Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 47 304
  • 585
  •   8
Отговори
# 60
Права си ,madame !Но не искахме да си разваляме вечерта със скандали.А и повода беше хубав и много се забавлявахме ..да не помрачавам празника...При други обстоятелста -да това заслужават.

# 61
  • Sofia
Аз когато правихме рожден ден, не помня моя или на съпруга, бях купила по-голяма торта. Казах на персонала и те да се почерпят. Донесоха тортата със свещичка и с песен Хепи бърдтдей, после ни отрязаха парчета с украса. Парчетата си бяха нормални, имаше и за децата на собствениците. Говоря за Пърленка в Красна поляна 3, жалко, че вече я затвориха.
Според мен е нормално да има и за персонала.

# 62
Че то щеше да има и нямаше да я вземем-но много се извинявам-дали са ви парчета с украса ,нормален размер.На нас без нищо- половината с голия шоколад и малки парчета.Ами не мога да се съглася за нормално.За тази торта става въпрос.
Скрит текст:

# 63
То това не е мунщина, ами е пълна гнусотия.
Преди 2 дена правихме рожден ден, чак не мога да си представя да ни опоскат тортата. Да бяха я изтървали, щях  да се ядосам, но се случва. А те нагло са я опипали цялата. Щях да поискам.да ми я приспаднат от сметката.
Те по същата логика, ще си харесат нещо и от порцията, докато я гласят. Сигурно и това.правят.

# 64
Бих вдигнала скандала без да ми мигне окото. И нагли бе...

# 65
Напишете къде е това заведение! Бургас предполагам щом има Захаро и Морска градина

# 66
Да,в Бургас-аз съм писала-Ал Маре.

# 67
Никаква мунщина не е това, ами пълно безобразие 😡 Хубаво правите, че ги разнасяте навсякъде, сякаш неяли торта, та да развалят празника на хората 🤬🤬

# 68
Основно исках да предупредя градските,за да не изпада още някой в тази ситуация.Но и ако някой гостува и реши да празнува там-защото е хубаво като обстановка и кухня-да има едно наум.Вечерта имаше още 2 рожденни дни-не знам само на нас ли се е паднала честта да почерпим или и другите също са почерпили Grin

# 69
Както писах и в една друга тема - народът масово не намира смисъл в неща като възпитание, задръжки, камо ли професионално държание.

# 70
На мунщините поне се смеем, ама това с тортата в заведението е пълна простотия. И дори не са съобразили, че е малка тортичка и всяка липса ще се усети, особено украсата.
Оскотяла работа.

# 71
На мунщините поне се смеем, ама това с тортата в заведението е пълна простотия. И дори не са съобразили, че е малка тортичка и всяка липса ще се усети, особено украсата.
Оскотяла работа.
То е за страшките.

# 72
Оскотяла работа.
Какво ти до усещане, то просто е против всякаква етика, да не го пиша както ми идва че ще ме модерират...

Не знам за вас, но аз викам тоя ретрограден меркурий ли е, презк**ий ли е да свършва вече че ми писна от мен си Grinning
Приготвям си два различни пробиотика във вид на йогурт - заквасвам млякото с определени пробиотични капсули, по специфичен начин. По принцип веднъж като се започне с капсулите, могат няколко "поколения" да се направят като се заквасва както нормално кисело мляко - с малко от предишната партида. След това е хубаво да се обнови, че се захващат все пак каквото има и из въздуха. Натка си е прибрала в камерата малки дозички замразен стартер от такава първа партида, което работи чудесно ми спестява доста средства за капсули по този начин. Освен и че първата партида не винаги става с добра консистенция а иначе си е екстра за заквасване, абе накратко - win-win са тия кубчета. И тук идва мунщината... 2 различни пробиотика са, както казах. Всяко замръзнало кубче старателно увито в стреч фолио и сложени в плик. Единият вид е в прозрачен плик, другият е в непрозрачен, сигурна бях че няма какво да им объркам. До днес - гледах ги няколко минути и по никой начин не можах да се сетя кое кое е! Joy
Ако заквася от едната и ако стане, ще разбера кое е - различават се малко на вкус двата йогурта. Обаче двата пробиотика са с различна оптимална температура, както и единия го подхранвам с фибри а другия със захар - имам 50% шанс да извъртя дълга ферментация от 36 часа и да не става за ядене и да изхвърля цялата партида йогурт... Изключително много мразя да изхвърлям храна, всеки път се чувствам сякаш съм се провалила много.
Силно се замислям дали да се почудя още малко пък дано се сетя, дали да рискувам че все пак имам и 50% шанс да е всичко наред, дали да изхвърля и двата плика за да не се ядосвам и да си започна наново от капсулите довечера, че да си знам какво правя. В последния случай вече наистина ще спазя и собствения си съвет да се надписва всичко Grinning
Та, така де - и да не ви се занимава - надписвайте!

# 73
По-скоро за селските номера и пинизи, никаква мунщина не е това. Аз бих поискала кротко без скандали компенсация. От Бургас съм, макар да не живея там много години вече, ще предупредя познати за това заведение.

# 74
Да бе, то разбирам да е някаква огромна торта и много народ - всеки да си рече че не са се паднали баш на него декорациите и да не е и очевидно че са ги подяли така. А то на торта от 8 парчета да им я сервират само половината си е върховна наглост. И самозабравяне, освен това, за да си помислят че никой няма да обърне внимание или да го направи на въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт