Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 121
  • 438
  •   1
Отговори
# 405
  • FRANCE
Мм имаше за малко леко спортна кола. Кара си веднъж и оппа, неговата гума го иненадва . Леко на надолнище и тя го изпреварва. Добре, че после добре че е било леко баирче, и се е върнала Blush. Съответно аз минавам от там с девойките и една приятелка и тъкмо мрънкам кой идиот се е паркирал на завой и никаква видимост. Ми той моят. Чакал един приятел за помощ. Няма пострадали Joy

# 406
Ха-ха, и на светофар спира. Абе, направо е за златен талон!

Покълва си чията, само все пак и достатъчно влага да има де. Жокер - не се изкушавайте да обирате разпиляна чия с мокър моп, особено ако е тип конци Joy
Натка, я разкажи продълженшето за недосетливите Simple Smile
Тия рошавите мопове, дето са като от въженца остават влажни по повечко време... Освен че ако обереш чия с такова нещо, после никакъв шанс да не остане навряна във въженцата. Пониква си на място, става още по-рошав тоя моп 😂

# 407
# 408
  • Street of Dreams
Мм имаше за малко леко спортна кола. Кара си веднъж и оппа, неговата гума го иненадва . Леко на надолнище и тя го изпреварва. Добре, че после добре че е било леко баирче, и се е върнала Blush. Съответно аз минавам от там с девойките и една приятелка и тъкмо мрънкам кой идиот се е паркирал на завой и никаква видимост. Ми той моят. Чакал един приятел за помощ. Няма пострадали Joy
Разкачило се е колелото на колата ли? Леле...Flushed

# 409
  • FRANCE
Да. Като в анимационните  филмчета

# 410
  • Street of Dreams
Да. Като в анимационните  филмчета
Въх! Това хич не е смешно - особено на спортна кола, които обикновено не се карат бавно. Имали сте голям късмет.

# 411
Аз това съм го виждала на живо. Както си караме по един мост и изведнъж край нас мина една гума. На колата пред нас беше. Човекът успя да спре встрани, но не знам какво стана после, движението беше натоварено и трябваше да продължим.

# 412
на такова нещо съм бил свидетел на магистрала Хемус преди години
после теглихме авариралата кола към софия в противоречие със ЗДП (на магистрала не може да се тегли)

# 413
  • Street of Dreams
Пукала съм гума със 195 км/ч (хем runflat) и знам колко е опасно, представям си да изхвърчи цялото колело в движение и с други коли наоколо...Направо настръхвам. Гумаджиите не затягат гайките ли, как става това?
(за скоростта - в Германия е и не е забранено)

# 414
  • here and now
НЕ съм по сладкото, обаче детето ми оставило няколко бонбона, някакви американски, та да го уважа решавам да хапна един. Махнах му фолиото и го хапнах, обаче нещо много странен тоз бонбон. Предъвквам, но една част не се топи. Те такива като кошнички и се оказа, че имали още една опаковка, която въпреки упоритостта ми, не успях да изям.

Правя рекламация на продукт по телефона. И исках да кажа, че състоянието му е брутално, ужасно или нещо подобно, но тези думи в онзи момент някак ми избягаха и казвам "Ами той е в нетрезво състояние" . Жената отсреща доста се посмя..

# 415
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Онзи ден, на регистратурата, в една болница, идва ми ред, и бодро обявявам - "Имам резервация за доктор С... "

# 416
И аз питах зъболекаря дали е в офиса си. Било кабинет.

# 417
  • Димитровград
И докато метете, не се навеждайте с метлата отпред, защото се прободох между гърдите зверски и никой не вярва на разказа ми.

# 418
И докато метете, не се навеждайте с метлата отпред, защото се прободох между гърдите зверски и никой не вярва на разказа ми.

Това като някакъв опит за вампирско самоубийство ми прозвуча Simple Smile.

# 419
Ако метлата е от силиконовите, може и  трансформация да се получи. Joy

Общи условия

Активация на акаунт