Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 215
  • 438
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лютиче, аз шампоан не съм ползвала, но балсам да. ММ беше купил комплект шампоан и балсам. А моето кученце е почти плешивичко, с много къса козинка. Снимката на пудел не беше спряла ММ да купи и балсама та си го ползвах.

# 391
Кучетата по принцип са много чувствителни на химия, така че . .може би препаратите за тях са по-добри.

# 392
Квот можах - направих! Вчера изчистих фурната с пиролиза, днес със зор закрепих държачите. Тръгнах да пека месо със зеленчуци. Както е редът покрих тавата с фолио, за да не загаря яденето. По едно време реших да махна фолиото и с махането едно парче полуразпаднат мазен сладък картоф се залепи на стъклото на фурната, явно се е вдигнало с фолиото. Опитах се да го махна с ножа, който беше наблизо. В резултат парчето се разпадна на три, които продължиха своя път. От стъклото на фурната едното падна вътре във фурната, а другото - долу, там където се затваря вратата. Накрая успях да ги махна с една почистваща кърпичка. Резултат - фурната е за ново чистене, на мен ми се отяде.

# 393
На мен ако ми се отяждаше при всяко цапане на фурната до сега да съм отслабнала Wink

# 394
Е, като ми премина ядът, хапнах все пак. Но много отдавна се канех да почистя фурната, изтърпях цялата миризма с идеята, че поне до Коледа ще издържи в приличен вид.

# 395
  • FRANCE
Оптимистка  Blush Обикновено колкото по-чисто е нещо и колкото повече време отнема чистенето, толкова по-бързо се цапа .
Иначе те разбирам, гадничко е .

# 396
Вчера в банята дръжката на мопа ме уцели по палеца на крака. Уж пластмаса, а как ме заболя, пущината. 😆

# 397
Вчера в банята дръжката на мопа ме уцели по палеца на крака. Уж пластмаса, а как ме заболя, пущината. 😆
Неправилно си я настъпила - при правилно настъпване удря главата. За следващия път да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 398
Неправилно си я настъпила - при правилно настъпване удря главата. За следващия път да знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво е туй нещо моп? Ако не го пипате, няма да ви бие ни през краката, ни през главата. Мъже нямате ли си да мопят пода?

# 399
Днес муньовщината не е моя, станах свидетел на нея. Излизаме с дъщерята от един магазин и от паркинга тъкмо потегля една кола, а отгоре на нея гледам кора с яйца. Като се размахах, човека спря и двамата с жена му много се смяха на муньовщината си.
Ох, с нашата кола минахме през цяла София с една бала тоалетна хартия върху покрива на колата. Как не падна и досега се питаме. От Дружба до Люлин сме си я возили отгоре върху колата. Видяхме я едва когато спряхме пред един магазин да пазаруваме. Grinning

Имаме и един незабравим случай с холна масичка. Това няма как да се опише, трябва да се види. Жалко, че нямаше камери. Joy
Беше в багажника цяла, не разглобена и при едно по-рязко спиране на светофар, мина покрай колата с краката нагори и ни изпревари от ляво по всички правила. Joy Имаше само няколко драскотини по плота. Такъв смях падна, че ни трябваше половин час за да тръгнем когато я натоварехме отново. Вързахме я обаче за де бяга втори път. Grinning

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 13:05 от Sysly

# 400
Sisly, много възпитана тая масичка Joy

Моята днешна мунщина: сутрин, даже и не бързам, както обичайно. Правя си закуската и понечвам да затворя плика с чията с една ръка, докато с другата трябваше да го държа. Трябваше, ама ... пликът се изу,  обърна се с отвора надолу по Закона за Всеобщата Гадост и се озовах с хиляди дребни зрънца артистично разпръснати върху пода. За секунда загубих ума и дума, в следващата вече, вместо да се приготвям за работа, прахосмучех. Сега седя и мисля, има ли шанс някое непочистено зрънце да покълне Simple Smile))

# 401
Да, има шанс да покълне. Откъде знам ли. Joy
А иначе миналата седмица пътувах. Тръгнах веднага след нощна смяна. ММ ме  пита дали всичко съм си  нагласила (познава ме добре), бях възмутена. Оказа се, че половината неща оставени "за последните 5 минути" съм ги наблъскала в раницата,  с която ходя на работа, а не тази, с която пътувам.
Е, голяма работа, минах и без тях. И с неговото зарядно мога да си зареждам телефона, а и той винаги носи батерия за зареждане. Четка за зъби си купих, изкарах и без да се гримирам.
Както винаги се оказа, че мога да пътувам с още по-малко багаж. Grinning Аз по природа съм си минималист.

# 402
Покълва си чията, само все пак и достатъчно влага да има де. Жокер - не се изкушавайте да обирате разпиляна чия с мокър моп, особено ако е тип конци Joy

# 403
Sisly, много възпитана тая масичка Joy
....
Освен възпитана се оказа и стриктно спазваща правилата за движение. Joy
Скрит текст:
Когато слязохме да си я приберем обратно в багажника, до нас спря и едно такси. Шофьорът не вярваше на очите си, държеше се за главата и гладеше така Flushed. Карал е зад нас и е видял как масата се изхлузва от багажника, минава отляво покрай нашата кола и спира точно на светофара успоредно с нас. Grinning Само успя да каже - "човече, това е направо откачено, никой няма да ми повярва ако го разкажа". Grinning

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:43 от Sysly

# 404
Ха-ха, и на светофар спира. Абе, направо е за златен талон!

Покълва си чията, само все пак и достатъчно влага да има де. Жокер - не се изкушавайте да обирате разпиляна чия с мокър моп, особено ако е тип конци Joy
Натка, я разкажи продълженшето за недосетливите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт