КАУФЛАНД - ЛЯТО 2025 - тема 77

• 54 348
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
В Пепко съм виждала по-малки със силикон в ПА. Май бяха подходящи за диаметри между 16 и 20 см.🤔 Иначе моят малък е от Кауфланд, тяхна марка, но не знам кога точно го пускат. На Luigi Ferrero също има малък и голям със силикон, но май бяха по-скъпи.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 06:22 от dolce miele

# 571
8.99 лв е за прах /гел за цветно, останалите са по-евтини, но и при нас етикетите не бяха поставени както трябва.

# 572
8.99 лв е за прах /гел за цветно, останалите са по-евтини, но и при нас етикетите не бяха поставени както трябва.

Ние взехме Бинго за бяло и цветно в едно, 2 кг за 3,50 на 50%. Кой вид е 8.99 лв.? На това място с цена 8.99 имаше само този вид + Бинго за цветно от 2 кг.

# 573
'бяло и цветно' и само 'бяло' са по-евтини. Но си мисля, че бяха над 7 лв. редовна цена в нашия филиал. Не знам защо има разлики.

# 574
Вчера се сдобих с така нашумелия Ариел гръцки остров. Тези дни предстой тест, като дори няма да сложа омекотител. На пръв мирис иначе е приятен.

# 575
В следващата брошура лютеница хорцето 1+1 за 2лв да не е грешка.. Grinning

# 576
Здравейте! Искам да върна един апарат за кръвно налягане Weinberger взиман през м.Август, но се оказва, че отчита много високи стойности и сравнен с други два даващи идентични, този отчита с почти 20 единици нагоре. Въпросът ми е-мога ли да направя рекламация на уреда? Реално работи, но не отчита ревалентно.

# 577
Можеш, въпросът е дали ще я приемат. Щом не ти върши работа, пробвай

# 578
  • оттам, откъдето започва България
Имаше точно 4 торби с прах и бяха за цветно. Пакетите бяха прашни и омазани с нещо лепкаво. Взех си 1 пакет. Течните са на по-ниска цена, от тях имаше.
За съжаление омекотител Бинго сензитив нямаше, а другите не ми харесаха.
Заредих и торби за кофата за боклук 1.98 лв. са 50 бр.
Забравих да видя дали има резерва за моп "пеперуда".
Имаше доста стоки с червени етикети при нехранителните, но нищо от тях не ми трябва.
Щанда с намаленията преди каси е потресаващ откъм "намалени" цени, явно не искат да си продадат стоката, независимо че е с изтичащ срок или с нарушена опаковка. Да си я държат.

# 579
Здравейте! Искам да върна един апарат за кръвно налягане Weinberger взиман през м.Август, но се оказва, че отчита много високи стойности и сравнен с други два даващи идентични, този отчита с почти 20 единици нагоре. Въпросът ми е-мога ли да направя рекламация на уреда? Реално работи, но не отчита ревалентно.

https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-uslugi.html
Ето линк към информацията, която ви интересува. Раздел Лесно връщане.
*Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.
В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.*

Едва ли ще го приемат. Те хората няма как да знаят дали отчита по-високи или по-ниски стойности. Всички такива апарати имат някакво отклонение, ще трябва да го взимате предвид, когато си измервате налягането. Или просто си ползвайте другите без този.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 13:11 от Фрагтрек

# 580
Измерете на няколко човека и го дайте "за ремомонт". Може да не успеят да го поправят и да ви дадат адекватен или да върнат парите.
Относно самото кръвно, аз се убедих в най-правилният метод за лечение. не се стряскайте майтап е картинката ...
Скрит текст:
Нали знаете добре, че е майтапа та да си кажем някой истини. Wink

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 17:34 от netman71

# 581

https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-uslugi.html
Ето линк към информацията, която ви интересува. Раздел Лесно връщане.
*Ако не сте удовлетворени от качеството на нехранителен продукт*, срещу оригинален касов бон може да го върнете до 30 дни след покупка.
В случай че продуктът е в запазен търговски вид, в оригинална опаковка и без видими следи от употреба. Не важи за подаръчни ваучери и за вече използвани продукти.*

Едва ли ще го приемат. Те хората няма как да знаят дали отчита по-високи или по-ниски стойности. Всички такива апарати имат някакво отклонение, ще трябва да го взимате предвид, когато си измервате налягането. Или просто си ползвайте другите без този.

Тя в случая ще направи рекламация. А те ще действат по техните процедури на гаранцията.

# 582
Щанда с намаленията преди каси е потресаващ откъм "намалени" цени, явно не искат да си продадат стоката, независимо че е с изтичащ срок или с нарушена опаковка. Да си я държат.
Така е.😂 При нас има количка за пазаруване без колела, както и други подобни неизползваеми нехранителни стоки. При хранителните стоки до голяма степен положението е подобно, макар че онзи ден успях да взема от любимите на дъщеря ми джафа бисквити.

# 583
Миналият път случайно взех един омекотител Бинго и взе че много ми хареса. Аромата е много силен, скоро видях да хвалят в инстаграм и червен такъв и следващия път ще видя и него.
Моя е този.
А този хвалеха в инстаграм

# 584
Има ли някой друг, който в последните месеци да в купувал пластмасова бутилка, за вода от Кауфланд (на детето е с черен цвят) с вместимост около 700 мл, която да мирише отвътре на повръщано (аз мислех, че дъщеря ми преувеличава нещо, но и на мен на това ми мирише)?🤪 В бутилката е наливана само вода, "използвана" е около една седмица. Чудех се защо дъщеря ми се връща с почти пълна бутилка от училище. Имаме други подобни бутилки, те не миришат на нищо. И тази отвън не мига да усетя да мирише, но отвътре е просто някакъв ужас. Много пъти я мих, миризмата не изчезва. Водатат ни също не мирише по този начин, че да се е вмирисала след първата употреба. Мога ли да направя рекламация заради тази ужасна миризма, въпреки че са минали повече от 30 дни от покупката? Най-много ме е яд, че детето си харесваше много бутилката като цвят, но пък може и другите бутилки от онази партида да имат същия проблем и е добре да знаят, т.е. не ми се иска просто да я метна в коша за боклук.

Общи условия

Активация на акаунт