Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 584
  • 438
  •   1
Отговори
# 120
Аз съм на къна. Т.е. главата ми е увита в найлон, отгоре кърпа... Абе ясно ви е, обезопасена работа Grinning Или поне така ще рече човек. Особено както и нося очила с голям диоптър, които се крепят на магия при това положение, че ушите ми и те са завити под найлона, та и мърдам супер предпазливо.
Ами, чудесно оправдание да се надупя с някоя книга, че престоявам 3 часа с къната. Работа винаги ще има за вършене. Обаче - не мога аз такива неща, не знаете ли каква съм муня и без това, по-добре нищо да не правя пък Grinning Няма да ви споделям подробно как съм стигнала до това и защо и никой не го оспорва ако е поживял поне малко с мен Joy

# 121
И аз гладих снощи, ама не успях да се боядисам, макар да беше планирано за вчера. Понеже днес пак ще гладя и пак се каня да смогна и с боядисването, ще имам наум да не ги съчетавам пряко  Simple Smile
Иначе принципно нищо не правя боядисана, стоя си кротко на дивана (с покривало на него, за да не мацна боя някъде) и си чета.
Боята от бялата мебел може и да излезе, но зависи и дали е фолио или боя - евентуално, ако е боя, би могло внимателно да се пребоядиса на това място или с някакъв бял маркер за мебели (не съм ползвала, но съм чувала, че има различни цветове за дребни корекции). Също бих пробвала внимателно с магическа гъба (може да изтрие лак или боя при по-силен натиск, лично пробвано), евентуално с препарат с белина (напр. Доместос за баня).

# 122
За боята бих пробвала с доместос. И аз бях изцапала шкафа в банята с един лилав шампоан и аз обикновено мивката и шкафа ги търкам с препарат за варовик, не се махаха следите, мисля че с доместос успях. Няма ги, така че съм успяла де.

# 123
Девойки мили с боядисаните глави. В амазон продават найлонови “шапчици”, по 200 броя за жълти стотинки. Винаги си слагам такава шапчица и хавлия или кухненска хартия на раменете.
Аз чистя остатъчна боя с белина, но в банята и винаги работи.

https://www.amazon.de/Disposable-Shower-Transparent-Elastic-Suit … tZT1zcF9hdGY&th=1

# 124
Хубава опция са, занесла съм и на старшата муня (майка ми) една опаковка, допълвах си поръчка от китайски сайт че да хвана безплатна доставка, те наистина са супер евтини.

# 125
  • FRANCE
За дрехата лимонов сок и сода. За мебела , мъка . Дано стане с доместос

# 126
  • София
...В амазон продават найлонови “шапчици”...
Мама е любител на пазаруването от китайците. Един ден ми обявява, че купила найлончета с ластици, с които да захлупва съдове, в които държи нещо, пък нямат капаци. Поглеждам аз и започвам да й се смея снизходително. Обяснявам й, че това не са никакви найлонови похлупаци, ами са еднократни шапки за баня. Тя мига невярващо и аз, за да я убедя, решително нахлупвам една такава на главата си.
Да, ама тя едва ми покри част на темето и докато напъвах да стигне поне до горната част на ушите, се скъса, разбира се.
След кратък размисъл, се съгласих, че все пак са похлупаци, а не шапки за баня.

# 127
  • Карлово
евентуално с препарат с белина (напр. Доместос за баня).
Не препоръчам, може да зажълтеее мястото, не е фаянс или пластмаса, за мебел  ми се вижда неподходящо.

# 128
Виждала съм такъв артикул точно като найлонова шапка но го дават че е за покриване на храна. Вероятно е малко по-различно скроено от шапката, не съм купувала такова, аз шапки си взех да ми се намират за под душа, особено когато не съм вкъщи. И занесох и на моята родителка да си има и тя. И аз да знам че и аз имам когато съм там че съвсем по мунски отказват да имат и подвижен душ в банята и съответно е по-трудно да не си намокря косата...

# 129
Аз си купих веднъж и похлупаци за храна, и шапки за баня, да ви кажа, освен че дойдоха в различни пликове - друга разлика няма. Едва покривам една купичка с такова нещо, а пък главата - абсурд!
Иначе аз продължавам с мунщините - вчера вечерта се усетих, че под бялата тениска съм с бежов сутиен, а иначе винаги съм с бял сутиен под бяла блуза. Ама то защото сутринта бях решила, че ще обличам тюркоазена тениска, после реших, че не искам тюркоазената и набързо придърпах една бяла, но за сутиенът изобщо не помислих да го сменя.
Днес обаче се изложих повече. Тръгвам от вкъщи с план да отида до аптеката, преди да отида на работа. И вървя и си мисля как трябва да купя лекарство X и лекарство Y. Качвам се на рейса, пътувам, слизам, влизам в аптеката, отивам на касата, казвам, че ми трябват две лекарства, поръчам X и не мога да се сетя за Y. Седя, гледам с празен поглед и не мога и не мога да се сетя. Аптекарката каза, че ще отиде за X, дано се сетя, отиде, върна се, аз продължавам да мисля какво друго трябваше да купя. Ама нищо в главата ми, ни-щи-чко! Бяло петно. И седя и в един момент казвам - "маркирайте X, аз ще се позавъртя в аптеката, дано се сетя какво друго трябваше да купувам", маркира, подавам банковата карта и в този момент се сетих и като сущий Архимед с "Еврика", извиках "Y, Y ми трябва". Засмя се жената, даде ми го, платих и си тръгнах. Сега се чудя, като си тръгна от работа, дали ще се сетя къде живея, та да се прибера???  JoyJoyJoy

# 130
Екстра си с бежовия сутиен, особено ако е близък до цвета на кожата ти. Бял винаги ще се откроява повече, дори и под също бяла тениска.

# 131
Екстра си с бежовия сутиен, особено ако е близък до цвета на кожата ти. Бял винаги ще се откроява повече, дори и под също бяла тениска.
Абе, не е баш с цвета на кожата, ама май не се е виждал толкова много. Карай! Минало е вече. Joy

# 132
  • София
Под бяла дреха май се слага червено бельо. Гледах някакъв клип, където го показваха. Реших, че е поредния фейк, но два дни по-късно видях близка с червен сутиен под бяла риза /нормално бяла, не прозирна/ и да ви кажа - сутиенът не се виждаше изобщо.

# 133
Телесен или близък цвят си е най-чиста работа, щом има шанс да се провиди през дрехата. Просто не се откроява така както какъвто и да е различен от кожата цвят.
Бяла блуза ако прозира леко - бял сутиен ще се открои а телесен ще се слее. Ако не прозира хич - все тая ако ще и ярко пембен да е Grinning
Аз бяло не нося, но любимият ми жълт цвят също е мнооого проблемен за тениски. Почти няма жълта тениска която да не прозира поне колкото бельото да се забелязва, та говоря от опит с кое е най-дискретно.
Е, хубаво е да се сещам и че бива да са гладки чашки под такава тениска, а не нещо с много дантели и ръбове... Но каква муня ще съм, ако съм все досетлива? Joy

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 20:09 от natka

# 134
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
В понеделник се прибрахме от море и ми е едно такова чоглаво на главата...
Помня, забележете, че съм си записала час за профилактични прегледи от работа за днес: 14.08.2025г. Даже си проверих календара на телефона. И там пак така пише - днес е.
Часа е запазен през супердок и в същото време в главата ми назрява някаква идея, че като е днес часа, трябваше да получа някакво известние - смс/мейл, нещо. А то нямааа.
Станах безумно рано, и понеже и кръв ще ми вземат - без кафе. Пътувам, сменям метро, вървя 1км пеш, и викам абе дай да видя и в сайта, че нещо продължава да ме гложди...
Е видях - запазила съм го, ама за утре в 8, а не за днес.
Проклинам си спящия и неадекватен мозък - ама отивам. Станала съм, стигнала съм, викам ще се моля да ме вземат днес..
Слава-на-който-там-е - взеха ме.
Понеже отидох и 45 мин по-рано, сакън да не окъснея, висях, висях, висях... Идва ми реда, жената казва напишете си ЕГН на клавиатурката и аз Flushed
Уж го знам, редовно го ползвам - и бяло петно. Та си дадох грижливо приготвената лична карта и си свърших работата...
Ама ми е много отнесено днес...

Общи условия

Активация на акаунт