодарение на силикона капакът се адаптира към тигани и тенджери с различен диаметър (24, 26, 28 см). Също така, от гледна топка на чупене🤭, по-издръжлив е, защото силиконът покрая го предпазва до голяма степен. Друг бонус е, че може да се използва и за печене във фурна до 230 или 250 градуса, което е много удобно. Т.е и за тави с тези диаметри става.

# 566
  • shumen
Взех ябълки страхотни са.Исках и свински флейки от намалените но в нашия филиал бяха свършили.

# 567
  • София
Kateriza, купувала съм преди време стъклени капаци, но не знам дали са постоянен асортимент.

# 568
Постоянен асортимент са, но не във всички филиали.

# 569
А много малки има ли?На мен ми трябва капак за касеролка те май са с Ф16

Общи условия

Активация на акаунт