Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 59 158
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Това със заплеса явно при всички е на периоди. И аз съм имала такъв. Всеки ден по нещо или забравях включено, или на котлона.

Обаче едни от най-големите мунщини със забравяне всъщност принадлежат на мъжа ми. Гладил си ризата една сутрин, обаче бързахме за един рожден ден, и да вземе да я забрави включена. Чак след около месец разбрахме като започна да мирише на изгорял бакелит. Добре, че все пак е с термостат ютията. Нищо ѝ няма, работи си още. Но платихме доста солидна сума за ток. И само като си спомня колко спокойно го приех...Като го коментирах с колежки, казаха, че това у тях би било повод за грандиозен скандал.

Че и друг случай имаше - с печка в наш апартамент в друг град. Ходи човекът да събира едни входни такси, защото дълги години беше касиер на входа. Включил си печката да не мръзне, докато си попълва книгата. И после си тръгнал...Чак на следващото ходене там установил за този пропуск. Платихме още по-голяма сума за ток. Обаче в този случай се благодарих, че само за ток сме платили, защото можеше и далеч по-сериозни поражения да има.

# 691
Един единствен случай имам със загоряло мляко, който освен мен и целият блок помни. Съседите са били на крачка да извикат пожарната. Grinning От три литра мляко не остана и капка, а тенджерата не личеше какъв цвят е била, отиде в коша. Наложи се и ремонт на кухнята по никое време, смятайте какво е да си "загоритенджера".
Напълно бях забравила, че варя мляко. А докато простирах на терасата, усетих че смърди, не мирише, а направо смърди на загоряло мляко, ама аз иззлорадствах, че някоя съседка си го е загорила и отидох та си полегнах. Joy
Събудиха ме съседите. От тях разбрах, че варя мляко.Grinning
Преди да се обадят в пожарната, излезли пред блока и видели, че от нашият прозорец излиза черен дим като от ТЕЦ Бобов дол. Joy

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:01 от Sysly

# 692
Помните ли онзи сладкиш с компот от кайсии?
За мое оправдание, била съм на 15-16. Нашите заминаха на море, аз вкъщи. Ще правя сладкиша. Взела съм някакъв супербакпулвер, тавата -малка. В някакъв момент се слагаше вестник докато се печеше, после се махаше.
Е, катп дръпнах тоя вестник, това като експлоадира.. фурна, мебели, таван.. всичко в тесто.

# 693
  • Варна
Абе, признайте си , че сте очаквали ей тези: .
Не знам мунщина ли е или заплес, но пратих сутринта ( след чая, ама преди кафето) синчето за хляб и седнах пред лаптопа. Онзи (жив и здрав да ми е!) купил, тихо влязъл, оставил торбичката в коридора и-чий син, а?- пред своя. Та, скачам аз в 10:35 и беж за 'ляб. Сега имаме два.  Айде, спокоен петък!

# 694
  • София
Ами чакаме ги, ама с чакането сме си останали… и с черните тенджери Joy

# 695
Пеева, тука сме повечето кокошки, сал един петел се вясва за респект от дъжд на вятър и ти...ей сега ще ни разкудкудякаш всичките с тази снимка Simple Smile
Помните ли разказа на Любен Дилов (баща, разбира се), в който на една Нова година при телепортация бяха разменили долната половина на един астронавт и той прекара празника с женска долна половина, а неговата не се знаеше къде е?
Е, като погледнах снимката на Пеева, се замислих, че айде - не всичките, ама поне половин от тях да дойде, няма да възразя, обаче половинът да е като в сюжета на Любен Дилов, инак защо ми е Simple Smile
Обаче фурната ми току що изключи боба, не си загорих манджата, въпреки фронталния опит на Пеева да загори на всичките манджите днес Stuck Out Tongue Winking Eye

# 696
  • Варна
Ох, Кубратова - от здраве да не се отървеш, мила!!!
Ся, не , утре планирам пържени филийки, нали щот'... Мисля, СЛЕД като ги извадя от тиганЯ, да не изключа котлона, белким , сещате се...Ама с моя късмет, едва ли...

# 697
Пеева, аз съм взела предпазни мерки срещу себе си - винаги (с много малко изключения и то при кратко ползване, докато съм на място) работя с таймер. Индукционът охлажда почти веднага и дори тиганЯ мога да не вдигам, но все пак го премествам на решетка, че моите са с дебело дъно и докато се охлади мазнината, минава време. 

# 698
  • София
И сега се сетих за още една история и спирам вече, че взе да става "напечено".  Петела да запуши уши, очи.. Satisfied  До нас има пожарна и тренировъчен полигон — не знам как точно се казва. Та тръгнала съм аз към ЛидЪла, минавам оттам и гледам стройни младежи се катерят по едни сгради. Чак като започнаха да се въртят, се усетих, че съм се спряла да ги зяпам. Ама не че нещо… просто ми беше интересно как се обучават

# 699
И моят син много иска да се пробва с тези въжета. Всеки пък като минем оттам ме пита не може ли да влезе

# 700
  • Карлово
Обаче едни от най-големите мунщини със забравяне всъщност принадлежат на мъжа ми. Гладил си ризата една сутрин, обаче бързахме за един рожден ден, и да вземе да я забрави включена. Чак след около месец разбрахме като започна да мирише на изгорял бакелит. Добре, че все пак е с термостат ютията. Нищо ѝ няма, работи си още. Но платихме доста солидна сума за ток.
Аматьор, една бивша колежка забравила ютията и отишла на работа, но есетествено за зла участ ютията и не била така добра като вашата, и включвала, изключвала, включвала, изключвала, нагряла се хубаво и почнала да се разтапя и да капе на пода. Жената се прибрала точно, когато разтопената пластмаса се запалила.Flushed

# 701
  • Враца
И сега се сетих за още една история и спирам вече, че взе да става "напечено".  Петела да запуши уши, очи.. Satisfied  До нас има пожарна и тренировъчен полигон — не знам как точно се казва. Та тръгнала съм аз към ЛидЪла, минавам оттам и гледам стройни младежи се катерят по едни сгради. Чак като започнаха да се въртят, се усетих, че съм се спряла да ги зяпам. Ама не че нещо… просто ми беше интересно как се обучават

А аз отлично разбрах къде живееш!
Ще ти дойда на гости Wink

# 702
Аз така зяпах едни моряци (за мое оправдание бяхме на море само с детето, тати работеше), които минаваха покрай заведението, в което вечеряхме и после  с кръстницата пиехме по едно питие, пък детето малко, не е виждало често група моряци и пита "Мамо, тези моряци истински ли са?". Мама му не знам с какъв глас е отговорила "Истински са, мамо, истински!", ама кръстницата ме срита под масата Simple Smile
Ами, кво сега, и аз не виждам всеки ден моряци, интересни шапки имаха Blush

# 703

А аз отлично разбрах къде живееш!
Ще ти дойда на гости Wink

И аз живея в района. Сигурно се и засичане в ЛидЪла 😃 При пожарникарите не гледам, че съм щастливо омъжена и то от скоро Grinning
Ютия съм забравяла за повече от 24 часа. Като си легнах на 2рата вечер и нещо мигаше в тъмното, се усетих Grinning

# 704
  • софия
Може да се съберем заедно да гледаме... тренировката 😁 Всички сме оттам.

Общи условия

Активация на акаунт