Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 34 414
  • 431
  •   4
Отговори
# 420
  • Димитровград
И синьо и ударено имах и кой нормален човек се навежда да взема от земята боклуци, докато мете? Аз. Търся логика, но не я намирам.

# 421
Имам чувството, че напоследък чавка ми е изпила акъла. За втори път ми се случва да объркам офисите на Speedy, като поръчвам нещо.

# 422
Не се коси, пренасочването е безплатно (но само еднократно). Важното е да не пренасочиш като мен, към офис в другия край на града, до където без кола не се стига.

# 423
Имам малка кръщелница. Отиваме на гости, носим подаръци за първия ден на първокласничката. Тя се върти около нас, играе си и явно са и напомнили, че съм и кръстница преди да идем.
- Лельо Дорис, ти нали си ми кръстница?
- Да!
- Ама ФЕЯ - КРЪСТНИЦА? - очичките и на копченца
- Е че - викам - то други кръстници има ли?
Малката се замисли, щрака мозъчето. Поглежда ме хитро, опъва ръчички "поза Пепеляшка" и вика:
- Че, направи една рокля, тогава де!  
Закопа ме от раз Simple Smile Никаква Фея не съм ... само кръстница с подаръци от магазина! Simple Smile

# 424
  • софия
Снощи на концерта на Роби Уилямс се нагласявам да снимам видео на последната песен и да пратя на дъщерята, която не може да е там и горко тъжи. Всичко е точно: ние сме на хубави места, никой не ми пречи, на никого не преча, всичко се вижда хубаво. Не съм в емоцията, но снимам сцена, екрани, Роби се качва на една инсталация, фойерверки, светлини, благодарности, приближавам, отдалечавам, вия като вълк на пълнолуние с Роби. Цъквам за край на видеото. Два пъти, защото нещо не спира. Прибираме се, говорим си с нея и ѝ казвам, че ще ѝ пратя клип. Отварям, търся. Клип няма. Има едни 3 сек., в които съм снимала земята (времето, в което си мисля, че не съм успяла да спра). И така нито клип, нито емоция. Не съм била цъкнала, за да снимам. Яд ме е. Барем една снимка да бях направила! Беше жесток концерт!

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 09:54 от zvаnchе

# 425
Случвало ми се е същото - уж правя клип, а после като да показвам - ей така - 2-3 секунди нещо, дето е нищо. Laughing Гадно е.

Аз от тази сутрин - ще слагам пола и си викам: таман, ще си сложа чорапите за вени, дето са със силикон, някъде на бедрото/докъдето го издърпам, че са си бая стегнати тез чорапи, то в това им е действието, нали/. Тръгвам и още по стълбите си викам, дано стигна до работата /че съм пеша, 15 минутки/ без да са паднали. Нагласям уж, всичко е точно, те тез чорапи и друг път са правили същите номера. След минути, вече на улицата, започвам да си придържам единия чорап през полата /хубуу, че тя е под коляното/. Добре, ама и другия не се хваща за крака ... ужас. Съдбата беше с мен, та се оказах без хора наоколо, събух падналите чорапи и боса, до работата. Смешно ми стана впоследствие. Още повече, че се и сетих за една реплика от сериал: "прасците ви са малко големички за да ги показвате". Joy

# 426
  • Street of Dreams
И аз наскоро бях свидетел на един концерт и гледах на предните редове бабичките как се опитват да правят видеоклипове, беше толкова забавно. Селфи камери снимайки себе си и мен отзад без да се усетят, натискане на снимка и държане на телефона 5 минути без да правят нищо, неволно влизане в настройките и лутане там как да излязат и тн и тн. Миличките, толкова се стараеха.

# 427
  • софия
Благодаря за комплимента, OnDiNe_. Мисля, че все още не съм бабичка (рано или късно ще станем баби, ако доживеем, времето върви напред за всички), а обикновена муня. Със сигурност в момента има неща, които бабичките знаят, а аз не.

# 428
  • Street of Dreams
Благодаря за комплимента, OnDiNe_. Мисля, че все още не съм бабичка (рано или късно ще станем баби, ако доживеем, времето върви напред за всички), а обикновена муня. Със сигурност в момента има неща, които бабичките знаят, а аз не.
Не съм имала теб предвид, просто историята ми напомни на друга история.

# 429
Не мога да не сподея, не съм аз главното действащо лице, а ММ.
Тази сутрин, както обикновено, се прибираме рано-рано от вилата. ММ го оставям пред офиса му и аз продължавам. В един момент, вече се приготвя, че спирам на една спирка и трябва бързо да слезе, и изведнъж започва сам да си говори и да се тръшка. Не мога да схвана веднага, сега пък какво се е случило, но в един момент той ми вика: "виж ми краката". Гледам - нищо? Пак го поглеждам с недоумение, а той се опитва да си вдигне краката, защото не се виждат в колата долу. А той - на единият крак с обувка, на другия с един чехъл - от тези гумените, градинските с дупки, и естествено оцапан и кален. Е познайте дали не се смея още, не ми разреши да му снимам краката като слезе. Тръшкаше се, как ще стигне до офиса, там има още един чифт обувки и щял да се преобуе, но до там... JoyJoyJoy
Той абсолютно в крак с тенденциите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
  • Враца
Ох, попикавам се от смях с вас!!! Да сте живи и здрави!

# 431
Гледам новините , казват за земетресение на остров във Филипините, мъжът ми командировка в Манила.
Звъня аз, вдига той, каза че може да говори, почвам аз на български, кой ти разбира там: Как не си усетил, голямо е било? Това близо ли е до Манила? И той ми отговоря нали и аз: как ще го усетиш то 110 кила така се мърдат, аз като видях си помислих да не си паднал и да си го причинил ти, как си 100 кила и цунами ще вдигнеш и се хиля, той се усмихва и ми казва: Бебче (така ми казва) кажи здравей на момчетата от България. Аз😱🤣🤣🤣
Откъде да знам, че има 2 там българи, а и той да ме беше прекъснал. Аз все го бъзикам, че като падне вдига цунами. Тия си мислят, че ми хлопа дъската сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт