Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 500
  • 438
  •   2
Отговори
# 150
Мда, с тия ролки за космите от домашните любимци ще се махне повечето. По-интересното е из пералнята още колко време ще има... Няма да ви кажа откъде знам Joy

А аз да не помислихте че съм влязла в пътя? Нее, не съм такава Grinning Все съм губила дребни предмети, знаем си се. Колко му е. Днес не можах да намеря голяма туба с мляко за тяло, която освен това и си има точно определено място на което стои, винаги. Е, явно не винаги... Няма я никъде и това е. Тепърва предстои да се открие някой ден къде съм я завряла. Защо съм го направила - това е ясно че няма да се разбере Grinning Почти пълна е, така че вероятността да ми се е видяла празна и да съм я изхвърлила я изключвам.
Скрила съм си я някъде... Живея сама, така че няма кой друг да ми размести нещо. Но аз и сама си се справям чудесно с това Joy

# 151
А, споко. Миналия ден излизахме и детето се затръшка за топката. Търся аз голяма оранжева топка, знам, че скоро я мярнах някъде и си помислих "оф, тва пък кво прави тука" и не успях да я намеря. Всички стаи обиколих, навсякъде се мушнах. Е, на следващия ден я намерих в кухнята на очеизвадно място.

# 152
Ами аз нито имам много стаи, нито някой друг пипа и мести нещата ми... Сама си ги правя мунщините Grinning

# 153
  • София
Бях изпрала всички ризи и пуловери на мъжа ми с едно отдеало на кучето. То е многоюкъсокосместо и така се бяха набили, че едва ги изчистих. Някои с пинцета махах.

# 154
Муните започнаха да се отчитат.
Аз махам с рол он за махане на косми.

Чета това мнение и си мисля: “ Айде пак нова джаджа измислили за махане на косми НА КРАКАТА. Дано са писали мнения момичетата”… Баш за темата съм си…

# 155
  • София
Муничка беше в Пловдив. Не по Мунска вина колата се развали и трябваше да я оправя там. Дотук добре. Но на връщане спирам в една бензиностанция и капачката за резервоара заяде. Оставих си портмонето и телефона на капака, обаче понеже нямаше бензин не заредих, а си тръгнах - с нещата на капака, естествено. Прибрах се в селото, където щях да спя и там го установих. Звъннах на телефона си (който имаше 1-2%) и изненадващо вдигна мъж. Който живее в същото село и точно се  беше прибрах от Пловдив. Намерил телефона ми, включил го да се зарежда и се шашнал, когато локацията се обадила, че отива на същото място. Голям късмет!
Обаче портмонето ми с документите и 80 лв заминаха.
Цяло чудо, че документите на колата, банковата ми карта и шофьорската ми книжка (която смених преди 4 месеца бяха на друго място).

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 14:46 от Светулчица

# 156
Скрила съм си я някъде... Живея сама, така че няма кой друг да ми размести нещо. Но аз и сама си се справям чудесно с това Joy

Огледай се пак. Пред очите ти е, но не я виждаш.
(Не ме питай откъде знам.)

# 157
  • София
Гледане и виждане са отделни процеси, а често при муните - и несвързани.

# 158
Аз ясно че ще се оглеждам, освен че живея в много малко жилище и кажи речи всичко ми е пред очите поначало... Но си признавам че се потресох като точно това не намерх. Освен всичко друго, част от тубата е и в цвят който много ме дразни и ми се набива на очи винаги Grinning Завряла съм я някъде, остава просто да видя откъде ще изскочи когато най-малко очаквам.
Гледане и виждане са отделни процеси, а често при муните - и несвързани.
Толкова да си права... Хем с 4 гледам (очилата имам предвид) Joy

# 159
Снощи се наложи майка ми да пренощува вкъщи и тази сутрин, като добра домакиня, реших да дам прекрасен старт на деня ѝ с чаша горещо кафе, поднесено с усмивка и доволно количество....сол.
Банално, знам.  Но аз никога не допускам такива грешки, защото за по-сигурно си пия кафето чисто Yum
При втория опит да изровя захар от шкафа, грабнах буркана с брашното. ММ ми го взе от ръцете и ме отпрати да пия кафе и да бездействам.
Първото нещо, което направих после в офиса, беше да си разпечатам едни етикети за бурканите Smile

# 160
Мда, аз и по този въпрос съм избегнала каквото мога - и кафето си го пия чисто, и захар предимно нямам вкъщи, камо ли под ръка където държа сол и прочие Grinning

# 161
  • Варна
Имам стълкено шише за вода, спечелено от форумна игра. Харесвам го, обаче не е за разнасяне насам-натам, разбирате защо.  Затова съм го сложила в един ъгъл, да е на безопасно място.
  От събота го издирвам, къде ли не проверих -няма  го. И нашият апартамент не е голям, синковецът въобще не го е помирисвал, камо ли да го ползва, мести, крие, счупи...
  Е, днес гледам филм, свалих цайсите да ги позабърша и А, ЕЙ ГО!
 И снимка:

мда, ще му сменя водата и пак там, дано запомня, че съм го снимала.

# 162
Първото нещо, което направих после в офиса, беше да си разпечатам едни етикети за бурканите Smile
За тази цел аз си поръчах готови етикети от Temu. Сега не знам в кой шкаф ги прибрах. Още ги търся.

# 163
За тази цел аз си поръчах готови етикети от Temu. Сега не знам в кой шкаф ги прибрах. Още ги търся.
Класика - приберем нещо да не се изгуби. И после какво? Да го изгубиш не можеш, но и да го намериш не можеш 🤣

# 164
След поредното ми ходене в банката( служителката ме позна, че последния път бях при нея) Smile Жената явно разбра, че съм муня и направо ми взе телефона и направи каквото трябваше.
Излизам доволна от свършената работа и на банкомата искам да внеса пари. Неизвестно защо банкоматът ми даде въпросната сума. Е, разбрах, че явно съм теглила, а не внасяла. Муня

Общи условия

Активация на акаунт