Номинации за най-голяма муня (тема 13)

• 36 523
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Класика - приберем нещо да не се изгуби. И после какво? Да го изгубиш не можеш, но и да го намериш не можеш 🤣
Аз така не мога да си намеря един леген 4-та година вече.. направо ме гризе отвътре какво се е случило с него.

А иначе не знам дали минавам за муня, ама редовно си намирам неща в хладилника, които изобщо не им е там мястото...дистанционно, ключове и подобни.

Да ви споделя и една прясна случка от вчера. От миналата седмица си пиша имейли и говоря по телефона с клиент от Филипините, през цялото време се обръщах към него с господине, докато вчера не ми изпрати паспорта си и видях, че всъщност е жена. Neutral Face

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 16:42 от La Diva

# 166
Ехее, ти чак леген Grinning А аз се оплаквам че моето мляко за тяло не е нещо дребно че да го изгубя, то можело и къде по-едри предмети Grinning Grinning Grinning

# 167
  • Deutschland/HE
Ние търсихме две години един голям бинокъл. Няма го във Варна, няма го в Германия. Мъжът ми се ядосва, бил му подарък, хубав бил... Е тази пролет се навеждам да рестартирам модема за интернет, бинокълът си седи в шкафа отдолу, който е без вратичка. За оправдание, отпред има цвете. Но пък го поливам два пъти седмично и как не съм видяла бинокъла не е ясно.

# 168
Аз така не мога да си намеря един леген 4-та година вече.. направо ме гризе отвътре какво се е случило с него.
От опит да ти кажа, питай мъжът си дали не го е взел. Моят така липсващ леген се оказа в гаража за източване на старото масло при смяна на маслото на колата.

# 169
  • София
От няколко дни съм в серия, но това е може би най-забавното. В повечето случаи нося чисто черни чорапи. Онзи ден вадя чифт, нахлузвам десния, левият обаче много се опъва. Викам си свил се е при прането, макар че никога не се е случвало досега. Мъчих го, мъчих го, успях да го сложа и тръгнах. Като се прибрах и го свалих, видях отдолу номерация 27-30. На 7-годишния ми син е. Събрала съм го на топка с мой и така. Нося 39-40, но явно, че с упорство се постига всичко.

# 170
На мен така ми се загубиха едни очила по пандемията. Уж знам къде ходя, ама не ги намерих.
След две години пак, излизам до ксерокса до нас, връщам се и си търся очилата, не ги намерих вкъщи, до ксерокса ходих да ги питам и там не са...
След много мислене се сетих, че по път за ксерокса изхвърлих боклука, та претърсих боклука и бяха там. Сигурно и предния път така.

А относно легендата за изчезващите чорапи, веднъж разглобявах пералнята и намерих сдъвкан чорап вътре.

# 171
  • София
От няколко дни съм в серия, но това е може би най-забавното. В повечето случаи нося чисто черни чорапи. Онзи ден вадя чифт, нахлузвам десния, левият обаче много се опъва. Викам си свил се е при прането, макар че никога не се е случвало досега. Мъчих го, мъчих го, успях да го сложа и тръгнах. Като се прибрах и го свалих, видях отдолу номерация 27-30. На 7-годишния ми син е. Събрала съм го на топка с мой и така. Нося 39-40, но явно, че с упорство се постига всичко.

Сетих се този виц Joy

Скрит текст:
Зима. Детска градина. Следобед. Децата се подготвят за тръгване и възпитателките и лелките помагат при обличането. Четиригодишния Боби нещо се бави с обувките и една от лелките идва на помощ. Високите обувки на хлапето влизат с мъка, сякаш са с поне два номера по-малки, но накрая, потънала в пот жената се справя, само за да чуе:
- Ама те са на обратно.
Поглежда и се вцепенява - наистина дясната и лявата са разменени. Оказва се, че процесът на сваляне е почти толкова трудоемък, колкото и слагането. В края на краищата, обувките заемат полагаемите им се места, а Боби съобщава:
- А това не са моите обувки!.
Лелката буквално се изприщва, нервно, но търпеливо ги сваля и пита:
- А къде са твоите?
- Вкъщи. Татко ги залепи, а аз днес съм със старите обувки на батко Влади.
Едва сдържайки се да не закрещи, лелката подновява усилията по поставянето на зимното снаряжение. Когато най-после приключва, оглежда детето, после разравя и шкафчето му и със смес от надежда и отчаяние пита:
- А къде са ти ръкавичките?
- Като дойдох сутринта, ги сложих в обувките...

# 172
  • София
Разминах се на косъм да си забравя ключовете за вкъщи на работа, тъй като на работа откачам ключа за магазина от връзката. Денят беше гаден, но за сметка на това продължителен.

# 173

Обикновено аз оправям прането и връщам всичко по шкафовете, та ММ хич не мисли като взима и облича. Та веднъж така беше отишъл на фитнес с мои чорапи. Ама тва, че са му малки... че са розови... изобщо не му е направило впечатление.

# 174
Сетих се май в тази тема съфорумка беше показвала нейни чорапи, с които се нагиздил мъжът и. Черни, 3/4, от тънките прозрачни Joy
Като се поизпразни шкафът с чорапи, обувам два каквито има, понякога са различни. Но реших, че на тия години вече не трябва да ми дреме за такива дреболии Grinning

# 175
  • Street of Dreams
Имам 15 чифта бели и 10 чифта черни чорапи - еднакви, изчистени и на една марка. Няма какво да се обърка, поне с моите 😄

# 176
  • София
От опит да ти кажа, питай мъжът си дали не го е взел. Моят така липсващ леген се оказа в гаража за източване на старото масло при смяна на маслото на колата.
Питах го, ама той е "ни лук ял ни лук мирисъл". Все нищо не е пипал.. А иначе легена стоеше на терасата и реших, че го е издухал вятъра, ходих по поляната под терасата да го търся ама не.
И понеже ни обраха в този период излязох със заключение, че крадците са го взели.🤣

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:29 от La Diva

# 177
  • Карлово
Може да са го ползвали вместо чанта, да събират откаднатите неща.

# 178
  • София
Еее, не зная дали още са модерни шарените чорапи, веднъж отивам с ММ на демонстрация по айкидо на сина ми и там се събуваме - един татко на предния ред с лилави чорапи на жълти охлюви, та им се любувах доста време. При ММ е скука, не го влече,

# 179
Аз преди години скрих един таблет от децата, защото ме ядосаха. Така добре го скрих, че после не успях да го намеря дълго време. Появи се в един шкаф след близо 3-4 години, даже бях забравила, че съществува.

Общи условия

Активация на акаунт