Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 38 033
  • 454
  •   2
Отговори
# 105
  • София
И аз днес съм събрала бутилки и кенчета...

# 106
  • Варна
Ай, ся, кът' сме на тема раздели бУклука, кажете  де да пускам стъклена бутилка с хартиен етикет, метална капачка и пластмасов ограничител/е, и от зехтин, и от козметика, и от 40%...?

# 107
Не че аз го правя, ама нещата трябва да се разделят и всяко си отива по предназначение...

# 108
Дойдох да се отчета какви ги свърших през последните дни:
Петък - докато размятах двата телефона в ръцете си в ГТ, успях да изпратя SOS съобщение на сестра ми в Испания. Горката, като се е събудила малко по-късно, си е изкарала акъла.
Събота - на ресторант с приятеля ми вечерта и си забравих портмонето на масата, на следващия ден ходих да си го взема обратно.
Вчера - обяд в ресторанта до офиса и забравих служебния телефон на масата. Усетих се след повече от час.

# 109
По това време е грехота да се работи, още повече интензивно. И аз обаче това правя (нямам избор) и постигам сходни с твоите резултати Simple Smile
Не казваш дали си се върнала и за телефона или си забравила, което щеше да завърши сюжетната линия подобаващо за темата  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 110
По това време е грехота да се работи, още повече интензивно. И аз обаче това правя (нямам избор) и постигам сходни с твоите резултати Simple Smile
Не казваш дали си се върнала и за телефона или си забравила, което щеше да завърши сюжетната линия подобаващо за темата  Stuck Out Tongue Winking Eye
Върнах се за телефона, бяха го прибрали на бара. Аз освен че работя, в събота летя за ваканция при сестра ми и тотално не съм в час от вълнения и приготовления.

# 111
Да Ви разкажа и за моя мунски ден вчера. Събирам си аз опаковки от детски мокри кърпи, които се връщат и ти дават един брой безплатно.  Намирам магазина, в които се предават за нашия град 3 на брой, бебе борса Смърфи. Отиваме на първия, всички хора в квартала не знаят такъв магазин. Отиваме на втора локация , обикалям голяма сграда, такъв магазин няма. Отивам до бебе борса, която знам , че ще е отворена, все пак и за пюрета бях тръгнала, и познайте.... и тя фалирала. Е, няма отърване от мунщини. Взех от Лидл набързо няколко и се прибрах . 3 часа в път за нищо !

# 112
  • Карлово
Това не е мунщина, а каръщина.

Днес аз съм в такъв ден. Чак не ми се разказва.

# 113
Не свърши ли тоя ретрограден меркурий вече? И ако да - аз защо не съм разбрала?? Joy
Трети ден пореден ходене до един и същ магазин. И трите дни - забравяне да купя едно и също нещо... което ми трябваше още първата вечер Grinning

# 114
Нат, според моя близка утре щял да свърши, тя ги чете тия работи, аз не съм забелязала даже.
Днес се стреснах, че вчера без да помня (и даже без да знам) съм похарчила еднократна прилична сума пари от картата си, а нямам спомен дори да съм я вадила, не съм и излизала (то за излизането не е критерий, че пазарувам онлайн често, ама си стои на мястото от неделя). Е да, ама справката през телефона казва, че точно вчера съм харчила. Мислих, мислих - нито преводът ми говори нещо, нито сумата, няма и получател. Таман да вдигна врява и се усещам, че на тази стойност купувах последно с картата билети за опера, но то беше преди няколко дни. Защо с вчерашна дата е осчетоводен преводът, не знам, хем още при плащането си получих и билетите, и потвърждение за успешно плащане. 
Не знам дали от Меркурий, но явно забравям...хайде, да му прехвърля поне днешното, че утре няма да има с какво да се оправдая Simple Smile

# 115
Абе... Презк***й направо, да свършва че ми писна Grinning
При третото ми отиване да купя това дето пак го забравих иначе, се сещам да погледна имам ли аз пари в тая карта - не държа големи суми постоянно, прехвърлям си често но по малко. Мда, 20 лева останали, имаше защо да гледам. Това обаче става вече току пред магазина. Обикновено сумата е налична за харчене веднага след трансфера, много пъти така прехвърлям и тегля веднага от банкомата. Ама защо пък точно днес да е всичко наред?? На касата ми отказа транзакцията и получих известие че нямам достатъчно в сметката. Изглежда че не е станало чак на момента осчетоводяването... С някакви стотинки не стигнаха, между другото.
Хайде вече наистина да свършва тая глупост, че от утре вече да си се излагаме само със собствени сили Joy

# 116
Голяма съм бяла птица!
Снощи се боядисвах вкъщи. И докато чакам да хване боята решавам да си изгладя дрехите за днес. Знам си аз, че не трябва да гладя. Мацнала съм 2 капчици бия на секцията, която е бяла. Търках, ама седят точките и ММ ги видя....Има ли начин да ги изтрия, пробвах с кислородна вода
За капак видях, че и полата, която гладих съм мацнала, но поне не е на видимо място.
Що ми трябваше да гладя?!

# 117
Това е щото гладиш... Аз и този проблем по Сталински съм го решила. Няма гладене - няма проблем! Joy

# 118
Пробвай с магическа гъба или паста за зъби. Но боята попива и навътре, та....

Аз като се боядисам сядам на тоалетната чиния и чета или гледам филм. Изобщо не се разхождам из къщата, защото много добре се познавам и ще омажа всичко.

# 119
И аз сядам и не мърдам. И не гладя въобще, веднъж на високосна година ми се случва. Но съм муня! Голяма тъпотия направих

Общи условия

Активация на акаунт