Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 143
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Street of Dreams
Аз последния път се направих на екоактивистка и поръчах само пълнител на препарат за стъкла, защото нали имам помпичка - но по навик съм изхвърлила старото шише. Сега наливам от шише с винт върху кърпата, все едно съм някоя муня.

# 721
  • София
Много от Св. троица и Илинден тук. Simple Smile))
Западна София - най-мунската София!

# 722
  • София
Мда, ние в Източна само се самотрошим.

# 723
Обичам хубави часовници. И се заглеждам в една витрина, на която има различни марки. Не обръщам никакво внимание на марките, а гледам наред. Един ми хваща окото ( и ми пленява сърцето). Поглеждам 675 евро. А! За части от секундата сърцето ми подскача. Моите ме виждат, че съм изостанала и се връщат да разберат каква е причината. Посочвам и казвам цената. ММ каза на момента, че ако е толкова, ще ми го купи веднага. Но! Радостта ми трае само 1 минутка! Не съм видяла една 0.....6750 евро била цената. Pensive

# 724
Е, пак ще ти го купят, нулата си е нула,  нищо не  струва Simple Smile

# 725
  • София

Да не съм чула, че аз като Нейно Величество Дева съм невнимателна и ненаблюдателна!
Напротив!
Веднага щом забелязах, че всички от автобуса са слезли и няма никой, веднага слязох и аз!
Е., шофьорът известно време крещя и беше пред истерия, защото някаква патка не стига, че седи и блее и въобще не забелезАла, че всички хора слизат да се прехвърлят за задния автобус, ами и крясъците му, да слиза не чува. Половината автобус прекоси, ама тя... нц! НЕма никой!
Ама, какво, не беше стигнал до мене чак (за сведение съм на предпоследната седалка (smiley) )...

# 726
Муните от някакъв магазин са ми пратили смс с код за 30% отстъпка, но не са написали кой е магазинът:)

# 727
Така хем ти се чувстваш обгрижена (абстрактно), хем магазинът няма да се охарчва с отстъпки, хич не са муни даже  Simple Smile

# 728
То като не знаеш от кого си обгрижен....Joy

# 729
То като не знаеш от кого си обгрижен....Joy
Получава се нещо като с чашата и лачената чанта Simple Smile
Не знаеш от кого, ама си обгрижен.
Обгрижен си, ама не знаеш от кого.

# 730
И си обгрижен, и не си:)
Обгрижен ли си или не си обгрижен Simple Smile Това е въпросът:)
Ама и аз съм на далавера. Хем има промоция, хем няма да харча Simple Smile

# 731
То да не се окаже и телефонна измама...ако решите да върнете обаждане ..

# 732
Не, няма къде да звънна. Това онзи номер- 1909, от който пращат много фирми.

# 733
Вчера отивам при специалист УНГ и нося готови назначените ми от нея изследвания. Давам й ги и чакам да ми каже с какво ще ме лекува. Жената ги взе и започна да мига на парцали. Аз се чудя какво ми е, ще живея ли, а то се оказа, че съм й дала документ удостоверение за наследници.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 12:37 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 734
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вчера отивам при специалист УНГ и нося готови назначените ми изследвания от нея. Давам й ги и чакам да и каже с какво ще ме лекува. Жената ги взе и започна да мига на парцали. Аз се чудя какво ми е ще живея ли, а то се оказа, че съм й дала документ-удостоверение за наследници.
Grinning , хайде сега, ако беше професионалист, щеше да измисли нещо!

Общи условия

Активация на акаунт