Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 461
  • 438
  •   2
Отговори
# 180
Обажда ми се сестра ми и ми казва:
- Айде да се видим днес на кафето! Имам изненада за тебе! Голяма изненада!
Охоо, грейват ми очичките. Изненада!? Със семейството и бяха на море на екзотична дестинация и явно нещичко е довлякла за какичка! Ама не може само аз да получа подарък! Отварям "Свещенния резерв" под леглото и вадя комплект бяла козметика - грижливо пазен докато изстържа всичко от текущото кремче, което ползвам. Целувам комплекта за сбогом, преглъщам всички бръчки и тем подобни, които то няма да успее да махне, но барем е за сестрьонката! И ИЗНЕНАДА ми е подготвила, ей! Не е шега работа!

Така! Отивам на кафето, нося си подаръка в чантичка, която рециклирам от преден подарък. /не се правете, че не си пазите и ползвате чантичките дето са ви подарили нещо!/
Идва сестра ми - косата и късо, като на момче остригана. Едвам я познах! Смее се:
- Нали ти казах, че имам голяма ИЗНЕНАДА за теб!

Ъ! Ами, барем се маже и хубавее щото не ми даде сърце да и кажа, че нейната изненада не подчертава най-добрите и черти. Но пък тя е сестрьонката - всякак си я обичам! :*

# 181
Вчера на разсъмване котаракът ме събуди да го нахраня. Сипах му в паницата и си легнах. Като се нахрани, дойде да си легне в краката ми. Погледнах го и гледам има нещо на леглото, което ми заприлича на боклук (помислих си какво ли е донесло Томчето). Реших да махна боклучето и го хванах с два пръста. Не било боклуче, а лапичката на Томчето 😃 (той е черно-бял, има бели чорапчета на лапичките и розови възглавнички, а чаршафът е светло сив. Така си беше обърнал лапичката, че изглеждаше като помпон и я взех за боклук ).

# 182
Ще започна отдалече. Прибира се ММ и ми носи любими бонбони с карамел! Нахвърлям се, разбира се и усещам нещо кораво, вадя го - коронката на зъба ми. Изпадам в паника, тъй като зъбите са ми мания и звъня на зъболекаря ми. В отпуск до края на месеца! Примирявам се и старателно почиствам коронката. Търся в какво да я прибера, за да не я запилея и тъй като у нас изобилства от жълти кутийки от шоколадови яйца, увивам коронката в салфетка, за да не дрънчи и прибирам яйцето в нощното шкафче. 
След 2-3 дни се обажда майка ми, че е намерила стара лента от фотоапарат и предполага, че са снимки от детството ми. Казвам й, да я запази и по-късно ми я предаде. Търся с гугъл, кой може да ми я сканира и звъня в първото ми попаднало фото. Дадоха ми адрес на който да изпратя лентата. Търся в какво да сложа лентата и пак стигам до варианта с яйцето. Прибирам я и в шкафа. Предполагам вече се досещате, че изпратих зъба във фотото.  Пратих я по куриер. Получавам обаждане, което протича горе-долу така:
- Здравейте! Получихме пратка на която е посочен вашия телефон.
След кратки уточнения разбирам, че звънят от фото студиото. Питат ме:
- Как да тълкуваме пратката ви?
Чудя се, какво имат предвид и уточнявам, че сме говорили предварително и са ми дали адрес да изпратя лентата.
- Няма лента в пратката ви. Има кутийка в която има... зъб. Какво означава това?
Аз в шок! Светна ми почти веднага лампата и избухнах в смях. Казах на жената, че ще звънна след малко и се разцепих от смях.
Звъня и през сълзи обяснявам ситуацията. Отсреща мълчание. Предлагам да ми върне зъба за моя сметка и да направя размяна, като дойде куриера. Пак мълчание.
- Ало?
- Да, аз ви чувам, обаче..... ами ние с колежката помислихме, че това е магия и изхвърлихме зъба в тоалетната чиния.
Тук аз замлъкнах. Последваха извинения, но в главата ми филми, през какви процедури трябва да мина и колко скъпа беше коронката. Жената предлага да пратя лентата и всичко да е за тяхна сметка.
Вече без желание и нетърпение, изпратих правилната кутийка. На следващия ден ми звъни същата жена.
- Извинявам се, но май пак е станала някаква грешка.
Стига, бе! Нямам други кутийки!
- Ами лентата е с приказка за "Трите прасенца".
Срам, смях и пожелания да се "срещнем" отново.
След толкова врътки - нито зъб, нито снимки и с голям предстоящ разход.

# 183
Ааааа, култово! Отдавна не съм се смяла така! Ирене, ти ме разби!

# 184
Теб те разсмя, аз се уплаших да не ми изхвърлят зъбното покритие в тоалетната, че от петък го нося в найлонова торбичка в раничката си.

# 185
  • София
Последните истории са топ!
Дорис,  да младее хубавата ти сестричка, ама си те е изненадала, какво!

Обаче историята на Ирен ме докара до припадък от смях!
А преди близо 2 години във фейса цвилих от смях, понеже  една жена някога поръчала нещо си от Алиекспрес на адреса на нейна приятелка.
И после забравила да смени адреса и пратките все отивали при приятелката ѝ.
Обаче не пристигали.
Първата поръчка била едни кукички за кухнята. Втората едни болтове на мъжа ѝ. Третата - мрежи за пазар.
След известно време, виждайки се с въпросната приятелка, самата приятелка споделила, че голям проблем има на главата.
Някой започнал да ѝ прави магии.От известно време започнала да получава съмнителни пратки по пощата.
Разиграла била цял сюжет - някой я слагал на кукичка, после я забивал с болта и накрая я увивал в мрежата
Затова взела нещата в свои ръце, изгорила пратките, барабар с мрежестата магия и хвърлила пепелта в течаща река.
Първата жена разказала, че тя е поръчвала нещата, онази я гледала странно бая време, докато схване. А може след време и да я е заклеймила за вещица и да е прекъснала връзка  
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 09:19 от Светулчица

# 186
Отдавна не бях влизала в темата, днес реших да ви разкажа скорощна моя мунщина, но след разказите на Ирен и Светулчица няма смисъл.
Благодаря ви, момичета, за щедрата порция смях Hug Връщам се пак да ви чета.

# 187
  • Street of Dreams
Aло? Как да тълкуваме пратката ви?
Grinning
Първо изхвърлят, 3 Аве Мария, светена вода, прах от пеперудени крила и чак тогава питат...

# 188
  • Враца
И аз много се смях с разказа за коронката.
Обаче....
Според мен жените от фотото са глупави и аз бих им се развикала и бих им държала сметка за изхвърлянето .
На първо място, те получават пратка на служебен адрес. Има и телефон на подателя- не е като да ти пуснат нещо в пощенската кутия от неизвестен подател. Да бяха звъннали на телефона и да попитат как да тлкуват пратката.
И второ- аз бих помислила първо, че или подателя, или куриера, са объркали пратката от/за някой стоматолог и съм получил чужда пратка. Тогава пък бих звъннала на куриерската служба за повече разяснения.
С оглед на горното, да изхвърлиш коронката е малоумно меко казано.

# 189
  • София
И аз много се смях с разказа за коронката.
Обаче....
Според мен жените от фотото са глупави и аз бих им се развикала и бих им държала сметка за изхвърлянето .
На първо място, те получават пратка на служебен адрес. Има и телефон на подателя- не е като да ти пуснат нещо в пощенската кутия от неизвестен подател. Да бяха звъннали на телефона и да попитат как да тлкуват пратката.
И второ- аз бих помислила първо, че или подателя, или куриера, са объркали пратката от/за някой стоматолог и съм получил чужда пратка. Тогава пък бих звъннала на куриерската служба за повече разяснения.
С оглед на горното, да изхвърлиш коронката е малоумно меко казано.

Абсолютно!
Но мунското е Ирен, а не те. Те са си основни смотли, ама наистина, би следвало да идеш с новата коронка и да им тупнеш цената!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:59 от Светулчица

# 190
Как пък не жените от фотото ще са виновни, че са изхвърлили коронката. Това е фотостудио, не е зъболекарски кабинет. И въобще не са длъжни да издирват номера на изпращача и да се обаждат. А муня-изпращач да е прегледала предварително какво и къде изпраща.

# 191
Ама мунско е отвсякъде и е много смешно!

# 192
  • София
Как пък не жените от фотото ще са виновни, че са изхвърлили коронката. Това е фотостудио, не е зъболекарски кабинет. И въобще не са длъжни да издирват номера на изпращача и да се обаждат. А муня-изпращач да е прегледала предварително какво и къде изпраща.

Виновни са единствено за това, че са изхвърлили коронката и след това са се обадили.  Просто трябваше да се обадят преди това и вече, ако изпращачът не знае нищо да я хвърлят. И предната потребителка го каза - това е служебното им място. След като са имали телефон на изпращача е било редно да се обадят преди да  хвърлят, а  не след това!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 11:00 от Светулчица

# 193
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Виновни са единствено за това, че са изхвърлили коронката и след това са се обадили.  Просто трябваше да се обадят преди това и вече, ако изпращачът не знае нищо да я хвърлят. И предната потребителка го каза - това е служебното им място. След като са имали телефон на изпращача е било редно да се обадят преди да  хрърлят, а  не след това!

Първо неутрализираш магията, после звъниш!
Не е шега работа това!

# 194
Не мога да повярвам, че се намери някой да ги защити тези безмозъчни патки от фотото Close
Веселим се ние тука с историята, но заради тях авторката е назад с четирицифрена сума за нова коронка. Най-нормалното и елементарно нещо на света е да звъннат и да проверят какво е станало.

Общи условия

Активация на акаунт