Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 532
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
Все пак, ако някой открие как се маха боя от мебели, да сподели. Grinning

# 136
А, то точно в тази тема няма да е много за черпене на опит по мунски Wink

# 137
Аз изцапах едно шкафче в банята с боя преди години. Всичко пробвах без да го жаля, но точките си стоят.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 00:14 от Чи лу

# 138
Бях изцапала един шкаф с червена боя. Не видях на момента, че е изцапано и така хубаво си засъхна. Пробвах с разни препарати, но си остана. Стоя с месеци, докато един ден почти на шега реших да го пробвам с крема на Циф. Махна се. Вярно, с доста търкане, но се изчисти.

# 139
Днес се откроих със съвсем банална глупост. Мия си зъбите и някак странен ми идва вкуса на пастата за зъби - като сапун, а по принцип е с вкус на кокос. Поглежам мивката - две тубички, взела съм измиващият гел за лице.

# 140
Да ви разкажа ли как се научих да си слагам първо очилата и тогава да си мия зъбите... що пък да не ви разкажа?
От време на време си мия лицето с крем за бръснене когато искам по-стабилно почистване. Много добре ми действа, но защо го слагат в тубички с подобен размер като на пастите за зъби?!? Натка е късогледа, много. Това отделно от факта че първия един час след събуждане грам не ми дреме на тоя свят кое какво е, не ща и да знам. Вечер обаче съм също толкова непукист когато става дума за подреждане, разхвърлян човек съм си... Лоша комбинация с късогледството, много лоша даже ако е в банята Grinning

# 141
Ох, и аз се засрамих от себе си по въпрос, свързан с банята и подредбата...
Втори ден виждам, че шампоанът на ММ в дозатора е намалял,  ама улисана в работа до нощи, забравям да сипя. И се сещам днес поне да му кажа, че ако забравя да сипя, в неговия отдел в горното чекмедже в шкафа на банята има шампоан в кафява бутилка. Той ме поглежда изумено и казва "Не знаех, че имам отдел в чекмеджето"
Явно съм напъплила и него без да забележа, а си мислех, че съм била достатъчно щедра  Blush

# 142
Мм си има негова уж баня, но не съвсем, защото къпя кучето в нея. Мисля, че 2-3 месеца споделяха една гъба за тяло😂

# 143
  • софия
Започна невинно вчера след работа. Минах да напазарувам за готвене, вкл. 3 кг домати за доматен сос. Сутринта рано, рано го направих за 0 време. Мъжът излиза да върши нещо и му казах да вземе още малко повече (7 кг). Направих и тях. Около 14 ч. си нямах работа и го пратих за още 5 🤪 Магазинът ни е под носа. Че и 2 пъти ходи до мазето за буркани. В момента сме направили непланирано на доматен сос 15 кг домати, варим бурканите на балкона в кофа с бързовар, а аз съм капнала. Като сме ги и затворили, ще ми е съвестно сега да ги ползвам за готвене и сигурно пак ще купувам през седмицата 🙃 Ако знаех, че трябва да правя 15 кг домати на сос, нямаше да се хвана. Стана някак от само себе си.

# 144
  • София
Вече имам фобия от ключове. В предната тема писах как събудих мъжа си посреднощ да ми отключи - заради двете заключени врати.
След няколко дни тръгваме на море и наша муня внезапно реши, че като ще отсъстваме 10 дни, може да заключа и злополучната втора врата. Но...не взимам мой ключ, само ММ носи.
На морето се виждаме с дъщеря ми и зет ми, те оставили на съседи ключ да хранят и поят котарака им. Обаче съседите както обещали, така решили да си заминат на село. Съответно заради животното младите се прибраха 2 дни по-рано от планираното.... за да установят, че онези предвидливо заключили и едно резе, което по принцип не се ползва и съответно дъщеря ми не носи ключ за него. Не могат да преспят и у нас - при заключени 2 врати, тя няма носи ключ от втората. Добре че баща ми си е вкъщи (на 88 е нормално) и има място, младежите спали при него, а на другия ден зет ми се разходил до село Ключ да си вземе ключа Simple Smile Е, поне котаракът жив и здрав, също и цветята ми вкъщи, които разчитах те да полеят, добре че им сложих леген и тенджери с вода отдолу.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 09:53 от Cuckoo

# 145
  • Street of Dreams
Днес попълвам едни документи на работа (12 броя) за Мароко. Понеже в dropdown менюто няма опция Мароко (МА), избирам NI за "no information", както всички знаем и в полето за текста обяснявам, че са за Мароко. Върнаха ми ги да реша дали е Мароко или Никарагуа.

# 146
Вчера изпрах новозакупен тъмно червен памучен топ без да махна хартиения етикет Blush. Днес ще се боря с белите власинки по него.

# 147
Вчера изпрах новозакупен тъмно червен памучен топ без да махна хартиения етикет Blush. Днес ще се боря с белите власинки по него.

Ако имаш сушилня, пусни го вътре и ще ги обере.

И аз тая сутрин в клуба...
Прибирам се с кучето и по пътя чета служебен мейл. Спирам пред вратата, почвам да търся ключове, докато все още чета. Кучето се дърпа да продължава. Накрая се ядосах и застъпих повода, намерих ключовете, тръгвам да отварям и.. грешната врата. То животното си знае къде живее за разлика от стопанката...

# 148
  • В полите на Пирин планина

С някое по-широко тиксо се обират много лесно и ефективно.

# 149
Муните започнаха да се отчитат.
Аз махам с рол он за махане на косми.

Общи условия

Активация на акаунт