Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 34 544
  • 431
  •   1
Отговори
# 375
Аз, наистина,  не знам как, но преди години прикачих един документ към пръста си. С телбод. Joy
Аз веднъж успях да си напъхам пръстите в работещ шредер и той ми "захапа" единия пръст. Раната че беше гадна - беше, но по-гадно беше как, докато се мъчех да се отскубна от шредера, си представях как пръстите ми стават на филийки.

Ивекс, съжалявам! Бързо да минава!

# 376
Уж все внимавам,но понякога като стисна малкия чери домат в устата,забравям да я затворя напълно и пръска навън.. Yum

# 377
Аз, наистина,  не знам как, но преди години прикачих един документ към пръста си. С телбод. Joy
Ама за месото на пръста или за нокътя😮
Към пръста. Grinning

Ивекс, ужас! Аз в такива моменти проявявам необичайна веселост и шеговитост. Joy Това с цел да вдъхна кураж на ММ, който обикновено е НЯМ, буквално НЯМ, блед свидетел

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 15:03 от zavs

# 378
Ивекс, ама ти си "магнит" за мунщини! Бързо възстановяване Simple Smile Майка-героиня си с 4 броя Flowers Hibiscus

Днес цял ден за мен беше ден четвъртък - на работа отидох с работен график за четвъртък. Усетих се по разминаването на часовете на срещите ...
Бях запазила час за четвъртък при личния майка да извади на децата здравни карти (уж вече трябва да е електронно, ама класната каза "хартия" и реших да не споря). Снощи бързам да попълня каквото мога и ѝ ги връчвам със заръката днес да не забрави да отиде. Чудех се защо получих мейл и нотификация за отказан преглед. Чак като ѝ звъннах "ми то днес, майче, е сряда, ама човекът не ме върна и освободи часа за утре като отказа прегледа."

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 07:58 от merilen

# 379
Вчера сложих в купичката на котката бадеми, а на масата в друга купичка нейните гранули.
Едно уиски не и ли сипа с бадемите?🤣🤣🤣

# 380
А, то само това остава да обърка - на кого уиски и на кого Уискас Joy

# 381
Днес муньовщината не е моя, станах свидетел на нея. Излизаме с дъщерята от един магазин и от паркинга тъкмо потегля една кола, а отгоре на нея гледам кора с яйца. Като се размахах, човека спря и двамата с жена му много се смяха на муньовщината си.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 00:49 от #Frozen#

# 382
Днес муньовщината не е моя, станах свидетел на нея. Излизаме с дъщерята от един магазин и от паркинга тъкмо потегля една кола, а отгоре на нея гледам кора с яйца. Като се размахах, човека спря и двамата с жена му много се смяха на муньовщината си.
Яйца е смешно. Представям си да се разхвърчат по магистралата!
Тук имаше пост в местния ФБ, че муньото си забравил лаптопа върху колата и питаше дали някой не го е намерил. Признавам си, помислих, че се шегува, докато не прочетох да благодари на човека, който го е намерил. Как ще си забравиш лаптопа!?

# 383
Е, как, как - както яйцата, телефона и портфейла...Simple Smile То забравянето има един корен, независимо какво забравяш, хората и деца забравят...
Момичета, наложи се да ви чета този път с прекъсвания след сравнително дългото ми отсъствие, защото направих първия път мускулна треска от смях (повече беше хуморът в темата, отколкото мунщините). 
Аз след много тежък работен период си попътувах и почивах подобаващо, та не успях да сътворя нищо подходящо или поне не е било запомнящо се, респ. дотолкова съм се измунила, че не ми е направило впечатление, но влизам в нов работен период - де що е време, все е пред мен Stuck Out Tongue Winking Eye
Честит празник!

# 384
Имахме роднини на гости за някокко дни. Сега гледам, че кучешкият шампоан е намалял и се чудя дали да им кажа.. По принцип е хипоалергенен и т.н...

# 385
Те ще питат откъде да купят. 🤣
Писала съм за котешкият шампоан, аз по-лъскава и обемна коса никога не съм имала.

# 386
Спенса, мълчи си, докато не попитат откъде е, както казва Ивекс. Ще рекат, че умишлено е сложен при човешките Grinning
Ивекс, ще ме накараш сега да си сменя шампоана...какво пък толкоз?!
Като знам какъв състав (и аромат) имаше консервата на котката и какъв - човешката, определено бих предпочела нейната.

# 387
Ами то не беше при човешките. Слагам го отделно...да не стане грешка. Има си и сладко кученце на опаковката. Ама явно са го фиксирали него.

# 388
Сигурна съм, че кученцето на снимката е било с гъста и лъскава козинка Simple Smile

# 389
Ще взема и аз да пробвам кучешкия шампоан. Мирише на кокос Grinning

Общи условия

Активация на акаунт