Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 267
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Честно, котешките консерви миришат по-добре от човешките

# 481
Ножиците си свършиха работата!
Проблем има, когато загубиш и ножиците. Търся едни от месеци, просто се изпариха. Или трябва да разтворя други ножици и да намеря първите.....😁

# 482
  • Street of Dreams
Чета и си мисля да отворя една ножица без причина. Кой знае какво ще намеря...

# 483
  • София
Преди години предвидливо бях купила 3 шоколада за някаква торта, с която да черпя за РД на работа. Скрих ги старателно от домашните, вкл. от себе си, та черпенето се отложи с около седмица. Сигурно някой от семейството ме е проклел, защото обявих ехидно, че съм заложила на сигурно Simple Smile

# 484
Онзи ден купувам две кутии Фереро Рошер с бонбони. Едните за вкъщи , едни за университета, да почерпя научният си ръководител. Домашните обичат сладко и естествено ги изяли за отрицателни време, като съм предупредила че само  едната кутия е за тях. Взимам другата кутия видимо неотваряна. Отивам на срещата , вадя бонбоните - без два бонбона вътре. Ами първо се ядосах, после ми стана смешно. Аз и научния ми ръководител се посмяхме , а голямото ми дете си похапнало и не ми казало.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 20:51 от Stih4eto

# 485
Мунщина на цялото семейство заплеси. Хладилникът е спрял да работи преди дни. Усетихме се днес..

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 06:50 от Spensa

# 486
Днес имах повод да почерпя. Купих торта. Супер прясна и сочна. Обаче не са ми затворили добре кутията, аз не видях и я пъхнах в торбата. Прибирам се и всички покупки лепнат. Не ги облизвах Joy

# 487
Онзи ден купувам две кутии Фереро Рошер с бонбони. Едните за вкъщи , едни за университета, да почерпя научният си ръководител. Домашните обичат сладко и естествено ги изяли за отрицателни време, като съм предупредила че само  едната кутия е за тях. Взимам другата кутия видимо неотваряна. Отивам на срещата , вадя бонбоните - без два бонбона вътре. Ами първо се ядосах, после ми стана смешно. Аз и научния ми ръководител се посмяхме , а голямото ми дете си похапнало и не ми казало.
Тази случка ми напомни за соц времето, когато майка купуваше някакви руски бонбони в много ефектни индивидуални опаковки, а ние с брат ми изяждахме бонбоните в връщахме в купата старателно затворените хартийки. Една вечер дойде домоуправителят за нещо и майка реши да го почерпи с руските бонбони.....

# 488
   Май всички имаме такива спомени Simple Smile. Когато бях дете, майка ми криеше у нас по една кутия бонбони, да има за неочаквани гости. В панелка 60 квадрата колко скришни места може да има... Винаги ги намирах и по един, по два, бързо свършваха. Иначе, възпитано и учтиво дете съм била. Като ги приключа, оставях бележка в кутията. "Бонбоните изядох аз - Клотилд." Да се знае все пак, да не се притеснят нашите, че чужд човек е влязъл и ги е изял и да не го "таксуват" като кражба.

# 489
  • Street of Dreams
Моята сестра веднъж беше оставила ПОЛОВИН бонбон Фантазия в кутията. Направила е всичко по силите си да остави нещо за гостите.
Какви времена.

# 490
ММ така оставя по 1 с.л. сладолед в кутия от трицветните, т.е. голяма. И то нито да го изхвърлиш, нито да купиш нова кутия, че няма място за две големи. Голяма тъпня.

# 491
ММ така оставя по 1 с.л. сладолед в кутия от трицветните, т.е. голяма. И то нито да го изхвърлиш, нито да купиш нова кутия, че няма място за две големи. Голяма тъпня.

Аа, това е друго. И моите деца и мъж оставят така по малко, но е от чист мързел, не че не са успели да го изядат. Да не измият те тенджерата или тавата, да не изхвърлят кутията от сладоледа, а да мине след тях добрата майка, тя да свърши тази работа. Толкова са ми прозрачни Simple Smile.

# 492
Сестра ми винаги намираше скритите бонбони. Голям срам беше, когато учител дойде на неочаквана проверка. Имаше такава простотия, че класните ръководители идваха да оглеждат в какви условия живее ученикът, има ли детска стая, бюро и т.н. Майка ми достатъчно притеснена от неочакван гост, вади бонбоните. После имаше конско. И вечното обещание на сестра ми Повече няма да правя така Joy

# 493
  • София
Моята сестра веднъж беше оставила ПОЛОВИН бонбон Фантазия в кутията. Направила е всичко по силите си да остави нещо за гостите.
Какви времена.

И аз съм го правила това с половин бонбон. Дойде техник да ни прекарва домашен телефон. Голяма радост, вълнения. Майка ми вади кутия бонбони да го черпи, аз леко я придърпах да ѝ кажа, че небрежно съм изяла половин и съм върнала другата половина. Междувременно човекът беше изял въпросната половина. Разбрал какво съм направила, но си я взел. 😆

# 494
При един творчески порив в тийн годините, формиран от скука, нарязах едни дънки и ги изрисувах с черепи, ножове в сърца, абе развихрих се. Станаха брутални.
И точно облякох да видя какво направих, на вратата се звъни, а аз отварям без да се замисля докато се гледам в огледалото - шефът на баща ми. Физиономията му- веднъж. Скандалът вкъщи след  това - грандиозен.

Общи условия

Активация на акаунт