Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 140
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Е, няма ли да поканите и тези от нас, които не сме оттам? Simple Smile

# 706
  • софия
Добре дошли сте. И хубав парк има с приятно заведение.

# 707
  • Street of Dreams
Ще има бум на загорелите тенджери в темата.

Припомнихте ми, че имахме роднина, наречена "баба ти Марийка - Загоритенджерата". Баба ми я наричаше така, заради досадните й свръхдълги посещения - все за малко и все забравя да си тръгне. Това, че оповестявах високо пристигането й с пълното й название не притесняваше никого.
Обаче друга веднъж нарекох "баба Цоцолана (ако може да не ме прегръща, мамо)" и тя се обиди кръвно. Тя беше от по-обидчивата градска рода.

# 708
Хах, съседки. Ще ида и аз да се катеря че да разваля гледката. Иначе аз тенджери не съм загарял, но пък преди време чинно прецедих едни кости от бульона, който отделях от тях близо ден.

# 709
  • Карлово
Ще има бум на загорелите тенджери в темата.

Припомнихте ми, че имахме роднина, наречена "баба ти Марийка - Загоритенджерата". Баба ми я наричаше така, заради досадните й свръхдълги посещения - все за малко и все забравя да си тръгне. Т.

E, те това е точно "загоритенжера", но аз се заиграх с думата в буквалния смисъл.Smiley

Гризли, к'во рече, че не схванах?

# 710
  • някъде другаде
Може да се съберем заедно да гледаме... тренировката 😁 Всички сме оттам.
А , впечатлихте ни и ние ще дойдем.

# 711
  • софия
Да съм по темата: като малка си мислех, че мястото на тренировките на пожарникарите е постоянен незавършен строеж и ми изглеждаше страшничко.

# 712
Моите мунщини някак странно напоследък се въртят все около съдомиялната - иска да ми каже нещо ли или какво?! Днес наготвих и я напълних и трябваше да я пусна, поне специално за това ходих до кухнята с последните си чаша и чиния от кафе, за да ги добавя. Върнах се в дневната, работих каквото работих и реших, че е свършила, да ида да я отворя. Заварих я отворена и се почудих, защото не съм включвала програма с автоматично отваряне на вратата, а съм сама и няма кой друг да я отвори, погледнах съдовете - не са чисти...бре, повредила се е! Не. Муня не я е пускала изобщо Simple Smile

# 713
Много от Св. троица и Илинден тук. Simple Smile))

# 714
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много от Св. троица и Илинден тук. Simple Smile))
Е аз съм в Люлин, но често минавам през тунела, и идвам в цивилизацията.
Пък и водехме хлапето в парка с кораба.

# 715
  • София
Aaaaaa, Люлин е голЕм!

# 716
Отдавна търся един обезмаслител, който позната много хвали. Пръснеш малко на затоплена фурна или съд, изчакаш 10 минути и премахва всичко.
Гледам има го в Темакс, ама ограничено количество в нашия магазин. Нищо де, отидох все пак да проверя. Е нямаше го по рафтовете, но взех друг на добра марка, че нямам никакъв. А и препарат за тоалетната с цитрус някакъв взех, а и един на Ариел за петна, който мирише много хубаво.
Пробвах обезмаслителя, бива горе долу, все пак не съм ползвала другия уж вълшебен, та ще се задоволя с този. Другите два сложих в банята. Викам си дай да напръскам една бяла блузка с Ариел преди да я сложа за пране. Напръсках я, много хубаво мирише. Взимам и друга дреха и нея да напръскам. И готово, много хубаво я напръсках, ама нещо не мирише като другата Joy
Е да, то с препарата за wc съм я поляла едно хубаво Joy Добре, че поне няма белина в него, защото дрехата беше цветна Joy
Навреме се усетих. То едва ли нещо щеше да стане, но все пак Grinning

# 717
Давай снимка на обезмасюителя от ТМакс.

# 718
Давай снимка на обезмасюителя от ТМакс.
Ами този, който ми го хвалят не съм го ползвала, но ето го
Скрит текст:

Аз си взех на Магия

# 719
   Бъркането на препарати ми е патент и на мен. Скоро купих от розовия рейзър за баня, пълнител. Пръскало си имах. Прелях го, но то едно гъсто, изобщо не излиза през пулверизатора. Гледам после,  и двете розови, и на двете пише "антибактериален", но на едното нарисувани смесителни батерии, а на другото - тоалетна чиния. То въобще не е пълнител, ползва си се така. Най-малкото, извитото връхче трябваше да ми подскаже, но не. Отделно, пак поради еднакви шишета, съм чистила баня, и то нееднократно, с препарат за дамаски. Голямо търкане, никак не чистеше добре Simple Smile. Стигнах до извода, че не трябва да чета какво пише, ами картинките да гледам. Те за такива като мен са ги нарисували хората.

Не съм софиянка и май не съм ходила в Люлин, поне не си спомням. Не го знам и тунела, но един приятел софиянец от Люлин казваше, че софиянци наричали този тунел "ускорител на елементарни частици" Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт