Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 47 518
  • 589
  •   2
Отговори
# 75
reninel, а говорихте ли с управителя или собственика?
Може персоналът самоволно да ги върши тези селянии, на тях не им дреме за рейтинга на заведението.

# 76
Беше късно почти затваряха и управителката я нямаше-огледахме се.

# 77
Заслужават си да ги потърсиш и след това, примиряването просто оставя тези хора да си мислят че може и така. Щом го правят и им се разминава, ще го направят и пак.
Ако съм на шефовете им, ще ти купя нова и по-хубава торта и ще им я удържа от заплатите, освен там между тях си каквото се разправят...

# 78
Според мен е нормално да има и за персонала.
Защо да е нормално? Не би ми хрумнало да черпя персонала в заведение.

# 79
Според мен е нормално да има и за персонала.
Защо да е нормално? Не би ми хрумнало да черпя персонала в заведение.

Ani Ka, на торта от 8-10 парчета, колко от тях са за рожденика, гостите му и ....персонала. Или ги смятате наобратно - първо за персонала и каквото остане за гостите и рожденика, както май е и станало в този случай. Бай Ганьовци в действие.
Това не е сватба, че тортата да е с по 50 парчета...

# 80
Това което е нормално е персоналът да се почерпи от тортата ако изрично им се каже че е и за тях тая торта. Никой не е длъжен да им купи торта и на тях. Всичко друго си е на практика кражба, колкото и грозно да звучи. Че като е така, що да не си и отрежат по 2 хапки от на всеки пържолата или от другата храна? Grinning
А ако е и донесена от другаде, клиентът си е и платил за да му я порционират и поднесат там, освен това.

# 81
Никаква мунщина не е, а наглост и глупост. Че и срам ги било да се извинят и пратили дете. Ама да ядат от чуждата торта не ги беше срам. Аз бих вдигнала скандал, особено щом едната ми гостенка не е хапнала. Торта съм оставяла на детските РД, когато съм носила голяма торта, раздадат на децата, но не всички майки искаха, а аз пък не исках да нося вкъщи останалата торта. Но аз така съм решила, винаги са ми предлагали да ми я сложат в кутия

# 82
  • София
Това не е никаква мунщина, а откровена наглост и простотия!
Не ми е за парите, ама ако бях аз щях да ида на следващия ден при управителката и да ѝ разкажа всичко. Защото тя вина няма, за това, че сега заведението ѝ ще страда, но може да накаже служителите, заради които е в такова положение. Бих купилка торта, бих я подарила на клиентката, а сумата ще им удържа от заплатите. Че те това могат пак да го правят. Особено щом едната приятелка не е яла, а колежката от другата маса е останала без парче. Малееее, луди щях да ги направя. И не, нямаше да платя сметката! Да дойде управител и тогава!
Кретени!
П.С. Те затова си го позволяват! Защото такива като вас си мълчат и нищо не правят. Дреме им, че някакви си хора са предупредени да не празнуват там!
Я да не си платиш сметката и да вдигнеш скандал, да дойде управител и да им удържи парите за цялата сметка ще видиш как ще им задреме! Обзалагам се, че повече не само няма да ядат торта своеволно, ами и след като клиентът си е тръгнал няма да рискуват!

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 18:12 от Светулчица

# 83
  • Euskal Herria
Тази случка наистина може да се публикува и в страшките. Чак не мога да повярвам, че се е случило, такава безочливост. Но съфорумките са прави - добре е управителката и собственикът на заведението да се запознаят с историята. Защото може и да е инцидентно, ама може и да си им е редовна практика.

# 84
Ако ще и първите чак така ощетени да са - ако на виновниците никой нищо не им каже, няма да са последните. Това най-малкото.
Не си представям накой да ми развали празника, а пък аз точно тогава да реша че то не е хубаво да се правят панаири... Вярно че за много неща преценявам че са ми под достойнството, но когато някой много си го търси, не остава разочарован.

Между другото, продължавам да не мога да се сетя тия неща в камерата кое кое беше Grinning Половин ден се опитвам всякакви асоциации да докарам в главата си, но май няма да стане...

# 85
Аз я разбирам жената, не е искала да си разваля рождения ден със скандали. Все пак е излязла с приятелки. Аз ако се въздържа от избухване (малко вероятно), щях да отида на другия ден и да си поискам парите за тортата.
От друга страна щеше и да ми е смешно, по-скоро истерично смешно.

# 86
Понеже говорим за торти, да се включа и аз с изпълнение.
Майка ми имаше рожден ден и реших да ѝ направя димашна торта с бишкоти, маскарпоне и сметана. Познайте дали потопих бишкотите в мляко преди това.
Много ме хвана яд на себе си, имаше юбилей жената, да бях купила една, дори и безвкусна.( купувах прилично скъпа торта за РД на дъщеря ми преди две седмици, ужасна беше, реших че ще се справя по-добре, но не било писано.)
Подаръкът беше мобилен телефон от Емаг, който майка ми отвори след като ѝ го подарихме и се оказа дефектен, с надута батерия.
Пет телефона съм поръчвала от тях, не беше ми се случвало досега такова нещо.
Аз не го проверих преди да го опаковам, не исках да махам опаковката на кутията.

# 87
Имахме подобен случай с торта в заведение. При нас обаче, след като сервираха първите три парчета в безобразен вид, се установи, че всъщност са изпуснали тортата. Категорично ги отказахме, предполагам са ги събирали от пода!
Та може и тук случая да е такъв, но са предпочели да кажат, че са ги изяли..

# 88
Случката с тортата е наглост и простотия, но аз ще разведря с малко мунщини. Първата е моя - сутринта като се къпех, си мих лицето със шампоан, а не с гел за лице. Причината - слагам шампоан на ръцете и си мисля как като тръгна да мия лицето, ще го измия с кораловата гъба (не я ползвам всеки ден, защото кожата ми се раздразва) и по едно време се усещам, че си мажа лицето с шампоана, вместо да го нанеса на косата.
Втората мунщина е на приятеля ми - похвали ми се в четвъртък или петък, че за джина с тоник, който пием от време навреме е купил мента. Аз понеже много-много не обичам мента, не се впечатлих особено, даже му казах да си слага само в неговия коктейл. И в събота отварям чекмеджето на хладилника, гледам някаква връзка с подправка, пипам я да видя какво е и ме лъхва миризма на джоджен. Десет секунди се дзверих какъв е тоя джоджен, преди да се сетя, че моичкият е купил джоджен като си е мислил, че е мента за джина с тоник.

# 89
Случката с тортата е наглост и простотия, но аз ще разведря с малко мунщини. Първата е моя - сутринта като се къпех, си мих лицето със шампоан, а не с гел за лице. Причината - слагам шампоан на ръцете и си мисля как като тръгна да мия лицето, ще го измия с кораловата гъба (не я ползвам всеки ден, защото кожата ми се раздразва) и по едно време се усещам, че си мажа лицето с шампоана, вместо да го нанеса на косата.
Втората мунщина е на приятеля ми - похвали ми се в четвъртък или петък, че за джина с тоник, който пием от време навреме е купил мента. Аз понеже много-много не обичам мента, не се впечатлих особено, даже му казах да си слага само в неговия коктейл. И в събота отварям чекмеджето на хладилника, гледам някаква връзка с подправка, пипам я да видя какво е и ме лъхва миризма на джоджен. Десет секунди се дзверих какъв е тоя джоджен, преди да се сетя, че моичкият е купил джоджен като си е мислил, че е мента за джина с тоник.
Ами той си е мента. Аз имам в саксия и си късам листенца за коктейлите. Вярно, че има различни видове мента.
Джина с тоник се пие с лимон…

Общи условия

Активация на акаунт